Merhaba, 15 şubat salı günü değerim 471 di 17 şubatta 828 19unda 1757 21inde de 1752 oldu dış gebelik bulamadılar 22sinde kürtaj oldum ama dğer düşmedi o yüzden iğne oldum 23ünde değerim 2200lerdeydi bugün beta verdim ama değerlerim yüksk diye sanki iğne işe yaramayacak gibi geliyor böyle bir durum yaşayan var mı?
Merhaba, 15 şubat salı günü değerim 471 di 17 şubatta 828 19unda 1757 21inde de 1752 oldu dış gebelik bulamadılar 22sinde kürtaj oldum ama dğer düşmedi o yüzden iğne oldum 23ünde değerim 2200lerdeydi bugün beta verdim ama değerlerim yüksk diye sanki iğne işe yaramayacak gibi geliyor böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım benim yapma kendine böyle benim kanamam olduğu için doktora gittim ve durumu öğrendim. Vücut bi sıkıntı olunca uyarı veriyor ağrı, kanama vs gibi
Canım benim yapma kendine böyle benim kanamam olduğu için doktora gittim ve durumu öğrendim. Vücut bi sıkıntı olunca uyarı veriyor ağrı, kanama vs gibi
sevinemedim doğru düzgün.sevinirim kabullenirim sonradan kötü bir şey olur diye kendimi kaptırmıyorum. rahatladım ama biraz şuan gayet normalim bi belirtim şikayetim yok. cok teşekkür ederim
Merhaba son durumunuz nedir acaba?
Bana da aynı şeyi yapacak doktor yarın önce kürtaj olacağım sonra tekrar değere bakıp düşmemişse iğne vuracak
Ama benim kanamam, ağrım vs hiç birşeyim yok
Beta çok az yükseliyor
Adetim 4 gün geçince
34 çıktı
Sonra İki gün arayla 57, 70, 101 ve en sün dün 119 çıktı
Sizin nasıldı, belirtileriniz neler
Merhaba son durumunuz nedir acaba?
Bana da aynı şeyi yapacak doktor yarın önce kürtaj olacağım sonra tekrar değere bakıp düşmemişse iğne vuracak
Ama benim kanamam, ağrım vs hiç birşeyim yok
Beta çok az yükseliyor
Adetim 4 gün geçince
34 çıktı
Sonra İki gün arayla 57, 70, 101 ve en sün dün 119 çıktı
Sizin nasıldı, belirtileriniz neler
Benim belirtim kahverengi kanamam olmasıydı sizin değerleriniz düşük iğne işe yarar bence ya da belki dış gebelik bile değil. Benim sıkıntım değerlerim sağlıklı bir gebelik gibi arttı ve yükseldi. Ama şükür 2 doz iğne sonrası düşmeye başladı değerlerim