Dış gebelik şüphesi ?

Kedimekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
92
10
88
32
Merhaba,
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim gerçi şuan şüpheli. Kan testinde 1387.9 çıktı degerim son adet günümün başlangıcı da 29 Ekim di. Dün ve bugün pembe lekelenmem oldu iki kere. Doktor vajinal ultrosonla baktı şüpheli kese ya erken ya da dış gebelik dedi 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı istedi. Ama şu an içim içimi yiyor hamileliğinde böyle pembe lekelenmeleri olan oldu mu ? Bazende kasıklarım da yanma ve hafif ağrı oluyor. Bunları hamileliklerinde yaşayan var mı ? Ya da dış gebelik olması icin daha farklı şeyler mi olmalı

Gebelikte kasik agrisi cok normal canim. Rahim buyudukce kaslari geriyor. O da agri yapiyor. Cok normal. Kesenin gorulmesi icin daha cok erken. Daha yeni ogrenmissin gebeligini. Hemen dis gebelik olabilir diyen doktorlara sinir oluyorum. Anneyi bosuna strese sokuyorlar. Normalde doktorun kese yeni olusmaya baslamis gorulmemesi normal. Iki hafta sonra gel hem keseyi hem de bebegi goruruz. Bu arada Kan testini tekrarla duzenli artis var mi gorelim demesi lazim. Hayirli olsun bu arada :)

Pembe lekelenme de normal. Yerlesiyordur bebek. Benim bu hamileligim de oldu aynisi. Hamile oldugumu ogrendigim gun hafif pembe leke oldu. Eger agriyla birlikte kanama olursa tehlikeli Allah korusun.

Kanama şeklinde olmadı hiç hatta hamileliği öğrenmeden 1 gün önce kasığıma aniden sancı girdi böyle saniyelik dedim kesin adet oldum bi baktım pembe bir leke birde dün hamileliğimi öğrendiğim gün yine sancıyla o pembe lekeden geldi. Biz daha 1buçuk yıllık evliyiz aslında henüz çocuk düşünmüyorduk ama onun varlığını öğrendiğimden beri gercekten orda olsun istiyorum

Kanama şeklinde olmadı hiç hatta hamileliği öğrenmeden 1 gün önce kasığıma aniden sancı girdi böyle saniyelik dedim kesin adet oldum bi baktım pembe bir leke birde dün hamileliğimi öğrendiğim gün yine sancıyla o pembe lekeden geldi. Biz daha 1buçuk yıllık evliyiz aslında henüz çocuk düşünmüyorduk ama onun varlığını öğrendiğimden beri gercekten orda olsun istiyorum
Canım ben de dış gebelik geçirdim ağrılı kanamam oldu böyle acılı şekilde eğer öyle değilse kanaman insallah korkma suan korkman için erken

Öyle beni rahatsız edecek ağrım yok bazen saniyelik olup geciyor ama ara ara yokluyor. Bugün hiç pembe lekelenmem olmadı bu seferde 2 kere kahverengi pıhtı geldi çok kücüktü böyle seyler geldikce endiseleniyorum

Öyle beni rahatsız edecek ağrım yok bazen saniyelik olup geciyor ama ara ara yokluyor. Bugün hiç pembe lekelenmem olmadı bu seferde 2 kere kahverengi pıhtı geldi çok kücüktü böyle seyler geldikce endiseleniyorum
Canım valla ne desem bilemiyorum ki insallah dış gebelik değildir de

Hadi ya sende kahverengi lekeler var mıydı benim 2 gündür kahverengi gelmeye başladı
Canım benimki farklıydı adetim düzenlidir 1 günden fazla gecikmezdi 10 gün gecikmişti 2 gün geciktiğinde kanda çıkmamıştı adet kanamam asla 6 hadi olsun 7 yi geçmez 10 gün aşırı kanamam olmustu ve agrım çoktu 11. Gün temizdim ama 12. Gün az bi ağrılı kanamam oldu ertesi gün dr a gittim işte dış gebelik teşhisi kondu bana

Bir arkadasım var su an 35 haftalik hamile onunda ilk başlarda cok lekelenmesi olmus ve degerleri cok yavas yukseliyormus. Sanirim bu olaylar herkesin vucuduna gore. Bide soylemesi ayip kabız olmusum ıkınmamdan sonra kahverengi leke geldi bugun. Artik yarin doktora gidicem umarim her sey yolundadir

Bir arkadasım var su an 35 haftalik hamile onunda ilk başlarda cok lekelenmesi olmus ve degerleri cok yavas yukseliyormus. Sanirim bu olaylar herkesin vucuduna gore. Bide soylemesi ayip kabız olmusum ıkınmamdan sonra kahverengi leke geldi bugun. Artik yarin doktora gidicem umarim her sey yolundadir
İnsallah kuzum ya vallahi senin kadar bunu bende isterim umarım hiç yaşamazsın

Back
X