dış gebelik

Güvendik işte doktora bir ton da para aldı özel hastane olduğu için. Ama bi kaç doktora daha sordum dış gebelikten de progesteron düşük olabilir dediler.
Yazık olmuş parana benim iki kaybım var birinde progeston 7,53 boş gebelik oldu kese gelişti bebek olmadı kürtaj oldum diğerinde progestron 6,23 kimyasal oldu değer 800 lerde kanamayla düştü

Yazık olmuş parana benim iki kaybım var birinde progeston 7,53 boş gebelik oldu kese gelişti bebek olmadı kürtaj oldum diğerinde progestron 6,23 kimyasal oldu değer 800 lerde kanamayla düştü
Bunu kontrole gittigimde dile getireceğim. Beklesek kendiliğinden düşermiydi şuan kafamda hep soru işareti kaldı

Kese yok kürtaj var.
Dış gebelik denilip rahim kurcalanıyor. Bu iş baştan aşağı problemli.

Bunu kontrole gittigimde dile getireceğim. Beklesek kendiliğinden düşermiydi şuan kafamda hep soru işareti kaldı
Kese yok kürtaja da gerek yok. Kese oluşması için beta hcg nin en az 1000 olması lazım. Şu durumda dış gebelik hiç bir Dr diyemez. Takip edilmesi lazımdı. Eğer dış gebelikse ihtiyaca göre ilaçla tedavi ya da laparoskopi. Size boşu boşuna işlem yapılmış. Yaptığı tanısal histereskopi olur ancak. Dr a sorsanız da boşuna ameliyat yaptım demez, hatasını kabul etmez.

Eğer hatası varsa Hatasını mecbur kabul edecek benim butun sonuçlarım elimde ve tekrar gittiigimde yeniden kan testi yapacak o test sonucunda bende konuşacağım gerekeni.

Merhaba canım bende 1 ay önce değerim 4000 e çıkmıştı ve kese gözğkmediği için önce kürtaj yaptılar özelde daha sorma iğne vurdu ertesi günde açık ameliyatla sol tüpümü aldılar.. Yani aklımda soru işareti kalıpta sorarsam da bu sefer madem herşeyi araştırıyorsunuz onu da araştırın dedi bir sefer bende boşverdim resmen boş sezeryan oldum ve 1 gün önce kürtaj ve iğne tedavisi.. Madem düşmeyecekti 1 günde direk ameliyat yapsaydı.. Çok anlamsız oldu..

Ya gercekten uzuldum şuan sizede.Zaten değer bir günde düşmez yavaş yavaş düşecek ve takip edilmesi lazımdı 4 günde bir test yapılması lazımdı. Boşuna almışlar bence tüpünüzü neden direk tüpünüzü aldılar ki kanamanız mı vardı.

Arkadaşlar merhaba kasım 2018 de 4,5 aylık bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiştim. Kendime anca gelebiliyorum. Ve sanırım şunda dış gebelik yaşıyorum litfen cevap yazın. 20 aralık regl başlangıç 25 aralık bitiş refl bittiği gibi simsiyah çamır gibi kanama leke gelmeye başladı hala devam ediypr. Cums günü doktor kanserden şüphelendi temiz çıktı sonuçlarım beta istedi ve 121 çıktı pazrteei tekrarla beni ara dedi dış grbelik olabilir dedi. Sizin belirtileriniz nelerdi

Kizlar ben şubat başı gibi düşük yaptım dış gebelikten . Beta hcg yaklasik 3 hafta once 18 oldu. Düşük yaptıktan bir hafta sonra hafif kanamalar oldu hafif kasık ağrısıyla. Sonra aradan bir hafta sonra yine hafif kasık ağrısı var cok hafif ve silince cok hafif lekelenmem oluyor. Düşük yaptıktan sonra ara ara böyle olması normal mi. Geçen haftaki lekelenme adet miydi. Bu hafif sancı lekelenme gören var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…