Gebeliğe Hazırlık Dış gebelikten sonra ne Zaman hamile kaldınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Hanımlar doktorumun verdiği süre doldu yeniden denemeler başlıycak inşallah dış gebelikten sonra tekrar ne Zaman hamile kaldınız ? Tekrar bir tedavi gerekti mi veya kendiliğinden oluyor mu ? Ve ne kadar sürede tekrar sağlıklı bir gebelik elde ettiniz?

1,5 yıl sonra kaldım
Dış gebelıkten sonra aşılama denedim tutmadı
Tekrar bi rahim filmi çektirecektım kendiliğinden hamile oldugumu oğrendım

Hanımlar doktorumun verdiği süre doldu yeniden denemeler başlıycak inşallah dış gebelikten sonra tekrar ne Zaman hamile kaldınız ? Tekrar bir tedavi gerekti mi veya kendiliğinden oluyor mu ? Ve ne kadar sürede tekrar sağlıklı bir gebelik elde ettiniz?
Ben düşükten sonra üç ay ara verdim doktorumun yönlendirmesiyle sonraki ay hamile kaldım hemen

Ben düşükten sonra üç ay ara verdim doktorumun yönlendirmesiyle sonraki ay hamile kaldım hemen
İki gebeliğin de de belirtilerin aynı mıydı ilk gebelikte adet ağrılarım çok önce başlamıştı benim dış gebelikte yani şuanda da aynı durumu yaşıyorum şüphelendiriyor beni gebelik ihtimalim olabilir mi acaba korunmuştuk geri çekme ile

İki gebeliğin de de belirtilerin aynı mıydı ilk gebelikte adet ağrılarım çok önce başlamıştı benim dış gebelikte yani şuanda da aynı durumu yaşıyorum şüphelendiriyor beni gebelik ihtimalim olabilir mi acaba korunmuştuk geri çekme ile
İkisinde de ağrı olmadı bende birde ovulasyon test takibi yaptığım için ikisini de çok erken öğrendim erken gebelik testinde
Düşük yaptığımda ilk gün kahverengi lekelenme başladı sonra ki gün kanamaya döndü zaten

Rahim filmi çektirmiş miydin

Back
X