Dış gebelik

mommy123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
6
-1
1
28
Dış gebelikte iğne kullanan var mı ? Bu iğneyi reçetesiz alabiliyormuyuz ismi nedir

Dış gebelikte iğne kullanan var mı ? Bu iğneyi reçetesiz alabiliyormuyuz ismi nedir
Canım çok geçmiş olsun. İğnenin ismi metotreksat. Gidip alamazsın öncelikle hastaneye yatişin yapılıyor ve hastane iğneyi temin ediyor. Eylül ayında iğne ile dış gebeligim sonlandı çok şükür ameliyata gerek kalmadi

Betan kaçtı dış gebelik teşhisi konulduğunda ve
Tüpüne mi yerlesmisti

Betan düştü mü hiç değerlerin kaçtı
Kanamam olduğu için doktora gittim betam 1200 lerdeydi. Sonra tekrar beta bakıldı 700 lere düşmüş düşük yapıyorsun dediler. Beta 0 olana kadar kan ver dediler. Sonra beta 800 lere çıktı dış gebelikten suphelenildi öyle de oldu. Bu şekilde anlaşıldı

Benim değerlerim şu şekilde ;
29 Ocak 33.5
31 Ocak 35.4
1 Şubat yani bı gün sonra 22.1
Sence benimde hala dış gebelik olma ihtimalim var mı kesin kimyasal gebelik mıdır ? İki gün sonra vercem beta ama çok korkuyorum yükselir mi sence ?

İnsAllah öyledir dua edin bana
benim 3 şubat betam 25 ve 5 şubat betam 30 çıktı. 7 şubat yani bugün tekrar kan verdim ama henüz sonucum çıkmadı. İki günlük artışım hiç iyi görünmüyor ama benim içimde çok büyük bir umut var yinede.

Son durumun nedir canım betanda yükselme oldu mu ya da herhangi bir tanı kondumu

Canım betam 29.9 dan 32 ye yükselmiş. İlk defa progesteronuma bakıldı 0.21 çıkti. Doktora sonuçlarını yarın gösterecek sence kimyasal mıdır dış geblik mi. Progesteronum çok düşük bu neyi ifade ediyor

Canım benim insAllah sağlıklı bı gebeliğin olur. Sağlı degilsede Allah korusun insWllah kimyasaldır dış gebelik olmaz

Canım benim insAllah sağlıklı bı gebeliğin olur. Sağlı degilsede Allah korusun insWllah kimyasaldır dış gebelik olmaz
Benim dış gebelik ya da kimyasal ile ilgili hiçbir fikrim yok şuan işün Çünkü doktora henüz kontrole gitmedim sadece beta değerlerimi atıyorum ve beklemem gerektiğini şuan ultrasonla anlaşılmayacağını söylüyor. Bi müddet iki günde bir kan vericem gibi görünüyor. Ama şuan için bir kanamam da olmadı. Sadece süt hormonu olan prolaktinde artış olmuş progesteronuma bakılmadı

Son degerınız kac acaba. Durumunuz nedir

Rabbim kimseye bu acıyı göstermesin... Psikolojik ve fizyolojik olarak yıpratan, son derece zor bi süreç...Bende tüp bebek yaptım 7.haftada kese görünmedi ve tüpte olduğunu tek kese içinde iki tane olduğunu öğrendim kalp atışlarını duydum ve aynı gün laparoskopi ameliyatı ve kürtaj oldum. Bugün tam bir hafta oldu... Ve ben bugün birşey daha öğrendim 2 yıl önce rahim filmi çektirmiştim ve bi problem olmadığını söylediler raporda da öyle. Ameliyatımı yapan doktor kürtajı yaparken çok zorlandık rahimine giremedik ve kamerayla girdik ve rahiminin sola yatık olduğunu gördük daha önceden var mıydı bu durum rahim filmi hiç çektin mi dedi evet dedim CD sini istedi ve benim rahimim kendiliğinden sola yatıkmış ve rahim filmimde de öyle. Embriyo transfer edilirken sağa transfer ediliyor Ve rahimim sola kayık olduğu içinde embriyo sağ tüpüme yerleşmiş... Tamamiyle rahim filmi çektiğim doktorun ihmali yüzünden ben bebeklerimi kaybettim Allahım güç kuvvet versin ben bu durumu henüz atlatmış değilim bugün tam bir hafta oldu ameliyat olalı ama benim yaşadıklarımı yaşayanlara da bunu söylemek istiyorum istemekten asla vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…