- 12 Ekim 2016
- 38
- 8
- 36
- 31
- Konu Sahibi MaviSiyahHayat
Kızlar dış gebelikte beta düşer mi? Başına gelen var mı? Ben bi dış gebelik geçirdim ama az yükseliyodu düşmüyodu. Düşme durumu olur mu merak ettim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış gebelikte az yükselme oluyor ama bazen de düşüp artma oluyorKızlar dış gebelikte beta düşer mi? Başına gelen var mı? Ben bi dış gebelik geçirdim ama az yükseliyodu düşmüyodu. Düşme durumu olur mu merak ettim?
Bugün 4.kan verişim. Doktor cuma yine ver dedi. 108 86 215 256 sonuçlar. Muhtemelen dış gebelik ama pazartesiye kadar takip edelim dediDış gebelikte az yükselme oluyor ama bazen de düşüp artma oluyor
Misal 100ken 150 çıkıp 120ye düşüp tekrar 250ye çıkabiliyor. Acilen müdahele şart. Zaman kaybetmeyin.
Evet tekrar artmasa kimyasal denebilirdi ama düşüp artmış dış gebelik olabilir malesefBugün 4.kan verişim. Doktor cuma yine ver dedi. 108 86 215 256 sonuçlar. Muhtemelen dış gebelik ama pazartesiye kadar takip edelim dedi
Bana da kürtaj ve iğne yaparız dedi duruma göre.Evet tekrar artmasa kimyasal denebilirdi ama düşüp artmış dış gebelik olabilir malesef
Ben iğne vurundum şimdi değerlerimin düşmesini bekliyorum
Değerin düşük seninde benim gibiBana da kürtaj ve iğne yaparız dedi duruma göre.
Bakalım hayırlısı. İğne de berbat :) acısını unutmadım halenDeğerin düşük seninde benim gibi
Kürtaj yapılmaz sanırım ama iğne yapar büyük ihtimalle
Daha önce de geçirdin mi dış gebelik :/Bakalım hayırlısı. İğne de berbat :) acısını unutmadım halen
Aynen 2017 Kasım ayında. Hem kürtaj yaptı düşmedi değer. Sonra iğne yaptı. Baya kanamam oldu 2 hafta filan yanlış hatırlamıypsam. Düştü öylece.Daha önce de geçirdin mi dış gebelik :/
Evet acısı çok fenaydı cidden
2017de değerin kaçtı pekiAynen 2017 Kasım ayında. Hem kürtaj yaptı düşmedi değer. Sonra iğne yaptı. Baya kanamam oldu 2 hafta filan yanlış hatırlamıypsam. Düştü öylece.
68 125 238 .301. Böyle gitti. En son bu dış gebelik dedi iki doktora gittim bir de inanamadım. İkinci gittiğim hemen kürtaja aldı. Ertesi gün de iğne yaptı. 6 ay sonra çatlatma iğnesi klomenle hamile kaldım.2017de değerin kaçtı peki
O dış gebelikten sonra rahim filmi çekindin mi
Son olarak dış gebelikten sonra sağlıklı bi hamilelik yaşadın mı
Benim aklımı çok karıştırıyor korkuyorum da bi yandan
Tekrarlama ihtimali var diye
Rahim filmi çekşnmedim ama aklımada. Yine dış gebelik olduysa bi sorun vardır heralde.2017de değerin kaçtı peki
O dış gebelikten sonra rahim filmi çekindin mi
Son olarak dış gebelikten sonra sağlıklı bi hamilelik yaşadın mı
Benim aklımı çok karıştırıyor korkuyorum da bi yandan
Tekrarlama ihtimali var diye
Aynen bende çekincem 3 ayım dolsun daRahim filmi çekşnmedim ama aklımada. Yine dış gebelik olduysa bi sorun vardır heralde.
Ben de öyle düşünym var bişeyler belli :) bugün kan verdim yine. 256dan 287ye çıkmış:) dış gebelik kesinleşti. Pazartesi gel dedi doktor bakalım hayırlısıAynen bende çekincem 3 ayım dolsun da
En azından tüplerde tümsek taş ne varsa yumurtanın yoluna çıkan, yok olsun :)
Hadi inşallah kolay atlatırsın benim bugün 7.günüm değerim 292den 640a çıkmıştı şimdi 382ye düşmüş şükür. Sıfırlanana kadar betaya devam :)Ben de öyle düşünym var bişeyler belli :) bugün kan verdim yine. 256dan 287ye çıkmış:) dış gebelik kesinleşti. Pazartesi gel dedi doktor bakalım hayırlısı
Çok şükür Rabbim kolaylık versinHadi inşallah kolay atlatırsın benim bugün 7.günüm değerim 292den 640a çıkmıştı şimdi 382ye düşmüş şükür. Sıfırlanana kadar betaya devam
Saol canım sanadaÇok şükür Rabbim kolaylık versin![]()
seni uzmek asla ıstemem ama ihtimalı var bendede oyle oldu ve dıs gebelik çıktı amelıyat oldum ama inşallah senınkı oyle olmaz..Bugün 4.kan verişim. Doktor cuma yine ver dedi. 108 86 215 256 sonuçlar. Muhtemelen dış gebelik ama pazartesiye kadar takip edelim dedi
Aynen dış gebelikmiş. Kürtaj artı iğne oldum. Yavaştan değer düşmeye başlamış. 414 ten 378e düşmüş bakalım. Yarın kan vercem yineseni uzmek asla ıstemem ama ihtimalı var bendede oyle oldu ve dıs gebelik çıktı amelıyat oldum ama inşallah senınkı oyle olmaz..
cok gecmıs olsun iğneylemı sonlandırdı amelıyata gerek kalmadanAynen dış gebelikmiş. Kürtaj artı iğne oldum. Yavaştan değer düşmeye başlamış. 414 ten 378e düşmüş bakalım. Yarın kan vercem yine