Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviSiyahHayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
38
8
36
31
Kızlar dış gebelikte beta düşer mi? Başına gelen var mı? Ben bi dış gebelik geçirdim ama az yükseliyodu düşmüyodu. Düşme durumu olur mu merak ettim?

Kızlar dış gebelikte beta düşer mi? Başına gelen var mı? Ben bi dış gebelik geçirdim ama az yükseliyodu düşmüyodu. Düşme durumu olur mu merak ettim?
Dış gebelikte az yükselme oluyor ama bazen de düşüp artma oluyor
Misal 100ken 150 çıkıp 120ye düşüp tekrar 250ye çıkabiliyor. Acilen müdahele şart. Zaman kaybetmeyin.

Dış gebelikte az yükselme oluyor ama bazen de düşüp artma oluyor
Misal 100ken 150 çıkıp 120ye düşüp tekrar 250ye çıkabiliyor. Acilen müdahele şart. Zaman kaybetmeyin.
Bugün 4.kan verişim. Doktor cuma yine ver dedi. 108 86 215 256 sonuçlar. Muhtemelen dış gebelik ama pazartesiye kadar takip edelim dedi

Bugün 4.kan verişim. Doktor cuma yine ver dedi. 108 86 215 256 sonuçlar. Muhtemelen dış gebelik ama pazartesiye kadar takip edelim dedi
Evet tekrar artmasa kimyasal denebilirdi ama düşüp artmış dış gebelik olabilir malesef
Ben iğne vurundum şimdi değerlerimin düşmesini bekliyorum

Aynen 2017 Kasım ayında. Hem kürtaj yaptı düşmedi değer. Sonra iğne yaptı. Baya kanamam oldu 2 hafta filan yanlış hatırlamıypsam. Düştü öylece.
2017de değerin kaçtı peki
O dış gebelikten sonra rahim filmi çekindin mi
Son olarak dış gebelikten sonra sağlıklı bi hamilelik yaşadın mı
Benim aklımı çok karıştırıyor korkuyorum da bi yandan
Tekrarlama ihtimali var diye

68 125 238 .301. Böyle gitti. En son bu dış gebelik dedi iki doktora gittim bir de inanamadım. İkinci gittiğim hemen kürtaja aldı. Ertesi gün de iğne yaptı. 6 ay sonra çatlatma iğnesi klomenle hamile kaldım.

Rahim filmi çekşnmedim ama aklımada. Yine dış gebelik olduysa bi sorun vardır heralde.

Aynen bende çekincem 3 ayım dolsun da
En azından tüplerde tümsek taş ne varsa yumurtanın yoluna çıkan, yok olsun :)
Ben de öyle düşünym var bişeyler belli :) bugün kan verdim yine. 256dan 287ye çıkmış:) dış gebelik kesinleşti. Pazartesi gel dedi doktor bakalım hayırlısı

Ben de öyle düşünym var bişeyler belli :) bugün kan verdim yine. 256dan 287ye çıkmış:) dış gebelik kesinleşti. Pazartesi gel dedi doktor bakalım hayırlısı
Hadi inşallah kolay atlatırsın benim bugün 7.günüm değerim 292den 640a çıkmıştı şimdi 382ye düşmüş şükür. Sıfırlanana kadar betaya devam :)

Back
X