• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik tedavisi

aysenur32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
3
0
1
26
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce dış gebelikten lakaroskopi oldum betam sürekli 1000 lerde asla düşmüyor metatorox iğne vuruldu ameliyattan sonra 1 hafta sonra tekrardan hastaneye yatışım yapıldı 1185 cıktı değerim. Üniversite de yatıyorum kanamam olmuyor daha hiç gelmedi böyle bi durumu yaşayan varmı varsa bir bilgi verirseniz iyi olur kafam durdu gerçekten artık çok yıpranmaya başladım.

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce dış gebelikten lakaroskopi oldum betam sürekli 1000 lerde asla düşmüyor metatorox iğne vuruldu ameliyattan sonra 1 hafta sonra tekrardan hastaneye yatışım yapıldı 1185 cıktı değerim. Üniversite de yatıyorum kanamam olmuyor daha hiç gelmedi böyle bi durumu yaşayan varmı varsa bir bilgi verirseniz iyi olur kafam durdu gerçekten artık çok yıpranmaya başladım.
merhaba , çok geçmiş olsun canım, ben mayıs ayında dıs gebelık gecırdım,

degerım 921 ıken metotraksate oldum, 4.gün degerim 1200 cıktı bu olabılır dedı doktorum 7.günkü deger onemlı düşüşe geçmiş olmasını bekleriz dedi.7.gün degerim 300e dustu cok sukur..
sonra 4gun ıcınde regl oldum..
doktorun ne dıyor pekı duruma tekrar ıgne gerekebılır mı acaba ?

merhaba , çok geçmiş olsun canım, ben mayıs ayında dıs gebelık gecırdım,

degerım 921 ıken metotraksate oldum, 4.gün degerim 1200 cıktı bu olabılır dedı doktorum 7.günkü deger onemlı düşüşe geçmiş olmasını bekleriz dedi.7.gün degerim 300e dustu cok sukur..
sonra 4gun ıcınde regl oldum..
doktorun ne dıyor pekı duruma tekrar ıgne gerekebılır mı acaba ?
Başka bir tedavi uygulayacagını söyledi metatorax vücudumun direnç gösterdiğini söylüyor

Ameliyattan sonra neden iğne vurdular ki ? Tüp alınmadı mı

Back
X