Dış gebelik sonrası

Merhaba benimde değerlerim düzenli Yükseldi 7000lerde hala kese yoktu iğne oldum düşmesini bekliyorum şuan 8000lere çıktı inşallah düşer benmde hiç bir şekilde kese gözükmedi tüplerde bile uzun zamandır araştırıyorum herelde tek ben böle birşey yaşadım sanıyordum. Yani müdahale edecekleri bi oluşum bi kese yok tuhaf gerçekten
Maalesef ben de aynı durumdaydım sonradan sol tarafta biraz hasar görünce soldan geçirmişsin gibi dedi iki doktor da ama ben anlam veremedim inşallah bir daha yaşamam senin de düşer emin ol Allah’a sığın başka elimizden bir şey gelmiyor dua edeceğim senin için ❤️

Maalesef ben de aynı durumdaydım sonradan sol tarafta biraz hasar görünce soldan geçirmişsin gibi dedi iki doktor da ama ben anlam veremedim inşallah bir daha yaşamam senin de düşer emin ol Allah’a sığın başka elimizden bir şey gelmiyor dua edeceğim senin için ❤️
Çok Teşekkür ederim inşallah yaşamayız, değerim hala Yükseldiği için 2. Doz iğne oldum doktor sağ tüpte kese gibi bşy gördüm dedi ama görene kadar değerim 9500leri buldu doktorlarda şaşkın inşallah birdahakine hayırlısıyla sağlıklı hamilelik geçirirz ❤

Çok Teşekkür ederim inşallah yaşamayız, değerim hala Yükseldiği için 2. Doz iğne oldum doktor sağ tüpte kese gibi bşy gördüm dedi ama görene kadar değerim 9500leri buldu doktorlarda şaşkın inşallah birdahakine hayırlısıyla sağlıklı hamilelik geçirirz ❤
İnşallah Allah’ın izniyle dualarınızda beni de unutmayın ❤️

Merhaba arkadaşlar , ben 1 ay önce dış gebelik geçirdim ve metotreksat iğnesiyle gebelik sonlandırıldı. Su anda değerlerim tamamen düştü. Doktorum 6 ay kesinlikle korunmalısın diye çok üzerinde durdu. Araştırıyorum çoğu yerde en az 3 ay diyor neden doktorum ısrarla 6 ay dedi anlamadım. Bu konuda tecrübesi olan var mı ? Yardımcı olabilir misiniz? Bir de doktoruma çok kez sordum ilişki yasağı ne zaman kalkar ne zaman ilişkiye girebiliriz diye net bir cevap vermiyor yasak diyor sadece bu konuda sizin bilginiz nedir ? Benimle paylasabılır mısınız ?
Bende dış gebelik geçirdim ve metotreksat iğne vuruldum korunma ile ilgili hiç bir şey demedi doktor kendim internetten araştırdım ve yaklaşık 3ay kadar korundum oda geri çekme yöntemiyle ilişki yasağına dair de hiç bir şey denilmedi ve yaklaşık 1hafta sonrası ilişki oldu ve bir sıkıntı olmadı sadece dış gebeliğimin üzerinden 9ay gelmesine rağmen normal yolla hamile kalamadım doktora gittim kürtaj yapmadıkları için büyük bir kistim oluşmuş ve bir tüpüm tıkanmış dış gebelikten önce böyle bir şeyim yoktu sana tavsiyem özel bir hastaneye git ve değerin düşmeden kürtaj ol temizlensin adetin geçtik ten sonrada değerin sıfırlanınca soğan kürünü yap

Evet canım galiba öyleydi ben de bıraktım artık doktor sol yumurtalık rahmin üstüne doğru yerleşmiş ama bu sorun olacak bir şey değil korunmayı bırakın dedi ben de kendimi suçlamayı üzmeyi bırakıp akışına bırakmaya karar verdim açıkçası Allah’ın izniyle hepimizin sağlıklı bebekleri olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Merhabalar bende eylülde dış gebelik geçirmiştim kaç ay sonra korunmayı bıraktınız aceba

Back
X