dış gebelik ve ya erken düşük riski olanlar var mı?

Gulalp35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
33
54
3
35
Benim ilk kan değerim 617,4 çıktı. Kese göremedik tabii. Doktor 48 saatte bir teste devam edelim dedi. İkinci test 1.180 çıktı. Üçüncü test 1.177 çıktı. Doktorum olumsuz konuştu. Ya dış gebelik ya düşük, testlere devam edeceğiz dedi. İnternette de bir sürü şey yazıyor. Kafam çok karışık. Benim gibi yaşayan birileri var mıdır?

Can'ım biraz değişik bir durum doktorun dediği gibi dış gebelik olabilme şansı yüksek

Benimde oyle oldu. Bi yukseldi bi düstü degerler. Normal düsük yapiyosun deyip yolladilar. Bosu bosuna agrilar kanamalar yadadim. Bi gun kanamayla hastaneye gittim.dis gebelikmis. Kurtaj olup igne vurundum. 29gun oldu haln dusmedi. Ihmal etme olurmu zor cunku

Bana da şuan aynı şeyi söylüyo doktor. Özel hastaneye gidiyorum ama devletten daha kötü muamele. Kan ver diyo sekreterleri aracılığıyla. Bugün yine kan verdim. Sonuç 1.177den 1.129a düşmüş. Aradım doktoru. Çarşamba kan ver sabah 8de gel. Muayene edicem, ona göre karar vercem kürtaj olabilirsin dedi. Sen de kese oluşmuş muydu? Kese yoksa nasıl kürtaj olacak? Açıkçası korkuyorum da

Bende kurtaj oldum cnm kese olusup olmadigini bilmiyorum cunku acil hemen kurtaj yapip igne vurundum sonradan da hic sormadim. Kurtaj zor degil. Bayiltip yaptilar bana.sonrasinda fazla bisey hissetmedim korkma.Sikma canini hayirlisi olsun.kismet boyleymis.strese girip daha fazla yorma vucudunu.bende yarin kontrole gidicem tekrar bakalim ne durumda dıs gebelik

Çok geçmiş olsun sana da canım. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah dış gebelik değildir de kendiliğinden atar vücut.

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

48 saatte %66 en az artış istiyorlar. Ama henüz düşmemiş. Az da olsa yükselmiş. Umarım artış olur canım. Benim ilk değerim adetime 2 gün kala 617,4 çıktı. Sonrakiler 1.180-1.177-1.129 çıktı. Gitgide düştüğü için düşük ya da dış gebelik dedi. Bugün farklı bir doktora gidicem.

evet balım %60 dedi doktorda bize. bakalım rabbim neylerse güzel eyler..verende alan da o.inşaalah iyi olur seninde benimde herkesinde..

Kızlar merhaba;
Bana da kimyasal gebelik dediler değerim yükselmedi en fazla 50ye cıktı sonra yine 30lara düştü ama ben hala adet olmadım. Doktor kanaman başlar dedi ama iki gündür bekliyorum ne gelen var ne giden... Değer kaça kadar düşünce başlayacak ki bu kanama ??

1. Arkadaslar merhaba
    İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
    40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
    5.gun blast transferiydi
    9.gun değer:22
    12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
    14.gun:181
    16.gun: 261
    18.gun: 316

Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep. 18. Gun değerinden sonra doktor ilacı kes sağlıksız gebelik dedi

Aynı gun iğne vurdurmadım;akşama sırtımda belimde sancılar oldu. Kahverengi lekelenme hafif kanamaya döndü
    Akşam sankituvelete çıktığımda kese gibi bişeyi düşürdüğümü gördüm emin de değilim

Ama ağrım ve kanamam kesildi;dün çok iyiydim

Ama bugun kanama ve sırt ve bel ağrısı sancısı kramp şeklinde yeniden birden başladı
    Doktor salı gününe çağırdı hcg ve kontrol için

Bu normal bir kanama mı düşük için.
    Dış gebelik korkum

Lütfen düşük yapanlar dış gebelik geçirenler yorum yapabilir mi

Az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…