Ben 40 binle ameliyata alindim tani koyamadiklari icin once kurtaj oldm rahim ici temizlendi bir hafta sonra gel test cer dedi drum sagolsun.. gittim 40 bin olmusMerhabalar geçen ay adet olmama rağmen pers günü sancılarım nedeni ile kist oluşumundan suphelenerek doktora gittim. Doktorum rahim duvarında kalınlaşma gördü ve test istedi. Beta hcg 9bin çıktı. Akşamına hemen yatışım oldu ve methotrexate ilacı verildi. Sabahında değerim 8600 çıktı. Yarın yeniden kan vereceğim fakat göğüslerim acımaya başladı ve kanamam da henüz yok. Değerimin yükselmiş olmasından korkuyorum. Bu yüksek değerlerde dış gebelik yaşayan oldu mu hiç?
Ben şiddetli kasik ağrılari şikayetiyle gittim. Kist olduğunu düşünüyordum ama doktor rahim duvari kalın bir kana bakalim dedi. 9bin beta ile dış gebelik yaşadığımı öğrendim. Gebe olduğumu dusunmuyordum çünkü gectigim ay baya baya adet görmüştüm. Bu nedenle tedavi geç kaldı. Ve 12 temmuzda tüpüm patladı ve ameliyat oldum. Nihani son bir tüpüm alındı.Kızlar merhaba sizler tecrübelisiniz ben geçen haziranda aşılama oldum tutmadı sonra regl oldum normalden az geldi koyu renkliydi bide ağrılarım hiç azalmadı Kasık ağrım çok oluyor sızı şeklinde lekelenme yok ama sanki göğüslerimde ağrıyor dış gebelik olunca idrarda çıkar mı test yaptım az önce negatifti ama ağrılarım hala var kasıklarım da geç fark edilen bişeymi bu sizler ilk nasıl öğrendiniz
Bizim sıkıntımız geç öğrendik adet gördüğüm için gebelik şüphem yoktu. Bu yüzden baya büyümüştü. İlaçla tedavi basariliydi ama yeterli olmadı sanırım patladı yine de.Çok geçmiş olsun bende geçtiğimiz aylarda geçirdim. Değerlerim çok yüksek değildi. Detaylı ultrasona girdiniz mi acaba hangi tüpünüzde ve kaç cm çıktı o da çok önemli
Siz gecikmeden mutlaka kan testi yaptırın doktorunuz gerekli yönlendirmeyi yapacaktırKızlar merhaba sizler tecrübelisiniz ben geçen haziranda aşılama oldum tutmadı sonra regl oldum normalden az geldi koyu renkliydi bide ağrılarım hiç azalmadı Kasık ağrım çok oluyor sızı şeklinde lekelenme yok ama sanki göğüslerimde ağrıyor dış gebelik olunca idrarda çıkar mı test yaptım az önce negatifti ama ağrılarım hala var kasıklarım da geç fark edilen bişeymi bu sizler ilk nasıl öğrendiniz
Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sıhhatinize kavuşup toparlanırsınız. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimizeBizim sıkıntımız geç öğrendik adet gördüğüm için gebelik şüphem yoktu. Bu yüzden baya büyümüştü. İlaçla tedavi basariliydi ama yeterli olmadı sanırım patladı yine de.
Amiin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sıhhatinize kavuşup toparlanırsınız. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize
Hiç korkmayın degerleriniz çok düşük bence dış gebelikse bile iğne tedavisi başarılı olur. Evet biraz değerler ona isaret ediyor gibi. Hayırlısı olsun sıkmayın canınızı doktoru da ihmal etmeyinBende 2 3 hafta önce kimyasal gebelik yaşıyorum sandım baya bi kanamam oldu parçalı falan değerlerimde çok yüksek değildi. İlk 33 sonra 73 sonra kanama başlayınca 52 çıktı. Bir hafta sonra kontrol amaçlı test yaptım beta 55 olmuş. Doktor kanama devam ettiği için olabilir haftaya tekrar bak dedi. Bayram tatiline denk geldiği için 9gün sonra yani dün baktım 334 olmuş. Kanama falan 6gündür yok. Kanama olmayınca da düşmüştür sandım. Dünde hafif kasıklarıma batma olmaya başladı her ikisine de aşırı değil ama hafif en çokta sol tarafa karnımda da bişiler var hissediyorum. Yarın tekrar kan vercem duruma göre bakcaz tahminimce dış gebelikkorkuyorum da biraz
Hiç korkmayın degerleriniz çok düşük bence dış gebelikse bile iğne tedavisi başarılı olur. Evet biraz değerler ona isaret ediyor gibi. Hayırlısı olsun sıkmayın canınızı doktoru da ihmal etmeyinöncede olmuştu bu ikinci dış gebeliğim bugün serum aldım
Bugün netleşti dış gebelikmiş bugün serum aldım inşallah giderHiç korkmayın degerleriniz çok düşük bence dış gebelikse bile iğne tedavisi başarılı olur. Evet biraz değerler ona isaret ediyor gibi. Hayırlısı olsun sıkmayın canınızı doktoru da ihmal etmeyin
Dış gebelik de gaz sancısı gibi sancı yapıyor ben de öyle sanmıştım. İnşallah tedaviniz en kısa sürede biter sağlığınıza kavuşursunuzBugün netleşti dış gebelikmiş bugün serum aldım inşallah giderAma dün ve bugün çok fazla gaz ve bağırsak sorunum var
Sizde yakın zamanda korona olmuşmuydunuz? Bugün öyle bişi duydum koronadan sonra ki gebeliklerde sorun çıkabiliyor dış gebelik olabilir diyeDış gebelik de gaz sancısı gibi sancı yapıyor ben de öyle sanmıştım. İnşallah tedaviniz en kısa sürede biter sağlığınıza kavuşursunuz
Kasım ayında olmuştum bilmiyorum ama alakalı olabileceğini sanmıyorum gebeyken covid geçirip sağlıklı bebeği olan arkadaşlarım varSizde yakın zamanda korona olmuşmuydunuz? Bugün öyle bişi duydum koronadan sonra ki gebeliklerde sorun çıkabiliyor dış gebelik olabilir diye
Bilmiyorum belkide olabilir diye düşündüm bende geçirdimKasım ayında olmuştum bilmiyorum ama alakalı olabileceğini sanmıyorum gebeyken covid geçirip sağlıklı bebeği olan arkadaşlarım var
Aynısını yaşadım 6-7 haftalıkken öğrendim diş gebelik ama 3. Haftasında öyle kötü gaz sancısı ve bağırsak sorunları yaşadım ki anlatamam. Dış gebelikte sonlandıktan sonra yine 1 ay devam etti sonra geçti gitti şükür. Şuan yeni beta değerim sifirlandi ve kanamam da şükür yok. Resmen 1 buçuk ay dış gebelik ilaç sonrası kanamam oldu hiç durmadan geldi. 3 gün oldu biteli kanamanin ağrı sızı da şükür kalmadı. Şimdi tekrar gebelik icin bir kaç ay beklemek zorundayiz sanirim. Doktorum bir şey demedi ama internette öyle yazıyorBugün netleşti dış gebelikmiş bugün serum aldım inşallah giderAma dün ve bugün çok fazla gaz ve bağırsak sorunum var
Kürtaj oldunuzmu? Ben olmadım yumurtalığa çok yakın olduğu için doktorumda yapmak istemiyo o yüzden serum verdi sadece. Bide değeriniz kaçtı?Aynısını yaşadım 6-7 haftalıkken öğrendim diş gebelik ama 3. Haftasında öyle kötü gaz sancısı ve bağırsak sorunları yaşadım ki anlatamam. Dış gebelikte sonlandıktan sonra yine 1 ay devam etti sonra geçti gitti şükür. Şuan yeni beta değerim sifirlandi ve kanamam da şükür yok. Resmen 1 buçuk ay dış gebelik ilaç sonrası kanamam oldu hiç durmadan geldi. 3 gün oldu biteli kanamanin ağrı sızı da şükür kalmadı. Şimdi tekrar gebelik icin bir kaç ay beklemek zorundayiz sanirim. Doktorum bir şey demedi ama internette öyle yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?