Bende şuan dış gebelik geçiriyorum heralde iğne çok ağrılı mı oluyorMerhabalar ben 6 ay arayla iki kere dış gebelik geçirdim. Beta artış düşüktü. İkisinde de metotreksat iğne yapıldı. 2. Dış gebeliğin üzerinden 3 ay geçti ve rahim filmi çektirdim dün. Sonuçlar ise çok iyi tüplerde veya rahimde hiçbir sıkıntı yokmuş.
Korunmayı bırakıcam tekrardan benim gibi
Yaşayan var mı ?
İğne yapılırken acıtıyor yakıyor ama sonra geçiyor . Bence çok sancılı bir süreç değil fiziken. Psikolojik olarak çok yıpratıcıBende şuan dış gebelik geçiriyorum heralde iğne çok ağrılı mı oluyor
Enfeksiyonu vardı doktor o tetikledi bence dedi enfeksiyonda dış gebeliğe neden olabiliyomuş bir kere olunca ikinci kez olma ihtimali de yüksek dedi 2haftadır çok yıprandım değerim yükselmiyor bekletiyolar kanama ağrı olmadığı için bazı doktorlar kürtaj diyor bazıları ipne diyor
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinİğne yapılırken acıtıyor yakıyor ama sonra geçiyor . Bence çok sancılı bir süreç değil fiziken. Psikolojik olarak çok yıpratı
Kaç dk sürüyorİğne yapılırken acıtıyor yakıyor ama sonra geçiyor . Bence çok sancılı bir süreç değil fiziken. Psikolojik olarak çok yıpratıcı
İğne hemen yapılıyor dakikası yok öyle. Sadece çok yakıyorKaç dk sürüyor
Bende yaptıracam da ben özel yaptıricam nasıl bir şey bilmiyorumİğne hemen yapılıyor dakikası yok öyle. Sadece çok yakıyor
Merhaba, süreciniz nasıl ilerliyor? Bende şu an dış gebelik yaşıyorum
Ben de özelde yaptırdım. Önce kadın doğuma çıkıyorsunuz doktor yazıyor iğneyi aşağıda yaptırıyorsunuz. Normal bir iğne. Sonra bi kaç gün içinde kanama oluyor. Adet kanaması gibi.Bende yaptıracam da ben özel yaptıricam nasıl bir şey bilmiyorum
Bende 6 ay önce dış gebelik geçirdim rahim filmi çekilmedim korunmayı yeni bıraktım ama çok korkuyorumMerhabalar ben 6 ay arayla iki kere dış gebelik geçirdim. Beta artış düşüktü. İkisinde de metotreksat iğne yapıldı. 2. Dış gebeliğin üzerinden 3 ay geçti ve rahim filmi çektirdim dün. Sonuçlar ise çok iyi tüplerde veya rahimde hiçbir sıkıntı yokmuş.
Yaşayan var mı ?
İğne çok acıtıyor muBen de özelde yaptırdım. Önce kadın doğuma çıkıyorsunuz doktor yazıyor iğneyi aşağıda yaptırıyorsunuz. Normal bir iğne. Sonra bi kaç gün içinde kanama oluyor. Adet kanaması gibi.
Normal iğne gibi biraz yakıyor sadece bence iğne işin en kolay kısmı. Sağlıkla anlatırsın inşallahİğne çok acıtıyor mu
İnşallahNormal iğne gibi biraz yakıyor sadece bence iğne işin en kolay kısmı. Sağlıkla anlatırsın inşallah
2 dış gebelik bir 8 haftalık kayıp bir kimyasal yaşadım. Genetik baktırmanızı öneririm hem size hem eşinizeMerhabalar ben 6 ay arayla iki kere dış gebelik geçirdim. Beta artış düşüktü. İkisinde de metotreksat iğne yapıldı. 2. Dış gebeliğin üzerinden 3 ay geçti ve rahim filmi çektirdim dün. Sonuçlar ise çok iyi tüplerde veya rahimde hiçbir sıkıntı yokmuş.
Yaşayan var mı ?
Her hastanede bakılıyor mu nasıl bir süreç2 dış gebelik bir 8 haftalık kayıp bir kimyasal yaşadım. Genetik baktırmanızı öneririm hem size hem eşinize
Tıbbi genetik bölümü olan hastanelerden yaptırabilirsiniz. Ben eğitim araştırma Hastanesi'nde yaptırdım. Direk randevu alıyorsunuz. Hem Kendinize hem eşinize. Cuma hariç diğer günler erken saatlerde giderseniz belki aynı gün kan verebilirsiniz. Başınızdan geçenleri anlatıp doktorumuzun tavsiyesi ile geldik derseniz gereken testlere bakarlar mutlaka. Gecikmeyin çünkü sonuçlar 2 ayı bulabiliyorHer hastanede bakılıyor mu nasıl bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?