Dış gebelik teşhisi koyamayan doktora dava

solin47047

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
106
22
13
27
Merhaba bir konu hakkında danışmak istiyorum sizlere. Pazartesi günü özel bir kliniğe göründüm beta değerim 2100 civarıydı ama doktor kese görünmüyor tüplerdede yok dedi çarşamba tekrar çağırdı muayene etti tekrar yine göremiyorum rahimdede tüplerdede yok dedi perşembe tekrar çağırdı ve yine yok keseyi göremiyorum dedi . Yeri bilinmeyen gebelik vs kürtaj yapacam sonra değerin düşmezse dış gebelik deriz iğne vurursun dedi bende oradan çıkar çıkmaz kadın doğum acile gittim ve doktor direkt sağ tüpte kese+ bebek gördü. Metotreksat iğne vuruldum hastanede 8 gün yattım değer düşmeyince ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı. Bu konuda doktor ihmali olduğunu ve dava açmayı düşünüyorum . Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba ?

Buna benzer bir şey 10 yıl önce kuzenimin başına da geldi. En sonunda kızın tupu patladı ve aldı aynı doktor. Metotreksatla kısa sürede çözüme ulastiracagi şeyi sırf ameliyat edip ameliyat parası alabilmek için bekletti. Parayı geçtim kızın hayatı tehlikeye girdi. Süreç birebir sizinkiyle aynı oldu ve o da özel bir klinikti. Dogru doktora denk gelebilmek o kadar önemli ki... Onlar dava acmadi zaten üzerinden 10 yıl geçti kız hayatınin kurtulduguna sukrediyor. Onlar dava acmadi siz açın. Hakkımızı aramadikca hep daha da kotusu oluyor.

Bence dava açın hakkınızı arayın

Aynı şey benimde başıma geldi maalesef iç kanamadan ölüyordum nerdeyse kimsede üstüne bişey alınmadı

Alacağım para vs umrumda değil alırsam bile Sma hastaları için bağışlarım ama böyle insanların özel kliniklerde devam etmesini istemiyorum. Ben çok şükür iç kanama geçirmeden dahada kötü olmadan Devletteki doktor sayesinde atlattım ama başka insanlar benim kadar şanslı olmayabilir. Klinik makina çok olabilir ama demekki kendi tecrübesi yeterli değil ve bulunduğum şehirde en popüler doktorlardan biri kendisi sözde.

Bence bu işin peşini bırakmayın daha iyi ilgenilsin vs die özel hastaneye gidiyoruz paramızla rezil oluyoruz resmen böyle şeyler ihmale gelmez doktorlara da guvenemeyeceksek kime guvenicez biz anlamadım.

Bence bu işin peşini bırakmayın daha iyi ilgenilsin vs die özel hastaneye gidiyoruz paramızla rezil oluyoruz resmen böyle şeyler ihmale gelmez doktorlara da guvenemeyeceksek kime guvenicez biz anlamadım.
Kesinlikle öyle . Pazartesi muayenede ücreti ödedim çarşamba perşembe kendisi kese göremediği için çağırdı ve benden perşembe tekrardan muayene ücreti aldı. Tamamen ticaret

Acil doktorunun bebegin görülmesi noktasında çok dogru bişey söyleyebileceğini düşünmüyorum ama keşke 2-3 dpktora görünseydiniz bende sizinle aynı sürexi yaşadom iç kanama geçirdim ignelerden sonra benim doktorlarım aile dpstuydu hatta yine bile güvenmeyip başka doktorlara gittim ama hepsinin sçylediği şey dünyanın neresine gidersen git metotreksar yapmadan ilaç vermeden direk ameliyatla alamıyoruz oldu sanıyorum yasal bir prosedürü var bende hayati tehlike yaşadom ölüyordum resmen ama zaten kürtajda yapsalae para alıcaklardı neden bekletsinler diye düşündüm hayati tehlike var üstelik sizin gibi birsüre çok sorguladım bence dava açmadan önxe iyi araştırın eger prosedür buysa avukar paranıza yazık olur bizim ülkemizee işler malesef garip ilerliyor

Yine sizi kontrol altında tutmuşalr ben direk eve gittim ve evdeyken kanama başladı yani malesefki süreç böyle ilerliyor bendede yakınlarımdada böyle oldu hepsi aynı kademelerle sonlandırdı

Yine sizi kontrol altında tutmuşalr ben direk eve gittim ve evdeyken kanama başladı yani malesefki süreç böyle ilerliyor bendede yakınlarımdada böyle oldu hepsi aynı kademelerle sonlandırdı
Ben sorunu acil doktoru ile yaşamadım sağolsun onun sayesinde iç kanama geçirmeden süreci atlattım. Benim sorunum özel kliniğine gittiğim doktor ile çünkü kendisine 3 defa gitmeme rağmen bana dış gebelik yok dedi. Pazartesi ilk gittiğimde dış gebeliği görseydi belkide değerim daha düşükken iğne ile sonlanırdı ve ameliyat sürecine gelmemiş olurdum. Ama perşembeye kadar değerim arttı ve iğne için geç kalmış oldum maalesef.

Değer 2100 iken vajinal mi bakıldı ve ondan sonra beta bakıldı mı?

Değer 2100 iken vajinal mi bakıldı ve ondan sonra beta bakıldı mı?
Evet pazar günü devlette 2100dü vajinal baktı görmedi pazartesi 3300 özelde görmedi çarşamba beta 5500 civarı yine görmedi perşembe 9 bin oldu yine görmedi özeldeki devletteki gördü

Evet pazar günü devlette 2100dü vajinal baktı görmedi pazartesi 3300 özelde görmedi çarşamba beta 5500 civarı yine görmedi perşembe 9 bin oldu yine görmedi özeldeki devletteki gördü
BEta bu değerlere çıkmadan dış gebelikte müdahale edildiğine de pek denk gelmedim. Ameliyat yerleştiği yer ile ilgili olabilir yani iğne ile halledilmeyecek bir yer de olabilir. Bir kadın doğum doktoruna tam süreci anlatıp ihmal var denebilir mi diye sorun bence. Evet olabilir şöyle olsaydı daha iyi olurdu denirse mücadelenize başlayın bence.

Özeldeki doktorun beceriksizliği bence. Çünkü kendisi resmen içinde bebek olan keseyi görmedi. Sadece kese olsa hadi göremedi derim ama içinde bebek bile vardı ayrıca sonradan öğrendim başka bir hastasınada dış gebelik teşhisi koyamamış

Bana 1800ken metotreksat vuruldu. 5000 üzerinde tek dozla iyileşme ihtimali çok azalıyormuş yapılan çalışmalara göre hatta.

Bana 1800ken metotreksat vuruldu. 5000 üzerinde tek dozla iyileşme ihtimali çok azalıyormuş yapılan çalışmalara göre hatta.
Çok erken beta takibi yapılabilmiştir. Kese de net rahim dışında algılanabilmiştir. Bence de sizdeki gibi tedavi mümkün. Genelde regl bir hafta geçince test yapın diyorlar mesela. Benim bir hafta geçtiğinde beta 4500 gibiydi kese filan göründü rahim içinde çok şükür ben sorun yaşamadım. Yani dediğim gibi ben o şekilde denk gelmiş de olabilirim. Bi az daha bekleyelim muhbbeti illa ki oluyor.

Bazen geç döllnmedn dolayı keseyi görmeyide bekliyolar ama işte biraz tecrübe mi denir öngörümü dediğiniz gibi anlaması lazımdı gerçi benim anlamasına ragmen iç kanama geçirdim ve amelşyat oldum

Benimkinin geç döllenme olduğunu biliyordu ama betayı bildikten sonra ona bakılmıyor ki . Sorun şu ki beni muayene etmesine rağmen dış gebelik yok dedi oradan çıkar çıkmaz kadın doğum acile gittim arada 10 dk vardır oradaki doktor direkt sağ tüpte bebek +kese gördü. Hatta kendisine yazdım sağ tüpte dış gebelik göründü diye ben görmedim ama o doktor görmüşse vardır demek dedi pişkin pişkin

Mesela biraz daha bekleme olayı değildi. Yani pazartesi başka doktora gitmiş olsam o direkt keseyi görecekti ama benim gittiğim doktorun beceriksizliğinden görmedi keseyi. Çünkü perşembe gittiğimdede görmedi ama acildeki direkt bebek +kese var dedi. Ve arada dediğim gibi anca 10 dk vardır. Hatta özeldeki bana keseyi görmediğim için önce kürtaj yapacam değerin düşmezse dış gebelik deriz dedi ona uymuş olsam süreç dahada kötü olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…