E Eskigelin Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2018 29 8 1 34 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Eskigelin #21 Artış çok düşükmüş doktorun dediğine göre bugün de yaptım daha 912 olmuş doktor büyük ihtimalle dış gebelik diyor
Artış çok düşükmüş doktorun dediğine göre bugün de yaptım daha 912 olmuş doktor büyük ihtimalle dış gebelik diyor
Biricikim Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2015 194 73 98 18 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Eskigelin #22 Eskigelin .!.: Artış çok düşükmüş doktorun dediğine göre bugün de yaptım daha 912 olmuş doktor büyük ihtimalle dış gebelik diyor Genişletmek için tıkla... İnşallah değildir canım ya başka doktorlara da git kesinleşene kadar bişe yapma belki sağlıklıdır inşallahta öyledir
Eskigelin .!.: Artış çok düşükmüş doktorun dediğine göre bugün de yaptım daha 912 olmuş doktor büyük ihtimalle dış gebelik diyor Genişletmek için tıkla... İnşallah değildir canım ya başka doktorlara da git kesinleşene kadar bişe yapma belki sağlıklıdır inşallahta öyledir
E Eskigelin Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2018 29 8 1 34 19 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Eskigelin #23 Biricikimmmm .!.: İnşallah değildir canım ya başka doktorlara da git kesinleşene kadar bişe yapma belki sağlıklıdır inşallahta öyledir Genişletmek için tıkla... inşaallah
Biricikimmmm .!.: İnşallah değildir canım ya başka doktorlara da git kesinleşene kadar bişe yapma belki sağlıklıdır inşallahta öyledir Genişletmek için tıkla... inşaallah