Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeterınce asık olmus olsaydınız boyunu posunu gormezdınız zaten..
Yakışıklının bol adamlığın kıt olduğu şu devirde uzuvlarında hayatımızı etkileyecek bir sorun yoksa (ki varsa bile tercih edilebilir) seçim ağırlığım iç güzelliğinden yana olurdu.
Tabiki için o kişiyi almalı, kendini aynı yatakta bile düşünemediğin biriyle de olmaz ama ince ince boy kilo hesabı çok abartı geliyor bana.
Tercih meselesi tabii.
karşıma daha yakışıklı biri çıkar mı dediğiniz an zaten bu adamı sevmediğiniz belli
demek ki size göre efendilik yetmiyor dış görünüş de önemli o yüzden bence devam etmeyin
tanıştırıldık ve görüştük arada tabiki henüz aşk sevgi yok çok yeni hoşlantı var sadece , ince ince boy kilo hesabı yapmıyorum ama yanında kalıplı büyük görünmek hoşuma gitmedi haliyle ..Sen bir de bunla evlenirsen hamilelik dönemini depresyonla geçirirsin mazallah![]()
aynen öyleeeDış görünüş de önemli tabi. Bir süre beraber olduktan sonra gözün alışacak normal gelecek sana. Ta ki, evlenmeye karar verip aile ve eş dostla tanıştırıncaya kadar. Herkes konuşacak insanlar bu konuda dillerini tutmuyor maalesef.
ay istemsizce güldümBir arkadaşım da minyon biriyle evlendi. Ev resmen çalkalandı kimse istemedi. Sonra evlendiler tabi, o büyük depremde adam korkudan bayıldı. Arkadaşım da onu kucaklayıp apartmandan dışarı çıkardı. O gün aşırı soğudum dedi arkadaşım. Sonra boşandılar. Ben olsaydım eğer içime siniyorsa karakteri kesinlikle evlenirdim çünkü çevreyi hiç takmam. Benim duygularım en önemlisi.
Evet ama insan düşüncelerine engel olamıyor herşey çok iyi çok güzel ne olurdu biraz daha uzun kalıplı olsaydı diyorumÖncelikle bunu kendinize dert edinmişsiniz, bence boy pos geçici kavramlar.
En güzeli beyninizin uyuşması :)
Ben takılmam böyle şeylere şahsen.
Daha sonra karşıma çıkacak insanlarının muhteşem kişiliğe sahip olacaklarının garantisi mi var?
Topuklu giymezsin olur biter.
Kişiden kişiye değişen bir soru.
Bence önemlı ya aynı boy yada benden uzun olmasını ısterım (olduda :) )
Ama şu da var sen istedikten sonra ailen ne karışır ki.
Mesela benım annem evlenmeden önce hiç yakıştırmazdı benı bunu mu buldun dıye.
Şimdi ise damadını öve öve bıtıremez ve şuan çok yakıştırıyor. Evlendıkten sonra fikirleri dğeişebilir .
O yüzden kimsenin dediği senı ılgılendırmesın sen AŞK 'ına bak .
Anladığım kadarıyla sen bunu ılerde sorun edersın. Keşke uzun olsaydı dersın ve kendı kendını mmutsuz edersın benden söylemesi..
ama minyon zayıf böyle giderse kendimi daha zayıflamak zorundaymış gibi hissedicem sanki
bende işte uzun olmasını isterdimhayırlısı yaaa
haklısınAnladığım kadarıyla sen bunu ılerde sorun edersın. Keşke uzun olsaydı dersın ve kendı kendını mmutsuz edersın benden söylemesi..
herkes için bunu cevabı değişecektir.
dış görünüşün 1. öncelik olduğu bir kişiye de başka bir öneri vermek doğru gelmiyor bana. yani sen bunu kafaya takıyorsan takıyorsundur, telkinle olacak bir iş değil.