slm arkadaşlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ama içim hiç rahat değil ya dış gebelikse ya düşük olursabiri bana yardımcı olabilir mii
Neden boyle dusunup bu sureci zehir ediyosunkii
bilmiyorum kicuma günü gideceğim doktora içim hiç rahat değill
kendine özellikle hareketlerine dikkat et ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma vs..onun dışında hamileliğinin tadını çıkar başka yapabileceğin bir şey yok kötü şeyler düşünüp çağırma, olumlu düşün içindeki korkuyu atamıyosan da bol bol dua et..onun dışında Allahın istediği olur değiştiremeyeceğin veya önünü alamayacağın şeyler için şimdiden kendini strese sokma..
Olmamis bisey icin kendini germe bosuna. İnsallah saglikli bi bebegin olur,olumlu düsün.
çok haklısınen mantıklısı dua etmek ne olur sizde benim için dua edin inşallah bi sorun çıkmazz
inşallah canım sende hamilesin madem hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edermisin hayırlı sağlıklı bi bebek istiyorum bende
inşşşşşşşşşşşşşşş senin ve tüm isteyen herkezin olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşinşallah canım sende hamilesin madem hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edermisin hayırlı sağlıklı bi bebek istiyorum bende
seni çooooook iyi anlıyorum bende aynı kaygıları yaşadım neden kese gözükmedi dedim sonra kese görülünce niye kalp atışları gözükmedi ya kalp atışları gözükmezse diye gerdimde gerdim kendimi pek çok yerden bişeyler okuyup ama sağolsun burdaki arkadaşlar içimi birazcık rahatlattı bende her ne kadar kendim yapamasamda araştırmamaya çalış sabırla beklemeye çalış inşşşş sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırızayy inşallah ilk hamileliğim ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum bazı gebelerin yazılarını okudum ondan psikolojim bozuldu galiba
seni çooooook iyi anlıyorum bende aynı kaygıları yaşadım neden kese gözükmedi dedim sonra kese görülünce niye kalp atışları gözükmedi ya kalp atışları gözükmezse diye gerdimde gerdim kendimi pek çok yerden bişeyler okuyup ama sağolsun burdaki arkadaşlar içimi birazcık rahatlattı bende her ne kadar kendim yapamasamda araştırmamaya çalış sabırla beklemeye çalış inşşşş sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
biraz önce dr geldim sonunda o stresi atlattım 6 hafta dört günlük kalp atışları görüldü 8 mm dedi:) evet aynı durumdayız peki sen kaç aylık hamilesin
biraz önce dr geldim sonunda o stresi atlattım 6 hafta dört günlük kalp atışları görüldü 8 ml dedi
inş senin ve bekleyen herkezin 9 aralıkayy ne güzel darısı benim başıma inşallah :) senin son adet tarihin ne zamandı
inş senin ve bekleyen herkezin 9 aralık
inşallah :) benimde 20 aralık daha ultrasona bile giremedik geçen hafta kan testiyle öğrendim hamile olduğumu son adet tarihime göre 5 hafta 4 günlük hamileyim cuma günü gideceğiz doktora acaba kese ve kalp atışını duyabilir miyiz ?
BETA HCG yani hamilelik hormonu 1500 ulaşınca kese gözüküyor kese gözükür ama kalp atışlarını daha sonra görürsün bence canım çünkü benim sat 9 aralık o tariten hesaplanınca 8 haftalık ama bu gün dr ultrasyonla kontrol edince 6 hafta 4 günlük dedi seninde sat 20 aralık olduguna göre kalp atışını biraz daha geç görersin
geçen perşembe 211.8 di acaba 1500 olmuş mudur ?
kusura bakma ilk hamileliğim ve hiç bilgim yok geçen hafta doktoru göremedik ondan da bilgi alamadım ancak burdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum :18:[
canım 36 saat de iki katına çıkıyormuş bu değer cumaya 1500 bulur benimde ilk bende arastır arastır aynı senin gibiyim ama insanı yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?