- 24 Nisan 2019
- 97
- 76
- 38
- 34
- Konu Sahibi Kahvevekaktus
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben ilk gebeliğimde dış gebelik yaşadım. Ne yazık ki tek tüpüm alındı.
İlk gebeliğim denemeye başladıktan sonra 2.ayda gerçekleşti. Dış gebelik ameliyatından 3 ay sonra tekrar denemeye başladık. 4.deneme ve yine başarısız.
İnternette bu konuların tarihleri oldukça eski. Ve sonuç alamadığım için biraz umuda ihtiyacım varDış gebelik sonrası normal yolla gebe kalan,tek tüple normal yolla gebe kalan yada bu sebeplerle yaşadığı tecrübeleri bize anlatacak arkadaslar olursa hem bana hemde tek tüple gebe kalmaya çalışan sevgili anne adaylarına guzel bir umut olurlar.
Valla koca bir kutu test aldım zaten 2 aydır ovulasyon testi ile takip edip deniyoruz ama tutmuyor. Anlayamıyorum. Belki de ilki çok çabuk olduğu için bu olmadıkça ameliyatlara yada kötü şeylere yoruyorum maalesef. Z ZelzeleCanım çoooookk fazla var olmaz diye düşünüp umutsuzluğa kapılma. Ovulasyon testiyle takip yap doğru günleri değerlendir
Allah razı olsun. Inşallah isteyen herkese versin Allah. Zor bir durum. Sen gebe misin canım ?Kötüyü çağırma canım hiç tüpün yok değil ya. Kalan tüpün sağlam. Kavuşacaksın yavruna Allahın izniyle
Allah razı olsun. Inşallah isteyen herkese versin Allah. Zor bir durum. Sen gebe misin canım ?
Daha bekarken 18 yaşında kistim varmış patlamış yumurtalık ve tüp birbirine dolanarak kangren olmuş. Acil olarak hastaneye kaldırıldım. 1 yıl olacak evleneli 27 yaşındayım şu an, korunurken hamile kaldım yinede çok sevindik kalp atışını duyduk hersey normalken bir an da gelen kanama kalbi durmuş kürtaj oldum. 8 ay oldu şu an tekrar hamile kalamadim olur inşallah veren de alan da Allah.Masallah ya dogru diyorsun gercekten. Herşey sağlıklı görünüp olmayan da var. Zor olup rabbimin bekletmeden verdiği de. Umut kaybetmemek lazım cidden. Canım senin doğuştan mi tek tüp ve tek yumurtalık? Özel olmayacaksa tabi
Rabbim sağlıkla tez zamanda tekrarını göstersin inşallah canım. Nedense ilk gebelikler hep bi sorunlu. 2.ler hemen olurda sonuna kadar sağlıkla sürer inşallah. Sana da çok çok geçmiş olsun. En azından Allah olacağını göstermiş. Bizde böyle düşünerek şükrediyoruz hepDaha bekarken 18 yaşında kistim varmış patlamış yumurtalık ve tüp birbirine dolanarak kangren olmuş. Acil olarak hastaneye kaldırıldım. 1 yıl olacak evleneli 27 yaşındayım şu an, korunurken hamile kaldım yinede çok sevindik kalp atışını duyduk hersey normalken bir an da gelen kanama kalbi durmuş kürtaj oldum. 8 ay oldu şu an tekrar hamile kalamadim olur inşallah veren de alan da Allah.
Boşa koysam dolmuyor doluya koysam almıyor . Buna da şükür demekten başka caremiz yok. Yıllarca hamile kalamicam sandım tedaviyle anca olur diyen doktorlar oldu. Öyle birden hamile kalmışken kaybetmek zor oldu . Hayırlısı artık seninde hemen olur inşallahRabbim sağlıkla tez zamanda tekrarını göstersin inşallah canım. Nedense ilk gebelikler hep bi sorunlu. 2.ler hemen olurda sonuna kadar sağlıkla sürer inşallah. Sana da çok çok geçmiş olsun. En azından Allah olacağını göstermiş. Bizde böyle düşünerek şükrediyoruz hep
Evet öylesi gerçekten çok zor olmuştur. Rabbim tekrar yasatmasin böyle biseyi inşallah. Isteyen herkes hemen hamile kalır inşallahBoşa koysam dolmuyor doluya koysam almıyor . Buna da şükür demekten başka caremiz yok. Yıllarca hamile kalamicam sandım tedaviyle anca olur diyen doktorlar oldu. Öyle birden hamile kalmışken kaybetmek zor oldu . Hayırlısı artık seninde hemen olur inşallah
İnşallah :))))Evet öylesi gerçekten çok zor olmuştur. Rabbim tekrar yasatmasin böyle biseyi inşallah. Isteyen herkes hemen hamile kalır inşallah
Valla koca bir kutu test aldım zaten 2 aydır ovulasyon testi ile takip edip deniyoruz ama tutmuyor. Anlayamıyorum. Belki de ilki çok çabuk olduğu için bu olmadıkça ameliyatlara yada kötü şeylere yoruyorum maalesef. Z Zelzele merhabalar , boş dolu yöntemi ile gün aşırı ilişki olursa tutma olasılığı çok yüksek hiç korkmayın benimde tek tüpüm var :) Allahın izniyle herşey olur
cok gecmis olsun, insallah birdaha ayni seyleri yasamazsiniz, sakincasi yoksa nasil korundugnuzu ögrenebilirmiyimDaha bekarken 18 yaşında kistim varmış patlamış yumurtalık ve tüp birbirine dolanarak kangren olmuş. Acil olarak hastaneye kaldırıldım. 1 yıl olacak evleneli 27 yaşındayım şu an, korunurken hamile kaldım yinede çok sevindik kalp atışını duyduk hersey normalken bir an da gelen kanama kalbi durmuş kürtaj oldum. 8 ay oldu şu an tekrar hamile kalamadim olur inşallah veren de alan da Allah.
Uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım ameliyatım olduğu için sık sık adet düzensizlikleri yaşıyordum sonra düzeldi. Evlendikten sonra hap kullanmadim Prezervatif ile korunuyorduk.cok gecmis olsun, insallah birdaha ayni seyleri yasamazsiniz, sakincasi yoksa nasil korundugnuzu ögrenebilirmiyim
Aa ve Prezervatifle korunmaya ragmen hanilemi kaldiniz :) Yoksa ufak kacamaklar oluyormuyduUzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım ameliyatım olduğu için sık sık adet düzensizlikleri yaşıyordum sonra düzeldi. Evlendikten sonra hap kullanmadim Prezervatif ile korunuyorduk.
Aslında inanin kaçamak olmadı. Doktor bile hiç bir korunma yöntemi %100 değildir dedi. Belki de prezervatif de sorun vardı bilemiyorum. Sonuç bu.Aa ve Prezervatifle korunmaya ragmen hanilemi kaldiniz :) Yoksa ufak kacamaklar oluyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?