Bebiş ben burdayım diyorSelam kızlar, Ekim ayında dış gebelik gecirdim. Bu ay değişik belirtiler hissedince erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi görünüyor 4 gündür yapıyorum hep ayni. Yarin reglimin 1. günü adet olmazsam carsamba muayene için gideceğim. Sağlıklı gebelik olması için dualarınızı esirgemeyin lütfenşimdiden teşekkürler
Allah razı olsun canim cumlemizin insallahBebiş ben burdayım diyorAllah ne muradın varsa versin güzel kardeşim
Ekim ayinda iğne ile sonlandi canım. Tabi öncesi kürtaj oldum ve alınan parça patolojiye gönderildi sonrasi ektopik olduğu belirlendi.Dış gebeliginiz ne zaman ve nasıl sonlandi iğneyle mi operasyonla mi
İğne sonrası değerleriniz ölçülmüş müydü.Ekim ayinda iğne ile sonlandi canım. Tabi öncesi kürtaj oldum ve alınan parça patolojiye gönderildi sonrasi ektopik olduğu belirlendi.
Benim ilk ignede sifirlandi canim hatta son degerim 1,2 gibi bseydi. 783 lere kadar cikmisti degerim bi düşüp bi yukseliyordu. Evet maalesef ilki böyle olunca bi acaba kaldi aklimda. Insallah pozitiftir ve sağlıklı bir gebeliktir. İsteyen herkese nasip olsunİğne sonrası değerleriniz ölçülmüş müydü.
Benim dış gebeliğim 2 doz iğneyle sinlandi başlangıç değeri 250 olmasına rağmen 2.5 da değer sifirlanmisti.
.eğer sizin değer ölçülüp sıfırlandı gorulduyse bu test pozitif hayırlı olsun
İnsanın geçmişi olunca ilk şüpheyle yaklaşıyor sonuçlara
Siz değerin düştüğünü görmüşsünuz bu testte pozitif. Şimdi insaalah düzenli artış ve sağlıklı bir bebiş olurBenim ilk ignede sifirlandi canim hatta son degerim 1,2 gibi bseydi. 783 lere kadar cikmisti degerim bi düşüp bi yukseliyordu. Evet maalesef ilki böyle olunca bi acaba kaldi aklimda. Insallah pozitiftir ve sağlıklı bir gebeliktir. İsteyen herkese nasip olsun
Canım seni korkutmak istemem ama o iğneden sonra en az 6 ay hamile kalmaman gerektiğini %100 korunman gerektiğini doktorun söylemedi mi sana?Ekim ayinda iğne ile sonlandi canım. Tabi öncesi kürtaj oldum ve alınan parça patolojiye gönderildi sonrasi ektopik olduğu belirlendi.
Ben 2 doz iğne oldum. Normal şartlarda 6 ay korunman lazım fakat zaten sizin çocuğunu zor oluyor 3 ay korunun yeter demişlerdi.Canım seni korkutmak istemem ama o iğneden sonra en az 6 ay hamile kalmaman gerektiğini %100 korunman gerektiğini doktorun söylemedi mi sana?
Doktoruma sordum beklemenize gerek yok dedi ilk adet sonrasi sıkıntı olmaz dedi. Internette bende 6 ay olarak okumuştum.Canım seni korkutmak istemem ama o iğneden sonra en az 6 ay hamile kalmaman gerektiğini %100 korunman gerektiğini doktorun söylemedi mi sana?
Doktor ne kadar korunma verdi sizeEkim ayinda iğne ile sonlandi canım. Tabi öncesi kürtaj oldum ve alınan parça patolojiye gönderildi sonrasi ektopik olduğu belirlendi.
2 adet geçirdikten sonra mı hamile kaldınız. Hamileliğiniz sağlıklı ilerliyor mu. Bebekte sıkıntı var mi.Ekim ayinda iğne ile sonlandi canım. Tabi öncesi kürtaj oldum ve alınan parça patolojiye gönderildi sonrasi ektopik olduğu belirlendi.
Doktoruma sordum beklemenize gerek yok dedi ilk adet sonrasi sıkıntı olmaz dedi. Internette bende 6 ay olarak okumuştum.
gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor mu ?Ben 2 doz iğne oldum. Normal şartlarda 6 ay korunman lazım fakat zaten sizin çocuğunu zor oluyor 3 ay korunun yeter demişlerdi.
Gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor muDoktoruma sordum beklemenize gerek yok dedi ilk adet sonrasi sıkıntı olmaz dedi. Internette bende 6 ay olarak okumuştum.
Merhaba bu arkadaşın gebeliği saglıklı ilerliyor mu bi bilginiz var mi ?İğne sonrası değerleriniz ölçülmüş müydü.
Benim dış gebeliğim 2 doz iğneyle sinlandi başlangıç değeri 250 olmasına rağmen 2.5 da değer sifirlanmisti.
.eğer sizin değer ölçülüp sıfırlandı gorulduyse bu test pozitif hayırlı olsun
İnsanın geçmişi olunca ilk şüpheyle yaklaşıyor sonuçlara
Bilmiyorum maalesefMerhaba bu arkadaşın gebeliği saglıklı ilerliyor mu bi bilginiz var mi ?
Kimyasal gebelik ile sonlandiGebeliğiniz sağlıklı ilerliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?