Merhaba 3 gün önce sağ tupum alındı dış gebelikten dolayı benimde aynı durumu yaşayan arkadas akrabası falan olan varmıdır acaba tekrar ne kadar süre sonra hamile kaldılar tek tüple şans daha azmis diye duydum lütfen yorumlarınızı paylaşırsınız teşekkür ederim
Merhaba 3 gün önce sağ tupum alındı dış gebelikten dolayı benimde aynı durumu yaşayan arkadas akrabası falan olan varmıdır acaba tekrar ne kadar süre sonra hamile kaldılar tek tüple şans daha azmis diye duydum lütfen yorumlarınızı paylaşırsınız teşekkür ederim
Kızkardeşimin eltisi tek tüple hamile kaldı oğlu oldu bende dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandırıldı tüplerimde problem yok ama hamile kalamıyorum yani nasip bu işler üzmeyin kendinizi rabbim ol der olur dilerim tez zamanda sizede sağlıklı hamilelik nasip olur inşallah
Kızkardeşimin eltisi tek tüple hamile kaldı oğlu oldu bende dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandırıldı tüplerimde problem yok ama hamile kalamıyorum yani nasip bu işler üzmeyin kendinizi rabbim ol der olur dilerim tez zamanda sizede sağlıklı hamilelik nasip olur inşallah
Kızlar 2 kere yaşadım ilk hamilelikte sonra 11 ay sonra yeniden hamile kaldım oda dış gebelik denildi ikisinde de iğne ile sonlandı. İki hamilelikte de tüplerde hiç bisey gözükmedi beta artış düzgün değildi. Çok hayal kırıklığı yaşadım heryerde okudum araştırdım çok zor süreçler ikinciden sonra tekrar hamileyim 4haftalik felan artis iyi bu arada 2 dış gebelikten sonra 3 ayda hamile kaldım umudumu hiç yitirmedim insalah allahım bu sefer nasip eder sizde umutsuz olmayın
Ben geçen şubatta sol tüp alındı dış gebelikten. 3-4 ay ara verdik sonra tekrar olması için uğraştık olmadı.. uygun bir zamanda rahim filmi çekelim dedi doktorum 8-9 ay geçince üstünden. Bu ayda olmadı adet oldum . Adet bitiminde iş yerinden izin alabilirsem gidicem film çektirmeye.
Ben de 2 kez diş gebelik gecirdim,ikisi de sag tupumde ilkinde dr nin tupu duzgun alamamasindan kaynakli,tek sol tupum var,pcos um,yasim da 34 ben tup bebek asamasindayim.yasiniz gencse bir asilama oneririm olmazsa tup bebek.
merhaba bende 1 ay oldu dış gebelik geçireli ve sol tüpüm alındı , haziranda hsg çektireceğim doktor ameliyatta test etmiş diğer tüpü. "mavi ilaç verdim geçiş olmadı" dedi. İnşallah hsg ile açılır. Şansım azaldı diye düşünme bende günlerce böyle düşünüp kafayı yiyecektim. doktora sordum ve diğer yumurtalıktan çatlama olsa dahi diğer tüp aracılığıyla gebelik oluşuyor dedi. diğer tüpün sağlıklı olması önemli inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler geçirip evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Hiç bozma moralini, tek tüple hamile kalan çok kişi var. Ben de kasım ayında dış gebelik geçirdim kendiliğinden sonlandı. Ocak ayında hsg çektirdim bir tüpüm kapalıymış sonraki ay hamile kaldım. Şuan 10 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhabalar kızlar
Ben de tüp bebekle hamile olduğumu öğrendim tahmin edeceğiniz gibi uzun süre kese ve görünmedi değerde artış var ama kese yok sonra sağ tüpte 2 tane kalp atışı gördük maalesef 2 saat içinde laparoskopi ameliyatı ve kürtaj oldum çok zor siz yaşayanlar çok iyi anlarsınız beni...
6 ayım doldu 3 gün önce rahim filmi çekindim tüpüm iyileşmiş hiçbir sorun yok
Bizde önümüzdeki ay 2 tane daha embriyomuz olduğu için tekrar deneme karar verdik
Allah hepimizin yardımcısı olsun