Dış gebelik yardım lütfen

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar son adet tarihim 8 mayıs 6+4 hamileyim yerleşme kanamam beklediğim adet tarihinden 1 haftasonra oldu mesela adetim 4 gün geçtiğinde değerim 20 idi sonra biraz düzensiz yukseldi ama toparlandı geçen Çarşamba 200 oldu ölçmeyi bıraktık bugün kese görmeye gittik göremedik hemen kan verdim 2431 çıktı değerim hemoglobin ölçüldü o da normal çıktı o da önemliymiş dış gebelikte bide ağrı kanama hiç bişey Yok gayet normalim kızlar umut var mı sizce böle dış gebelik mi olur

Benim de adetimin on gün geçmesinden sonra 63tu. Bende hiç yerleşme kanaması olmamıştı. Pco olduğu için geç yumurtlamisim, geç döllenme olmuş. Sizin de öyle sanirim. Çünkü normalde adeti dört gün geçenlerin baya yüksek oluyor HCG degeri

Değer çok yükselmiş kese görünmemis peki nerede tutundugunu göremedi mi dr nuz. O değerde görmesi gerekir diye düşünüyorum.

Ne önerdi ne dedi dr nuz bu önemli . Yoksa başka bir dr a daha görünün derim .

Değer çok yükselmiş kese görünmemis peki nerede tutundugunu göremedi mi dr nuz. O değerde görmesi gerekir diye düşünüyorum.

Ne önerdi ne dedi dr nuz bu önemli . Yoksa başka bir dr a daha görünün derim .
3 gün önce gittiğimde bi kese başlangıcı görüyorum dedi hatta fotoğraf verdi ama bugün göremedi

2000 li değerlerde karından olmasa bile vajinal USG den mutlaka gözükür kese.kese yoksa dış gebelik olma ihtimali yüksek olabilir.hayirlisi olsun.daha iyi bı hastanenin USG nde gözükebilir kese...belirtiler hemen göstermeyebilir kendini

Hala kese göremediyseniz maalesef ki normal gebelik şansı yok artık, çokta tehlikeli bi durum dış gebelik, bu bhcg değerine doktorunuzun sizi eve göndermemesi lazımdı.

Bilmediğim için soruyorum dış gebelik varsa eğer bebek 6-7 aylık olabilir mi anne karnında yoksa dış gebelik hemen sonlanır mı?

Bilmediğim için soruyorum dış gebelik varsa eğer bebek 6-7 aylık olabilir mi anne karnında yoksa dış gebelik hemen sonlanır mı?

Dış gebelik anne ölümlerinin üst sıralamalarında, bebek tüpe yerleştiği için bi süre sonra tüpü patlatıyor ve müdahale edilmezse maalesef iç kanama durumu oluyor. Allah korusun tehlikeli bi durum.

Allah korusun bu ölümle bile sonuclanabilecek bir durum malesef .
Ayyy Allah korusun ya, bir tanıdığımızın gelini hamile kızın karnı değil kasıklarında şişlik gibi. Hamile karnı gibi değil tuhaf. Bir tek 10. Haftada gitmişler doktora birde cinsiyet öğrenmeye o arada demişler ki bebeğin omriliğinde kist var.Sonra da yok yok bebekte değil kist sende demişler kıza. Bebek makat geliş duruyormuş.Sürekli karnı ağrıyor, sürekli ishal, ısrarla doktora gitmiyorlar. Onlar adına eşimle ben telaşlanıyoruz. İnşallah öyle bir durumu yoktur.
Bir hamile olduğunu öğrenmeye gitti, birde cinsiyete sonraki kontrol diye bir şey yok bir de doğuma gidecek.
Dış gebelik 6.-7. Aya kadar fark edilmeyen bir şeyse çok sıkıntı.

3 gün önce gittiğimde bi kese başlangıcı görüyorum dedi hatta fotoğraf verdi ama bugün göremedi

Sonuç olarak size ne söyledi bu önemli .
Eğer gerçekten dış gebelikten eminse müdahale etmesi gerekir önce ilaç vs ve yavaş yavaş düşürmeye çalışılır.

Ama yok teşhis koymadiysa tam olarak tekrar çağırdımı bakmak icin yorumu ne oldu .

Dış gebelik anne ölümlerinin üst sıralamalarında, bebek tüpe yerleştiği için bi süre sonra tüpü patlatıyor ve müdahale edilmezse maalesef iç kanama durumu oluyor. Allah korusun tehlikeli bi durum.
Yani 6-7 aya kadar fark edilmeden bebek gelişebilir dış gebelikte öyle mi??

Ben sanıyoru ki dış gebelikse 10. haftaya gelemeden vücut kendi kendine gelişimi durdurur.

Ayyy Allah korusun ya, bir tanıdığımızın gelini hamile kızın karnı değil kasıklarında şişlik gibi. Hamile karnı gibi değil tuhaf. Bir tek 10. Haftada gitmişler doktora birde cinsiyet öğrenmeye o arada demişler ki bebeğin omriliğinde kist var.Sonra da yok yok bebekte değil kist sende demişler kıza. Bebek makat geliş duruyormuş.Sürekli karnı ağrıyor, sürekli ishal, ısrarla doktora gitmiyorlar. Onlar adına eşimle ben telaşlanıyoruz. İnşallah öyle bir durumu yoktur.
Bir hamile olduğunu öğrenmeye gitti, birde cinsiyete sonraki kontrol diye bir şey yok bir de doğuma gidecek.
Dış gebelik 6.-7. Aya kadar fark edilmeyen bir şeyse çok sıkıntı.

Yok canım o durumun dış gebelikle hiç alakası yok. Dış gebelik çok daha farklı bir şey. Bebek çok hızlı büyüdüğünden ve tüp çok ince bir şey olduğundan en fazla 6. Haftaya kadar beklenir, sonrası olmaz.

Siz dış gebeliği çok yanlış anlamışsınız.

Back
X