Dış gebelik sonrası ne zaman adet gördünüz,gebelik planı yaptınız

gelartkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
476
215
53
32
Arkadaşlar merhabalar
Tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım malesef dış gebelikle sonuçlandı. 2 doz metotreksat iğne oldum. Çok şükür degerim düşmeye başladı. İlk adeti beta sıfırlandıgi Zaman mi görüyoruz? Tedaviyle gebe kaldığım için tekrar tedaviye başlamak için ne kadar bekliyoruz? Gebelik planı için kaç ay bekliyoruz? Tecrübeli arkadaşlar yazar mısınız

Bana dokor en az üç ay korun dedi o iğneler çok zararlıymış sesek için Allah korusun sakat doğabilirsiş
Canım yazdığın için çok teşekkür ediyorum. Bugün doktorla görüştüm 6 ay körün diyor o da. Neye göre böyle farklı söylüyorlar ki? Siz adeti ne zaman oldunuz

Canım yazdığın için çok teşekkür ediyorum. Bugün doktorla görüştüm 6 ay körün diyor o da. Neye göre böyle farklı söylüyorlar ki? Siz adeti ne zaman oldunuz
Dış gebelikten sonra iki ay adet göremedim zaten ondan sonra adet düzenim bozuldu inşallah sizin de öyle olmaz her şey lolunda gider ben bir doz iğne oldum siz kaç doz oldunuz ona göre de değişebilir

Dış gebelikten sonra iki ay adet göremedim zaten ondan sonra adet düzenim bozuldu inşallah sizin de öyle olmaz her şey lolunda gider ben bir doz iğne oldum siz kaç doz oldunuz ona göre de değişebilir
İlk 50 mg oldum işe yaramadı. Sonra 75 mg oldum işe yaradi. İkinci iğneden 34 gün sonra çok şükür adet oldum

İlk 50 mg oldum işe yaramadı. Sonra 75 mg oldum işe yaradi. İkinci iğneden 34 gün sonra çok şükür adet oldum
Benim hep bi kanamam vardı zaten ama doktor adet kanaması değil dedi kanamalarım çok uzun sürrü bittikten sonra da iki ay adet olamadım

Dozunuz fazla bence en az üç ay korunun çünkü ilacın reçetesini okumuştum ben doktoru beklerken kesinlikle üç ay hamile kalmayın yazılorru

Dozunuz fazla bence en az üç ay korunun çünkü ilacın reçetesini okumuştum ben doktoru beklerken kesinlikle üç ay hamile kalmayın yazılorru
6 ayı gözden çıkardık canım zaten doktorlar sürekli uyarı yapıyor. Dozla alakalı değil bu iğne olduysa direk 3-6 ay korunun diyor doktorlar

Benim hep bi kanamam vardı zaten ama doktor adet kanaması değil dedi kanamalarım çok uzun sürrü bittikten sonra da iki ay adet olamadım
Benimde olan kanama adet değildi dış gebeliğe yakın yerlerde kanama alanı oluşmuştu. Çok şükür geçti gitti o günler Allah'ım beterinden korusun inşallah 🤲

Arkadaşlar merhabalar
Tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım malesef dış gebelikle sonuçlandı. 2 doz metotreksat iğne oldum. Çok şükür degerim düşmeye başladı. İlk adeti beta sıfırlandıgi Zaman mi görüyoruz? Tedaviyle gebe kaldığım için tekrar tedaviye başlamak için ne kadar bekliyoruz? Gebelik planı için kaç ay bekliyoruz? Tecrübeli arkadaşlar yazar mısınız
Merhaba ben de eylül ayında mtx iğnesi oldum. 6 ay korun dedi doktur. Kimisi üç
ay diyor. Karışık bir durum.
Beta sıfırlana kadar bir ay geçti zaten benim değerlerimde. Bekliyoruz bakalım:) inşallah sağlıklı gebelik ve bebek olur hepimiz için 🙏🏻

Dış gebelikten sonra ilk adetimiz nasıl geçti acaba? Bende dış gebelik gecirdim iğneyi olduktan sonra bugün 25 gün geçti hastalandım iğneden 2 gün once kürtaj oldum 15 gün kanamam hep oldu zaten 1 hafta yoktu şuan basladi umarım ağrılı falan olmaz

Back
X