Çok geçmiş olsun,umarım çabuk atlatırsın,ALlah yardımcın olsun..Yarın dış gebelik tanısı sebebi ile iğne tedavisi uygulanacak..
Deneyimlerinizi merak ediyorum..
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun,umarım çabuk atlatırsın,ALlah yardımcın olsun..
Canim cok uzuldum bende gecen sene agustosta gecirdim biliyorsundur belki benim degerlerim cok yuksekti seninki dusuk sanirim bana tek doz yapmisti doktor ve yetmemis biraz doktor ilgisizligiYarın dış gebelik tanısı sebebi ile iğne tedavisi uygulanacak..
Deneyimlerinizi merak ediyorum..
Hatırlıyorum canım diğer konularından ateş ölçmeden falan.. ne mutlu sana ki tek tüpe rağmen sağlıklı bir hamilelik yaşıyorsun, dilerim sağlıkla da kucağına alırsınCanim cok uzuldum bende gecen sene agustosta gecirdim biliyorsundur belki benim degerlerim cok yuksekti seninki dusuk sanirim bana tek doz yapmisti doktor ve yetmemis biraz doktor ilgisizligi
Sana da çok çok geçmiş olsunBen 2016 yilinda vuruldum bu iğneyi eczaneden alip hastanede vurunup çıkmıştım sadece igneden sonra yarim saat yattim alerjik bir durum olmasim diye agriliydi ama cok cok değil bu yilda düşük ignesi oldum onun yanında hic birşeydi sonrasında 6 ay korunman gerekiyor bazi doktorlar 1 sene diyor umarim tek dozla düşer değerin
Benim degerlerim 28 40 35 diye gidiyordu cok cok küçüktü o nedenle kürtaja gerek kalmamıştı Allah tekrar sağlıklı hamilelik nasip etsin sanadaSana da çok çok geçmiş olsunşimdi hamileymişsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kemoterapide kullanılan bir iğne olduğu için, ayrıca kürtajla rahim içi temizleneceği için geceye kadar tutacaklar sanırımumarım çabucak etki eder de değerim düşmeye başlar
Beni hic yatirmadi sozde özel doktordu 75 mg tek doz yapti bekle bekle dedi bana ama degerim dusmedi salak gibi baska doktora da gitmedim benim ki kotu bir ornek canim senin degerin daha dusuk benim 3binlerde falandi.Hatırlıyorum canım diğer konularından ateş ölçmeden falan.. ne mutlu sana ki tek tüpe rağmen sağlıklı bir hamilelik yaşıyorsun, dilerim sağlıkla da kucağına alırsın
yarın kaç olur bilmem ama şu an değerim 691, iki ampul dedi. Aynı anda mı uygulanacak tepkiye göre mi ikinci uygulanacak bilmiyorum.. tedirgin edici bir süreç, başıma neler geleceğini yaşayanlardan öğrenmek istedim..
iğneden sonrası nasıldı, ağrılı mıydı? Sen hastanede kaldın mı? Benim bir de kızım olduğu için kalmak istemediğimi söyledim, sabah yatacağım için gece çıkabilirsin dedi doktorum..
Ne yaptınız,umarım iyisindirSana da çok çok geçmiş olsunşimdi hamileymişsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kemoterapide kullanılan bir iğne olduğu için, ayrıca kürtajla rahim içi temizleneceği için geceye kadar tutacaklar sanırımumarım çabucak etki eder de değerim düşmeye başlar
Çok teşekkür ederimNe yaptınız,umarım iyisindir
İnşallah gerek kalmaz canım,Allah kolaylık versin dayanma gücü versin,en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın inşallahÇok teşekkür ederimkürtaj yapıldı sabah, iki ampul iğne vuruldu ama çok yakıyormuş ağladım resmen 4.gün ve 7.gün hcg değerine bakılacak, düşüş olmazsa laparoskopi ile girer temizlerim dedi doktor.. umarım gerek kalmaz ona
Cok geçmiş olsun.Çok teşekkür ederimkürtaj yapıldı sabah, iki ampul iğne vuruldu ama çok yakıyormuş ağladım resmen 4.gün ve 7.gün hcg değerine bakılacak, düşüş olmazsa laparoskopi ile girer temizlerim dedi doktor.. umarım gerek kalmaz ona
Çok geçmiş olsun.. ben de çok ağladım çok yaktıBen bu iğneyi vuruldum canım cok yanmıştı ilki mtx ikincisi asitti benim değerim 3600 lerdeydi iğne vurulduğunda ben 15 gün hastanede yattım cok zordu Rabbim düşmanıma yasatmasın ama sunu anlamıyorum bana dr kesinlikle kürtaj ihtimali olmadığını söyledi sadece iki seçenek var biri iğne biri ameliyat dedi çünkü biz rahimden tüplere ulaşamıyoruz dedi sunu da söyleyeyim ben iğne bana dokunduğu için tek dozla devam ettim tedaviye değerim cokkkk yavas yavas düşüyodu ama 1 ayda sıfırlanmıstı hatta benim 3. Ve 7. Gün değerlerim de bayağı az düşüş vardı dr bekleyelim dedi ameliyat etmedi bide bana kesinlikle 6 ay hamile kalma dendi 6 ay tam bitmeden hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim
Evet benimde canım cok yanmıştı bayağı ağlamıştım ama iğne bana cok dokunmuştu karaciğerime falanÇok geçmiş olsun.. ben de çok ağladım çok yaktıbenim değerim küçük olduğu için tam anlamıyla kese görünmedi, sol tüpte 1,5cm’lik kitle göründü. Aynı zamanda hcg değerim de sağlıksız arttığı için dış gebelik teşhisi konuldu. Hem rahim içindeki kalınlaşmayı temizlemek hem de dış gebelik tanısını kesinleştirmek için kürtaj yaptı.. rahim içinde kanama alanı vardı bende.. kürtajla sonucu patolojiye de gönderilecek.
Yoksa tüpte zaten benim kitlem kürtajla ulaşılması imkansız, olmazsa laparoskopi ile girer temizlerim dedi doktorum..
Bazı bilimsel makalelerde de okuduğum kadarıyla mtx başarıya ulaşan kişilerin %38inde bile 4.gün değerinde yükselme görülmüş. 7.gün değeri de çok önemli, inşallah düşer
Korunma aşamasını henüz konuşmadık
İğne öncesi tüm karaciğer enzimlerime bakıldı benim çok şükür sıkıntı çıkmadıEvet benimde canım cok yanmıştı bayağı ağlamıştım ama iğne bana cok dokunmuştu karaciğerime falan
Seninki daha farklı demek ki Rabbim bi an önce değerini sonlandırsın insallah
Benimde iğne öncesi sorun yoktu iğne dokundu zaten ama bayağı dokundu banaİğne öncesi tüm karaciğer enzimlerime bakıldı benim çok şükür sıkıntı çıkmadı
Tez zamanda sonuçlansın da razıyım hepsine
Hadi yaa çok geçmiş olsunBenimde iğne öncesi sorun yoktu iğne dokundu zaten ama bayağı dokundu bana
Teşekkür ederim sana da cok geçmiş olsunHadi yaa çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?