Dış gebelik şüphesi sonrası kanama

Huysuzd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
1.980
3.934
133
Betahcg değerlermin iki günde bir düzensiz artışı (330-390-530) ve hafif hafif kanamalarımın başlaması nedeniyle cuma günü ani bir kararla mtx adlı kemoterapi ilacını oldum. Birçok doktora danıştım, dış gebelik diyemeyiz ama sağlıksız mutlaka sonlanmalı dediler. 3 gündür hafif olan kanamalarım bugünden itibaren şiddetlendi. Daha önce başından geçen, tecrübesi olan var mı, normal mi bu kanamalar??

En doğru cevabı doktora giderek aldım, normalmiş.. belki başına gelip merak eden olur diye yazmak istedim

En doğru cevabı doktora giderek aldım, normalmiş.. belki başına gelip merak eden olur diye yazmak istedim
bende iğne oldum canım salı günü kanamam bugün arttı ama adet tarihimde bugünde erken öğrenmiştim ben gebeliği.şu an ki adetmi yoksa iğneyle ilgili kanamamı nasıl anlaşılır.Ne gibi etkileri oldu sende? paylaşırsan çok sevinirim

vallahi tam olarak nasıl oluyor bilemiyorum. Benim aynı döneme denk gelmemişti.. Zaten önemli olan kanda beta hcgnin sıfırlanması. Ancak ondan sonra olan kanamalar adet kanaması sayılır gibi geliyor bana..

vallahi tam olarak nasıl oluyor bilemiyorum. Benim aynı döneme denk gelmemişti.. Zaten önemli olan kanda beta hcgnin sıfırlanması. Ancak ondan sonra olan kanamalar adet kanaması sayılır gibi geliyor bana..
cnm hala sıtedemeısın bılmıorumda gebe kaldınmı ve sağlıklı oldumu ondan sonara :(

cnm hala sıtedemeısın bılmıorumda gebe kaldınmı ve sağlıklı oldumu ondan sonara :KK43:

Canım benim henüz çok yeni geçen ay geçirdim.. değerim yeni düştü.. ama bu sitede bir sürü dış gebelikten somra sağlıklı gebelik yaşayanları okudum.. olumlu düşünmeye çalışıyorum bende :)

Canım benim henüz çok yeni geçen ay geçirdim.. değerim yeni düştü.. ama bu sitede bir sürü dış gebelikten somra sağlıklı gebelik yaşayanları okudum.. olumlu düşünmeye çalışıyorum bende :)
Anladm cnm cok gecmis olsun rabbim bidaha saglikli gebelikler yasatsin bnmde 4 ay filan oluyor napsam diye kara kara düşünüyorum risk aeriyormus bikere gecrnce odum patlio :(

Anladm cnm cok gecmis olsun rabbim bidaha saglikli gebelikler yasatsin bnmde 4 ay filan oluyor napsam diye kara kara düşünüyorum risk aeriyormus bikere gecrnce odum patlio :KK43:

Rahat ol bence, olacak olAnın önüne geçemeyiz biz elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakacağız:)

Ağustos ayında dış gebelik geçirdim bende iğne ile düşürdük
Sonrasında sıkıntı yaşamadan hamile kaldım çok şükür
Merak etmeyin kızlar ama biraz ara verin o iğne çok ağır bir iğne vucuttan atılması zaman alıyor

Merak etmeyin kızlar ama biraz ara verin o iğne çok ağır bir iğne vucuttan atılması zaman alıyor

Bebişini hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah :)

ne kadar süre ara verdın ve kaldın canm

Huysuz selam, öncelikle geçmiş olsun. Bir şey sormak istiyorum. Bu beta değerleri ile herhangibir ağrın var mıydı?

Huysuz selam, öncelikle geçmiş olsun. Bir şey sormak istiyorum. Bu beta değerleri ile herhangibir ağrın var mıydı?

Yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın.. evet 530 olupu gün şiddetli ağrım vardı.. aynı gün mtx vuruldu bir daha o kadar şiddetli ağrı olmadı.

Back
X