Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben kimyasal gebelik geçirdim doktorum da bana en az 2 ay beklememi söyledi açıkçası bende fiziksel olarak kendimi hemen hazır hissetmediğim için 2 regli dönemi kadar bekledim. Fakat benimle aynı dönemde bu durumu yaşayan bir arkadaşım hiç beklemedi ve ardından hemen tekrardan hamile kaldı.
Canım selamlar ben ağır bi dış gebelik geçirdim. sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim kanama ciğerlerime yürüdü ölümden döndüm . Temmuz ayındq yaşadım bu olayı . Dr um çocuk düşünüyorsan 2 adet dönemi gecır dedi . Geçirdim 2 aydır korunmıuorum bu ay hamile kaldım hamdolsun
Canım selamlar ben ağır bi dış gebelik geçirdim. sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim kanama ciğerlerime yürüdü ölümden döndüm . Temmuz ayındq yaşadım bu olayı . Dr um çocuk düşünüyorsan 2 adet dönemi gecır dedi . Geçirdim 2 aydır korunmıuorum bu ay hamile kaldım hamdolsun