Dış gebelikmi acaba korkuyorum bilgisi olan lütfen yazsın

zeynep0650

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
15
4
1
31
28 nisan sat 22 Mayıs beta 60 30 Mayıs 2920 31 mayısta karın ultrason da kese görünmedi sata göre 4 hafta 5 gün oluyor vajinal bakmadı haftaya gel folik asit kullan dedi sadece dış gebelik olabilirmi acaba korkuyorum ne yapmalıyım belirtileri varmı yarın 5 hafta olacak

28 nisan sat 22 Mayıs beta 60 30 Mayıs 2920 31 mayısta karın ultrason da kese görünmedi sata göre 4 hafta 5 gün oluyor vajinal bakmadı haftaya gel folik asit kullan dedi sadece dış gebelik olabilirmi acaba korkuyorum ne yapmalıyım belirtileri varmı yarın 5 hafta olacak
Normalde 1500 civarı gözükmesi lazım ama vajinalde. Neden bakmadı anlayamadım. Ki değeriniz çok artmış. İnş sağlıklı gebeliktir

Bir de dış gebelikte artış oranı az oluyor. Sizinki çok. Dış değildir diye düşünüyorum

İnşallah normaldir erkek doktordu ugrasmak istemedi heralde bilmiyorum yarın karından görünürmü acaba gitsem

Back
X