Dış gebelik ?

Sizin kese rahimde görülmüş, kesede bebeği göremezse boş gebelik olur, dış değil. Yolksac kesesi oluşmaya başlamamış mi, göremedi mi? Ilerleyen zamanlarda bebeği görürsünüz diye düşünüyorum. Ikiz olması daha güzel biz çok istemiştik ikiz olsun :) bazen diğer kese yok olabiliyor ilerleyen günlerde netlesir durum iyiyi düşünün:)

İnşallah kalbimi ferah tutmaya calisiyorum Rabbim tum isteyenlere nasip etsin ben beklemiyirdum şok oldum ikiz olduğunu öğrenince ona bile sevinemiyorum dış gebelik konusunu açınca doktor

İnşallah kalbimi ferah tutmaya calisiyorum Rabbim tum isteyenlere nasip etsin ben beklemiyirdum şok oldum ikiz olduğunu öğrenince ona bile sevinemiyorum dış gebelik konusunu açınca doktor

Diş gebelik kesenin rahim dışında döllenmesi oluyor boş gebelikten bahsetmiştir büyük ihtimal sizi kötü duruma hazırlamak için. Bende ilk gittiğimde sadece keseyi görmüştüm 10 gün sonra gittiğinde bebeği görüp kalp atışı aldım o yüzden içinizi ferah tutun o keseler dolacak zamanla inşaallah

Nasıl farkettiniz belirtileri varmı?

KAN DEĞERİM 1500lerde olmasına rağmen kese görülmemişti doktorum belki geç döllenmedir dedi 2 hafta bekletti ve sonunda kötü sonla sonuçlandı sol tüpüm alındı.. Eğer kan değeri 1500 ve üzeriyse ve hala kese yoksa muhakkak başka bir doktora daha gitmenizi tavsiye ederim.

Öncelikle kese görüldüyse sevinmelisin dış gebelik değil. Doktorunun kesin bişey söylememesinin sebebi bence henüz bebeğin oluşması için erken olması yani boş gebelikten falan endişe etmesidir.. İçini ferah tut herşey güzel olur inş

Herkes böyle diyor inşallah öyle olur canım

Kızlar bana da yardımcı olsun hcg değerim 153 ten 100 e düştü şimdi 123 oldu kanamam var agrım var.degerim 100 olunca doktor kimyasal dedi şimdi öğrendim bugün 123 olmuş doktoru aradım perşembe birdaha gel dedi.korkuyorum kızlar dış gebelik olabilir mi? Kasigim ve belim ağrıyor şuan adet gibi kanamam var başta 3 gün felan çok koyu renk hafif kanama vardı bugün yoğun ve adet gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…