- 5 Mart 2024
- 618
- 308
- 23
- Konu Sahibi Gizmooberoo
-
Ayy çok sağ olun içime su serptiniz. Umutsuzdum tekrarlama riski oluyor diye. İlk gebeliğimdi bir de.Tek tüpü kalıp sonra doğal hamilr kalan cok kisi var tanıdıgım biride var dış gebelik sonrası tek tüp kalıp 4 ay sonra dogal gebe kalıp doğurdu:)
Benim iki tüpümde sıkıntılı, tek tüple hamile kalabilirsniz hiç korkmayınAyy çok sağ olun içime su serptiniz. Umutsuzdum tekrarlama riski oluyor diye. İlk gebeliğimdi bir de.
Çok geçmiş olsun size de. Sizin ne sıkıntınız var?Benim iki tüpümde sıkıntılı, tek tüple hamile kalabilirsniz hiç korkmayın
İki tüpümdede hsg de genişleme saçaklanma gibi birşey cıktıÇok geçmiş olsun size de. Sizin ne sıkıntınız var?
Ben de dış gebelik sonrası tüpümü kaybettim siz şuan ne durumdasınız deniyor musunuzİlk defa duydum. Size de çok geçmiş olsun.
Merhaba bende aynı durumu 5 gün önce yaşadım sol tüpümü kaybettim ve tahmin edersiniz ki psikolojik olarak çöktüm sizin baya olmuş tekrar hamile kaldınız mı acabaDış gebeliğin fark edilmemesi sonucu acil ameliyata alınıp sağ tüpümü kaybettim. Benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar süreciniz nasıl ilerledi? Sonrasında sağlıklı gebeliğiniz oldu mu? Dış gebeliğiniz tekrarladı mı?
Öncelikle geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Şuan gebeyim. Hiç beklemediğimiz anda kendiliğimden gebe kaldım. Şuan 15.haftalık. Kalbinizi ferah tutun. Bana da herkes dış gebelik tekrarlar diye korkutmuştu. Ama olmadı normal gebe kaldım.Merhaba bende aynı durumu 5 gün önce yaşadım sol tüpümü kaybettim ve tahmin edersiniz ki psikolojik olarak çöktüm sizin baya olmuş tekrar hamile kaldınız mı acaba
Uzun zaman olmuş şimdi gördüm mesajınızı. Geçmiş olsun size de. Evet şuan gebeyim ben.Ben de dış gebelik sonrası tüpümü kaybettim siz şuan ne durumdasınız deniyor musunuz
Çok sevindim böyle mesajları gördükçe umutlanıyorum ama sağ tüpüme baktırmadan çok ümitlenmek istemiyorum Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar korundunuz ameliyattan sonra ve rahim filmi çektirdiniz miÖncelikle geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Şuan gebeyim. Hiç beklemediğimiz anda kendiliğimden gebe kaldım. Şuan 15.haftalık. Kalbinizi ferah tutun. Bana da herkes dış gebelik tekrarlar diye korkutmuştu. Ama olmadı normal gebe kaldım.
Amin çok teşekkür ederim inşallah siz de en kısa sürede benim gibi gebe kalırsınız. Dış gebelikten sonra yaklaşık 2 ay korunduk. Rahim filmini dış gebelikten sonra çektirmedim. 2022de çektirmiştim o zaman 2 tüpümde de bir sorun yoktu.Çok sevindim böyle mesajları gördükçe umutlanıyorum ama sağ tüpüme baktırmadan çok ümitlenmek istemiyorum Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar korundunuz ameliyattan sonra ve rahim filmi çektirdiniz mi
Bende korkuyorum sağ tüpümde bir sorun olmasından mecbur çektiricem siz kapalı mı açık mı ameliyat olmuştunuzAmin çok teşekkür ederim inşallah siz de en kısa sürede benim gibi gebe kalırsınız. Dış gebelikten sonra yaklaşık 2 ay korunduk. Rahim filmini dış gebelikten sonra çektirmedim. 2022de çektirmiştim o zaman 2 tüpümde de bir sorun yoktu.
Ben kapalı oldum. Siz açık mı? Bence en kısa sürede hsg yi yaptırın. Bazen bu işlem bile tüp tıkalıysa yapışıksa açıyormuş. Yaptırmadan evvel çok araştırmıştım. Sağ tüpünüzde bir sorun olsa dahi tüp bebekle yine bebek sahibi olabilirsiniz strese sokmayın kendinizi.Bende korkuyorum sağ tüpümde bir sorun olmasından mecbur çektiricem siz kapalı mı açık mı ameliyat olmuştunuz
Evet ben açık ameliyat oldum doktor 3 ay korunsan yeter diyor ama sanırım daha mı dazla korunmak gerekiyor.Evet bende araştırdım rahim filmi bazı tüpleri açabiliyor evet çok ileri değilse ben daha ameliyat olalı 10 gün oldu şu an hiç hazır değilim 3 sonra korunmayı bırak dedi ya doktor o zaman çektireyim diyorum hamile kalma riskinde artıyormuş bir şansımı denerimBen kapalı oldum. Siz açık mı? Bence en kısa sürede hsg yi yaptırın. Bazen bu işlem bile tüp tıkalıysa yapışıksa açıyormuş. Yaptırmadan evvel çok araştırmıştım. Sağ tüpünüzde bir sorun olsa dahi tüp bebekle yine bebek sahibi olabilirsiniz strese sokmayın kendinizi.
Ben açık ameliyatlarda 6ay kadar korunmak gerekiyor diye biliyorum yani doktorum öyle demişti. Özel değilse neden açık oldunuz? Nerede oldunuz?Evet ben açık ameliyat oldum doktor 3 ay korunsan yeter diyor ama sanırım daha mı dazla korunmak gerekiyor.Evet bende araştırdım rahim filmi bazı tüpleri açabiliyor evet çok ileri değilse ben daha ameliyat olalı 10 gün oldu şu an hiç hazır değilim 3 sonra korunmayı bırak dedi ya doktor o zaman çektireyim diyorum hamile kalma riskinde artıyormuş bir şansımı denerim
Benim de şuan 2. Gebeliğim :)Uzun zaman olmuş şimdi gördüm mesajınızı. Geçmiş olsun size de. Evet şuan gebeyim ben.
Çok sevindim sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallahBenim de şuan 2. Gebeliğim :)
Ben özel hastaneye gittim ama hafta sonu diye yeterli kalamayacaklarını riskli bir ameliyat olduğunu söyleyip devlete gönderdiler İstanbul Kartal Lütfi Kırdar hastanesinde oldum kapalı da yapabilirdik ama artık kanaman çoktu kapalı yapabilecek durumda değildi açık yapmak zorunda kaldık dedi hastanede kaldığımda böyle gelen doktorlar oluyordu ameliyattan sonra onlar 6 ay dedi ama genç doktorlardı öğrenci gibi kendi doktoruma ilk defa dün muayene olmaya gittim tekrar kendi doktorum 3 ay yeterli dediBen açık ameliyatlarda 6ay kadar korunmak gerekiyor diye biliyorum yani doktorum öyle demişti. Özel değilse neden açık oldunuz? Nerede oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?