Çok üzülüyorum böyle hikayeleri duyunca benimde sizin gibi ilk gebeliğimdi 1.5 sene bekledim ilk sene adam akıllı deneyemedim hiç bilgim yoktu yumurtlama günü falan uygulamadan bakıp yapıyordum ama oda hep yanılttı adetim bir ay erken olurdu bazen 4 5 gün geç bazen tam gününde derken yumurtlamayı anlayamadım tam her konuya hakim olup yumurtlama günümü değerlendirdiğim 2.ay hamile kaldım bende pcosta var ondan hep hamile kalamıyorum diye düşündüm ama her ay düzenli adet olduğum için zayıf olduğum ve öyle bir pcos gibi belirtilerim olmadığı için zaten çok düşük seviyelerde dedi doktor kendiliğinde hamile kalırsın dedi ve gerçekten de herşeyi araştırınca hamile kalabildim ama benim sol tüpümde doktor ameliyat ederken bakmış tüplerime solda yapışkanlı varmış yani demek ki tüpümden kaynaklı böyle oldu 29 yaşındayım dış gebeliğe dair hiçbir semptomum yok asla olmaz diyordum ama demek ki tüpümde ki yapışkanlık yaptı bilemedim anlayamadım keşke rahim filmi çektirseydim dedim keşke hemen alttan basrırsaydım tüpüm hiç alınmasaydı dedim ama işin özüne baktığımızda olacak olandan kaçamıyorsun geldi beni buldu sizin mesela o değerle ilaçla sonlanabilmiş benim o değerde iç kanamam oldu tüpüm alındı herkeste farklı oluyor demek ki iyi yanından düşünmeye çalışıyorum belki tüpümün alınması iyi oldu ama yaşadığım korku kırılan hayallerim eşimin çocuk umrumda değil artık istemiyorum deyip beni rahatlatmaya çalışırken aslında onunda üzüldüğünü anlamam beni perişan etti insan kendisini düşünemiyor şimdi herkes bana sağlığını düşün kendini düşün diyor bende sizin gibi 6 ay geçse de yeniden başlasam diye heves ediyorum ama bir yanımda çok korkuyor ya yeniden aynı şeyleri yaşarsam diye bu seferde denemek istemiyorum vazgeçiyorum sizin yine şansınız var tüpleriniz duruyor ama muhakkak baktırın bir daha aynı şeyleri inşallah çocuğunuz olursa yaşamayın eş desteği çok önemli ama erkekler bu konuda böyle anlamayabilir yargılanabilir hiç canınız sıkılmasın demek ki oda şok istiyordu ondan öyle kendisini buna inandırmak istedi kimse bizi anlayamaz yani gerçekten sabretmek sonrasını bilmeden yaşamak çok zor ya Allah hepimizin yardımcısı olsun