Canım ben de dış gebelik geçirdim ağrılı kanamam oldu böyle acılı şekilde eğer öyle değilse kanaman insallah korkma suan korkman için erkenKanama şeklinde olmadı hiç hatta hamileliği öğrenmeden 1 gün önce kasığıma aniden sancı girdi böyle saniyelik dedim kesin adet oldum bi baktım pembe bir leke birde dün hamileliğimi öğrendiğim gün yine sancıyla o pembe lekeden geldi. Biz daha 1buçuk yıllık evliyiz aslında henüz çocuk düşünmüyorduk ama onun varlığını öğrendiğimden beri gercekten orda olsun istiyorum
Canım valla ne desem bilemiyorum ki insallah dış gebelik değildir deÖyle beni rahatsız edecek ağrım yok bazen saniyelik olup geciyor ama ara ara yokluyor. Bugün hiç pembe lekelenmem olmadı bu seferde 2 kere kahverengi pıhtı geldi çok kücüktü böyle seyler geldikce endiseleniyorum
İnsallah canım ya üzülme stres yapmaİnşallah yarın tekrar kan vercem insallah degerm yukselmiştir
Olur canım benim dış gebelikte 4000 e kadar çıkmıştı bende ogrendiğimde 2700 lerde falandı ama insallah seninki değildirDegerim 3275.3 çıkmış bu degerle dis gebelik olur mu ki
Canım benimki farklıydı adetim düzenlidir 1 günden fazla gecikmezdi 10 gün gecikmişti 2 gün geciktiğinde kanda çıkmamıştı adet kanamam asla 6 hadi olsun 7 yi geçmez 10 gün aşırı kanamam olmustu ve agrım çoktu 11. Gün temizdim ama 12. Gün az bi ağrılı kanamam oldu ertesi gün dr a gittim işte dış gebelik teşhisi kondu banaHadi ya sende kahverengi lekeler var mıydı benim 2 gündür kahverengi gelmeye başladı
Yerleşme kanaması sürekli olmaZ ki bi iki damla gelir bazıları bunu yaşamaz bile sonra biter ama sizinki devam ediyo maalesefBana herkes yerleşme kanaması diyor ama insallah öyledir hayırlısı artık
İnsallah kuzum ya vallahi senin kadar bunu bende isterim umarım hiç yaşamazsınBir arkadasım var su an 35 haftalik hamile onunda ilk başlarda cok lekelenmesi olmus ve degerleri cok yavas yukseliyormus. Sanirim bu olaylar herkesin vucuduna gore. Bide soylemesi ayip kabız olmusum ıkınmamdan sonra kahverengi leke geldi bugun. Artik yarin doktora gidicem umarim her sey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?