Dış gebelik

Dilara125

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
40
156
8
42
Kızlar ben altı ay önce dış gebelik geçirdim iğneyle düşürüldü altı ay sonra rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi doktorum bu ay çekilcem aranızda böyle problem yaşayan varmı

Bende dış gebelik geçirdim 2 ay sonra rahim filmi çektirdim genellikle dış gebelik geçiren ve 1 yıl üstü korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmayalar için isteniyor

Dış gebelik benim tek tüpümü kapamış rahim filminde görüldü zaten bebekte o tarafa yerleşmiş orayıda kapatmış

Benim dış gebeliğimde tüpün içinde kalmış ilerlememiş oyüzden film istediler yapışıklık olmuş olabilir diye tekrar hamile kalabildiniz mi film çekilmek hamile kalma şansını artırıyor diye duydum

İnşallah tekrar aynı şey olmasın inşallah sağlıklı gebelik olur on seneden beri uğraşıyoruz sonunda hamile kalabildim ama dış gebelik

Kızlar ben altı ay önce dış gebelik geçirdim iğneyle düşürüldü altı ay sonra rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi doktorum bu ay çekilcem aranızda böyle problem yaşayan varmı
Bende dış gebelikten sonra rahim filmi cekildim.kesinlikle ertelemeyin mutlaka cektirin.benim kapalı olan tüplerim açıldı.insallah sizinkinde de bir problem cikmaz

Benim dış gebeliğimde tüpün içinde kalmış ilerlememiş oyüzden film istediler yapışıklık olmuş olabilir diye tekrar hamile kalabildiniz mi film çekilmek hamile kalma şansını artırıyor diye duydum
Ekim 2016 geçirdim 2017 mayısta kimyasalım oldu Temmuz'da korunmayı bıraktım henüz gebelik oluşmadı

Bende dış gebelikten sonra rahim filmi cekildim.kesinlikle ertelemeyin mutlaka cektirin.benim kapalı olan tüplerim açıldı.insallah sizinkinde de bir problem cikmaz
Kapalı olan tüpünüz nasıl açıldı hsg de benimde tek tüpüm dış gebelikten sonra kapanmış 2 kere ilaç geçtiği halde açılmadı:cry:

Ben daha korunmayı bırakmadım tekrar aynı şey olmasın diye film çekildikten sonra bırakıcam ama merak etme canım inşallah olur sonuçta dış gebelik oluyor sa illaki iç gebelik te olur :-) allah büyük

merhaba ben de şu an dış gebelik yaşıyorum. cumartesi günü iğne yapıldı tek doz. ama bugün bhcg değerim yükselmiş. 1948 den 3300 e cıkmış. doktor cumartesiye kadar bekleyelim gerekirse bir doz daha iğne yaparız dedi. sizin nasıl olmuştu süreciniz? iğneden sonra ilktahlilinizi kaç gün sonra yaptırdınız ve değeriniz düşmüş müydü?

merhaba ben de şu an dış gebelik yaşıyorum. cumartesi günü iğne yapıldı tek doz. ama bugün bhcg değerim yükselmiş. 1948 den 3300 e cıkmış. doktor cumartesiye kadar bekleyelim gerekirse bir doz daha iğne yaparız dedi. sizin nasıl olmuştu süreciniz? iğneden sonra ilktahlilinizi kaç gün sonra yaptırdınız ve değeriniz düşmüş müydü?
Ben de şu an tedavi suretindeyim.degerim 900 lerde.kurtaj sonucu patolojik incelemede rahimde gebelik yok denfi.kesin dış gebelik de yeri belli değil.dun 85 mg iğne oldum.igneden 4 gün sonra yani cumartesi test günüm.dunden beti sol karında ve sol kasığa doğru gaz sancısı gibi batma var .dr korkma bekle testi dedi ya ic kanamaysa diye paranoyak oldum.unsallah değeriniz düşer sizin de benim de

Back
X