- 8 Nisan 2023
- 56
- 15
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yagmuratilgan
-
Evet erken ama ya geç kalırsam hayati tehlikesi varsa diye de korkuyorum. Umut olacak her şeye ihtiyacım var şu anDaha geçen gün burada az yükselip sağlıklı olan bir hamilelik okudum. Keşke bulabilsem. Daha yeni 1-2 günlük mevzuydu. Normalde olmaz evet ama öyle denk gelmiş işte
Evet erken ama ya geç kalırsam hayati tehlikesi varsa diye de korkuyorum. Umut olacak her şeye ihtiyacım var şu an
Benimde böyle arttı bekledim ama düzelmedi maalesef. Hakkınız da hayırlısı olsunAranızda yeniyim hepinize merhabalar. 5 haftalık hamileyim fakat beta değerlerim sağlıklı yükselmediği için dış gebelik dedi doktor. 3 nisan pazartesi günü 5 gün gecikmişti adetim, beta 215 çıktı hamileliğim kesinleşti. 2 gün sonra 240 çıktı başka hastahane olduğu için doktor laboratuvar farkı olabilir dedi. Dün yine gittim 304 çıktı. Yarın iğneyle düşürmeye gideceğim ama ya sağlıklıysa nasıl emin olabilirim dış gebelik olduğundan? Başka doktora da gitmedim. Bunu yaşayıp normal hamile olan yok mu hiç..
Peki naptınız nasıl tedavi oldunuz çok geçmiş olsunBenimde böyle arttı bekledim ama düzelmedi maalesef. Hakkınız da hayırlısı olsun
Aynı durumu yaşadım az artıyor betam. Emin olmak için 3 farklı doktora gittim, maalesef sonuç dış gebelik. Salı günü iğne olacağım. Yalnız bende ağrı ve kanama da var. Ama istisnalar da olabilir size de farklı doktora görünmenizi tavsiye ederim hem emin olmuş olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsunAranızda yeniyim hepinize merhabalar. 5 haftalık hamileyim fakat beta değerlerim sağlıklı yükselmediği için dış gebelik dedi doktor. 3 nisan pazartesi günü 5 gün gecikmişti adetim, beta 215 çıktı hamileliğim kesinleşti. 2 gün sonra 240 çıktı başka hastahane olduğu için doktor laboratuvar farkı olabilir dedi. Dün yine gittim 304 çıktı. Yarın iğneyle düşürmeye gideceğim ama ya sağlıklıysa nasıl emin olabilirim dış gebelik olduğundan? Başka doktora da gitmedim. Bunu yaşayıp normal hamile olan yok mu hiç..
Emin olduk ve dün iğneyi vurdurdum..Aynı durumu yaşadım az artıyor betam. Emin olmak için 3 farklı doktora gittim, maalesef sonuç dış gebelik. Salı günü iğne olacağım. Yalnız bende ağrı ve kanama da var. Ama istisnalar da olabilir size de farklı doktora görünmenizi tavsiye ederim hem emin olmuş olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun.Emin olduk ve dün iğneyi vurdurdum..
Ne sonuç aldinEmin olduk ve dün iğneyi vurdurdum..
Pazar günü iğne oldum perşembe günü kontrole gideceğim beta düşmüş mü diye bakılacak az az leke şeklinde kanamam varNe sonuç aldin
Senin dgerlerin kaçtıPazar günü iğne oldum perşembe günü kontrole gideceğim beta düşmüş mü diye bakılacak az az leke şeklinde kanamam var
Sancin varmıPazar günü iğne oldum perşembe günü kontrole gideceğim beta düşmüş mü diye bakılacak az az leke şeklinde kanamam var
Hayır yokSancin varmı
En son 475tiSenin dgerlerin kaçtı
Bende oldum ilk iğneden dört gün sonra yükselme oluyormuş 7 günde düşüş oluyormuşEn son 475ti
Düşer inşallahBende oldum ilk iğneden dört gün sonra yükselme oluyormuş 7 günde düşüş oluyormuş
İnşallah cnmDüşer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?