• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası

mimozamnerde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
265
30
48
34
Merhaba kızlar dış gebelik sonrası hamile kalanınız var mı ?
Doktor altı ay beklemem gerektiğini söyledi

Merhaba ben kimyasal gebelik geçirdim doktorum da bana en az 2 ay beklememi söyledi açıkçası bende fiziksel olarak kendimi hemen hazır hissetmediğim için 2 regli dönemi kadar bekledim. Fakat benimle aynı dönemde bu durumu yaşayan bir arkadaşım hiç beklemedi ve ardından hemen tekrardan hamile kaldı.

Merhaba kızlar dış gebelik sonrası hamile kalanınız var mı ?
Doktor altı ay beklemem gerektiğini söyledi
Canım selamlar ben ağır bi dış gebelik geçirdim. sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim kanama ciğerlerime yürüdü ölümden döndüm . Temmuz ayındq yaşadım bu olayı . Dr um çocuk düşünüyorsan 2 adet dönemi gecır dedi . Geçirdim 2 aydır korunmıuorum bu ay hamile kaldım hamdolsun ❤️💕

Canım selamlar ben ağır bi dış gebelik geçirdim. sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim kanama ciğerlerime yürüdü ölümden döndüm . Temmuz ayındq yaşadım bu olayı . Dr um çocuk düşünüyorsan 2 adet dönemi gecır dedi . Geçirdim 2 aydır korunmıuorum bu ay hamile kaldım hamdolsun ❤️💕
İğne vuruldunuz mu canım rahim filmi çekildiniz mi peki ? Çok çokk geçmiş olsun.

Back
X