Canım çok geçmiş olsun. İğnenin ismi metotreksat. Gidip alamazsın öncelikle hastaneye yatişin yapılıyor ve hastane iğneyi temin ediyor. Eylül ayında iğne ile dış gebeligim sonlandı çok şükür ameliyata gerek kalmadiDış gebelikte iğne kullanan var mı ? Bu iğneyi reçetesiz alabiliyormuyuz ismi nedir
Tüpüne mi yerlesmistiCanım çok geçmiş olsun. İğnenin ismi metotreksat. Gidip alamazsın öncelikle hastaneye yatişin yapılıyor ve hastane iğneyi temin ediyor. Eylül ayında iğne ile dış gebeligim sonlandı çok şükür ameliyata gerek kalmadi
Evet tupteydi. Betam dalgaliydi düşüp yükseliyordu. Kanamam da olmuştu o şekilde anlaşıldıBetan kaçtı dış gebelik teşhisi konulduğunda ve
Tüpüne mi yerlesmisti
Betan düştü mü hiç değerlerin kaçtıEvet tupteydi. Betam dalgaliydi düşüp yükseliyordu. Kanamam da olmuştu o şekilde anlaşıldı
Kanamam olduğu için doktora gittim betam 1200 lerdeydi. Sonra tekrar beta bakıldı 700 lere düşmüş düşük yapıyorsun dediler. Beta 0 olana kadar kan ver dediler. Sonra beta 800 lere çıktı dış gebelikten suphelenildi öyle de oldu. Bu şekilde anlaşıldıBetan düştü mü hiç değerlerin kaçtı
Kanamam olduğu için doktora gittim betam 1200 lerdeydi. Sonra tekrar beta bakıldı 700 lere düşmüş düşük yapıyorsun dediler. Beta 0 olana kadar kan ver dediler. Sonra beta 800 lere çıktı dış gebelikten suphelenildi öyle de oldu. Bu şekilde anlaşıldı
Benim değerlerim şu şekilde ;Kanamam olduğu için doktora gittim betam 1200 lerdeydi. Sonra tekrar beta bakıldı 700 lere düşmüş düşük yapıyorsun dediler. Beta 0 olana kadar kan ver dediler. Sonra beta 800 lere çıktı dış gebelikten suphelenildi öyle de oldu. Bu şekilde anlaşıldı
İnsAllah öyledir dua edin banaKimyasal gibi ama hiç belli de olmaz ihmal etme
benim 3 şubat betam 25 ve 5 şubat betam 30 çıktı. 7 şubat yani bugün tekrar kan verdim ama henüz sonucum çıkmadı. İki günlük artışım hiç iyi görünmüyor ama benim içimde çok büyük bir umut var yinede.İnsAllah öyledir dua edin bana
Canım betam 29.9 dan 32 ye yükselmiş. İlk defa progesteronuma bakıldı 0.21 çıkti. Doktora sonuçlarını yarın gösterecek sence kimyasal mıdır dış geblik mi. Progesteronum çok düşük bu neyi ifade ediyorbenim 3 şubat betam 25 ve 5 şubat betam 30 çıktı. 7 şubat yani bugün tekrar kan verdim ama henüz sonucum çıkmadı. İki günlük artışım hiç iyi görünmüyor ama benim içimde çok büyük bir umut var yinede.
Son durumun nedir canım betanda yükselme oldu mu ya da herhangi bir tanı kondumu
Canım benim insAllah sağlıklı bı gebeliğin olur. Sağlı degilsede Allah korusun insWllah kimyasaldır dış gebelik olmazbenim 3 şubat betam 25 ve 5 şubat betam 30 çıktı. 7 şubat yani bugün tekrar kan verdim ama henüz sonucum çıkmadı. İki günlük artışım hiç iyi görünmüyor ama benim içimde çok büyük bir umut var yinede.
Son durumun nedir canım betanda yükselme oldu mu ya da herhangi bir tanı kondumu
Benim dış gebelik ya da kimyasal ile ilgili hiçbir fikrim yok şuan işün Çünkü doktora henüz kontrole gitmedim sadece beta değerlerimi atıyorum ve beklemem gerektiğini şuan ultrasonla anlaşılmayacağını söylüyor. Bi müddet iki günde bir kan vericem gibi görünüyor. Ama şuan için bir kanamam da olmadı. Sadece süt hormonu olan prolaktinde artış olmuş progesteronuma bakılmadıCanım benim insAllah sağlıklı bı gebeliğin olur. Sağlı degilsede Allah korusun insWllah kimyasaldır dış gebelik olmaz
Son degerınız kac acaba. Durumunuz nedirbenim 3 şubat betam 25 ve 5 şubat betam 30 çıktı. 7 şubat yani bugün tekrar kan verdim ama henüz sonucum çıkmadı. İki günlük artışım hiç iyi görünmüyor ama benim içimde çok büyük bir umut var yinede.
Canım kimyasal gebelik geçirmişim betam 15e gerilemişti ertesi günde kanamam başladıSon degerınız kac acaba. Durumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?