E Edasu 21 Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2020 21 0 6 35 28 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi çeşmim #21 Aralıkta kurdaj oldum mavusbebek .!.: kızlar dış gebelikten kaç ay sonra gebe kaldınız ben mart 31 de kürtaj oldum ama hala gebe kalamadımiçinizde dış gebelik yaşayıp normal yolla tekrar gebe kalan var mı Genişletmek için tıkla... düşmedi bende ocakta kan değerim düştü şubatta kaldım gene dis gebelik olabilir diyor doktor
Aralıkta kurdaj oldum mavusbebek .!.: kızlar dış gebelikten kaç ay sonra gebe kaldınız ben mart 31 de kürtaj oldum ama hala gebe kalamadımiçinizde dış gebelik yaşayıp normal yolla tekrar gebe kalan var mı Genişletmek için tıkla... düşmedi bende ocakta kan değerim düştü şubatta kaldım gene dis gebelik olabilir diyor doktor
E Edasu 21 Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2020 21 0 6 35 28 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi çeşmim #22 Dis gebelik aralıkta kurdaj oldum düşmedi gine yaptım kan değerim düştü ocakta bitti şubatta hamile kaldım doktor diyor ki dış gebelik olabilir
Dis gebelik aralıkta kurdaj oldum düşmedi gine yaptım kan değerim düştü ocakta bitti şubatta hamile kaldım doktor diyor ki dış gebelik olabilir
P Pisik2521 Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2020 558 En iyi cevaplar 1 192 18 35 17 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi çeşmim #23 Son durumunuz ne oldu gebelik sağlıklı mı
P Pisik2521 Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2020 558 En iyi cevaplar 1 192 18 35 17 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi çeşmim #24 Edasu 21 .!.: Dis gebelik aralıkta kurdaj oldum düşmedi gine yaptım kan değerim düştü ocakta bitti şubatta hamile kaldım doktor diyor ki dış gebelik olabilir Genişletmek için tıkla... Gebelik sağlıkl mı
Edasu 21 .!.: Dis gebelik aralıkta kurdaj oldum düşmedi gine yaptım kan değerim düştü ocakta bitti şubatta hamile kaldım doktor diyor ki dış gebelik olabilir Genişletmek için tıkla... Gebelik sağlıkl mı
A aysnn34 Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2021 75 20 8 32 1 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi çeşmim #25 Merhaba gebeliğiniz nasıl sonuçlandı acaba
M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.105 85.732 798 25 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi çeşmim #26 Edasu 21 .!.: Dis gebelik aralıkta kurdaj oldum düşmedi gine yaptım kan değerim düştü ocakta bitti şubatta hamile kaldım doktor diyor ki dış gebelik olabilir Genişletmek için tıkla... Gkc a y .!.: Ben de 2 ay sonra hamile kaldım inşlllh dış gebelikte yapılan ilacın etkisi olmaz bebeğime Genişletmek için tıkla... Kızlar son durumunuz nedir?
Edasu 21 .!.: Dis gebelik aralıkta kurdaj oldum düşmedi gine yaptım kan değerim düştü ocakta bitti şubatta hamile kaldım doktor diyor ki dış gebelik olabilir Genişletmek için tıkla... Gkc a y .!.: Ben de 2 ay sonra hamile kaldım inşlllh dış gebelikte yapılan ilacın etkisi olmaz bebeğime Genişletmek için tıkla... Kızlar son durumunuz nedir?