Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dış gebelikten sonra rahim filmi cekildim.kesinlikle ertelemeyin mutlaka cektirin.benim kapalı olan tüplerim açıldı.insallah sizinkinde de bir problem cikmazKızlar ben altı ay önce dış gebelik geçirdim iğneyle düşürüldü altı ay sonra rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi doktorum bu ay çekilcem aranızda böyle problem yaşayan varmı
Ben şuan elazigdayim araştırma hastenesinde çektirdim.Nerde çektirdiniz kaç ay oldu
Fakat ben altı ay beklemedim.dis gebelik sonrasında bir adet görmem gerektiğini söylemişti doktorum .dış gebelikten iki ay sonra adet gördüm sonrasında cektirmistim bendeNerde çektirdiniz kaç ay oldu
Ekim 2016 geçirdim 2017 mayısta kimyasalım oldu Temmuz'da korunmayı bıraktım henüz gebelik oluşmadıBenim dış gebeliğimde tüpün içinde kalmış ilerlememiş oyüzden film istediler yapışıklık olmuş olabilir diye tekrar hamile kalabildiniz mi film çekilmek hamile kalma şansını artırıyor diye duydum
Kapalı olan tüpünüz nasıl açıldı hsg de benimde tek tüpüm dış gebelikten sonra kapanmış 2 kere ilaç geçtiği halde açılmadıBende dış gebelikten sonra rahim filmi cekildim.kesinlikle ertelemeyin mutlaka cektirin.benim kapalı olan tüplerim açıldı.insallah sizinkinde de bir problem cikmaz
Ekim 2016 geçirdim 2017 mayısta kimyasalım oldu Temmuz'da korunmayı bıraktım henüz gebelik oluşmadı
O kişiden kişiye değişiyormuş canım ya.Kapalı olan tüpünüz nasıl açıldı hsg de benimde tek tüpüm dış gebelikten sonra kapanmış 2 kere ilaç geçtiği halde açılmadı![]()
merhaba ben de şu an dış gebelik yaşıyorum. cumartesi günü iğne yapıldı tek doz. ama bugün bhcg değerim yükselmiş. 1948 den 3300 e cıkmış. doktor cumartesiye kadar bekleyelim gerekirse bir doz daha iğne yaparız dedi. sizin nasıl olmuştu süreciniz? iğneden sonra ilktahlilinizi kaç gün sonra yaptırdınız ve değeriniz düşmüş müydü?Kızlar ben altı ay önce dış gebelik geçirdim iğneyle düşürüldü altı ay sonra rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi doktorum bu ay çekilcem aranızda böyle problem yaşayan varmı
Ben de şu an tedavi suretindeyim.degerim 900 lerde.kurtaj sonucu patolojik incelemede rahimde gebelik yok denfi.kesin dış gebelik de yeri belli değil.dun 85 mg iğne oldum.igneden 4 gün sonra yani cumartesi test günüm.dunden beti sol karında ve sol kasığa doğru gaz sancısı gibi batma var .dr korkma bekle testi dedi ya ic kanamaysa diye paranoyak oldum.unsallah değeriniz düşer sizin de benim demerhaba ben de şu an dış gebelik yaşıyorum. cumartesi günü iğne yapıldı tek doz. ama bugün bhcg değerim yükselmiş. 1948 den 3300 e cıkmış. doktor cumartesiye kadar bekleyelim gerekirse bir doz daha iğne yaparız dedi. sizin nasıl olmuştu süreciniz? iğneden sonra ilktahlilinizi kaç gün sonra yaptırdınız ve değeriniz düşmüş müydü?