DIŞ GEBELİK SONRASİ TESTTE SİLİK CİZGİ

EEEYYYY

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
31
10
3
31
Selam kızlar, Ekim ayında dış gebelik gecirdim. Bu ay değişik belirtiler hissedince erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi görünüyor 4 gündür yapıyorum hep ayni. Yarin reglimin 1. günü adet olmazsam carsamba muayene için gideceğim. Sağlıklı gebelik olması için dualarınızı esirgemeyin lütfen 🙏 şimdiden teşekkürler 🤍

Eklentiler

• IMG_20230114_101133.webp
    IMG_20230114_101133.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 114
Selam kızlar, Ekim ayında dış gebelik gecirdim. Bu ay değişik belirtiler hissedince erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi görünüyor 4 gündür yapıyorum hep ayni. Yarin reglimin 1. günü adet olmazsam carsamba muayene için gideceğim. Sağlıklı gebelik olması için dualarınızı esirgemeyin lütfen 🙏 şimdiden teşekkürler 🤍
Bebiş ben burdayım diyor 😄Allah ne muradın varsa versin güzel kardeşim❤️

Ekim ayinda iğne ile sonlandi canım. Tabi öncesi kürtaj oldum ve alınan parça patolojiye gönderildi sonrasi ektopik olduğu belirlendi.
İğne sonrası değerleriniz ölçülmüş müydü.
Benim dış gebeliğim 2 doz iğneyle sinlandi başlangıç değeri 250 olmasına rağmen 2.5 da değer sifirlanmisti.

.eğer sizin değer ölçülüp sıfırlandı gorulduyse bu test pozitif hayırlı olsun 🙂
İnsanın geçmişi olunca ilk şüpheyle yaklaşıyor sonuçlara

Benim dış gebeliğim 2 doz iğneyle sinlandi başlangıç değeri 250 olmasına rağmen 2.5 da değer sifirlanmisti.

Benim ilk ignede sifirlandi canim hatta son degerim 1,2 gibi bseydi. 783 lere kadar cikmisti degerim bi düşüp bi yukseliyordu. Evet maalesef ilki böyle olunca bi acaba kaldi aklimda. Insallah pozitiftir ve sağlıklı bir gebeliktir. İsteyen herkese nasip olsun 🙏

Benim ilk ignede sifirlandi canim hatta son degerim 1,2 gibi bseydi. 783 lere kadar cikmisti degerim bi düşüp bi yukseliyordu. Evet maalesef ilki böyle olunca bi acaba kaldi aklimda. Insallah pozitiftir ve sağlıklı bir gebeliktir. İsteyen herkese nasip olsun 🙏
Siz değerin düştüğünü görmüşsünuz bu testte pozitif. Şimdi insaalah düzenli artış ve sağlıklı bir bebiş olur 🙂

Ekim ayinda iğne ile sonlandi canım. Tabi öncesi kürtaj oldum ve alınan parça patolojiye gönderildi sonrasi ektopik olduğu belirlendi.
Canım seni korkutmak istemem ama o iğneden sonra en az 6 ay hamile kalmaman gerektiğini %100 korunman gerektiğini doktorun söylemedi mi sana?

Canım seni korkutmak istemem ama o iğneden sonra en az 6 ay hamile kalmaman gerektiğini %100 korunman gerektiğini doktorun söylemedi mi sana?
Ben 2 doz iğne oldum. Normal şartlarda 6 ay korunman lazım fakat zaten sizin çocuğunu zor oluyor 3 ay korunun yeter demişlerdi.

Doktoruma sordum beklemenize gerek yok dedi ilk adet sonrasi sıkıntı olmaz dedi. Internette bende 6 ay olarak okumuştum.

2 adet geçirdikten sonra mı hamile kaldınız. Hamileliğiniz sağlıklı ilerliyor mu. Bebekte sıkıntı var mi.
Bende 2 ay önce dış gebelik geçirdim bu ay düşünüyoruz denemeye ama bu iğne için çok korkuttular o yüzden soruyorum. Doktor hamilelik önerdi 2 adet sonrası için. Lütfen sorularımı cevaplayın

Merhaba bu arkadaşın gebeliği saglıklı ilerliyor mu bi bilginiz var mi ?

Back
X