• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüş mü önemli olan

Eğer mantıklı ve kızlarının mutluluğunu isteyen bir aileyse boylu poslu değilde iyi huylu sadık temiz bir insan olup olmadığına dikkat edeceklerdir. Aynı şey senin içinde geçerli...

yeterınce asık olmus olsaydınız boyunu posunu gormezdınız zaten..
Yakışıklının bol adamlığın kıt olduğu şu devirde uzuvlarında hayatımızı etkileyecek bir sorun yoksa (ki varsa bile tercih edilebilir) seçim ağırlığım iç güzelliğinden yana olurdu.

Tabiki için o kişiyi almalı, kendini aynı yatakta bile düşünemediğin biriyle de olmaz ama ince ince boy kilo hesabı çok abartı geliyor bana.

Tercih meselesi tabii.
karşıma daha yakışıklı biri çıkar mı dediğiniz an zaten bu adamı sevmediğiniz belli
demek ki size göre efendilik yetmiyor dış görünüş de önemli o yüzden bence devam etmeyin
Sen bir de bunla evlenirsen hamilelik dönemini depresyonla geçirirsin mazallah :KK17:
tanıştırıldık ve görüştük arada tabiki henüz aşk sevgi yok çok yeni hoşlantı var sadece , ince ince boy kilo hesabı yapmıyorum ama yanında kalıplı büyük görünmek hoşuma gitmedi haliyle ..

evet dış görünüşte biraz önemli tabi ruhlar aleminde değiliz off bilmiyorum yaa :KK43:

Dış görünüş de önemli tabi. Bir süre beraber olduktan sonra gözün alışacak normal gelecek sana. Ta ki, evlenmeye karar verip aile ve eş dostla tanıştırıncaya kadar. Herkes konuşacak insanlar bu konuda dillerini tutmuyor maalesef.

Bir arkadaşım da minyon biriyle evlendi. Ev resmen çalkalandı kimse istemedi. Sonra evlendiler tabi, o büyük depremde adam korkudan bayıldı. Arkadaşım da onu kucaklayıp apartmandan dışarı çıkardı. O gün aşırı soğudum dedi arkadaşım. Sonra boşandılar. Ben olsaydım eğer içime siniyorsa karakteri kesinlikle evlenirdim çünkü çevreyi hiç takmam. Benim duygularım en önemlisi.

Dış görünüş de önemli tabi. Bir süre beraber olduktan sonra gözün alışacak normal gelecek sana. Ta ki, evlenmeye karar verip aile ve eş dostla tanıştırıncaya kadar. Herkes konuşacak insanlar bu konuda dillerini tutmuyor maalesef.
aynen öyleee :KK43: karşıma istediğim giibi kimse çıkmaz diye de korkuyorum aslında :KK64:

Bir arkadaşım da minyon biriyle evlendi. Ev resmen çalkalandı kimse istemedi. Sonra evlendiler tabi, o büyük depremde adam korkudan bayıldı. Arkadaşım da onu kucaklayıp apartmandan dışarı çıkardı. O gün aşırı soğudum dedi arkadaşım. Sonra boşandılar. Ben olsaydım eğer içime siniyorsa karakteri kesinlikle evlenirdim çünkü çevreyi hiç takmam. Benim duygularım en önemlisi.
ay istemsizce güldüm :KK48:

haklı yani insan soğur :KK51:

Öncelikle bunu kendinize dert edinmişsiniz, bence boy pos geçici kavramlar.
En güzeli beyninizin uyuşması :)
Evet ama insan düşüncelerine engel olamıyor herşey çok iyi çok güzel ne olurdu biraz daha uzun kalıplı olsaydı diyorum :KK35:

Ben takılmam böyle şeylere şahsen.
Daha sonra karşıma çıkacak insanlarının muhteşem kişiliğe sahip olacaklarının garantisi mi var?
Topuklu giymezsin olur biter.

Kişiden kişiye değişen bir soru.
Bence önemlı ya aynı boy yada benden uzun olmasını ısterım (olduda :) )
Ama şu da var sen istedikten sonra ailen ne karışır ki.
Mesela benım annem evlenmeden önce hiç yakıştırmazdı benı bunu mu buldun dıye.
Şimdi ise damadını öve öve bıtıremez ve şuan çok yakıştırıyor. Evlendıkten sonra fikirleri dğeişebilir .
O yüzden kimsenin dediği senı ılgılendırmesın sen AŞK 'ına bak .

Ben takılmam böyle şeylere şahsen.
Daha sonra karşıma çıkacak insanlarının muhteşem kişiliğe sahip olacaklarının garantisi mi var?
Topuklu giymezsin olur biter.

ama minyon zayıf böyle giderse kendimi daha zayıflamak zorundaymış gibi hissedicem sanki o_O
Kişiden kişiye değişen bir soru.
Bence önemlı ya aynı boy yada benden uzun olmasını ısterım (olduda :) )
Ama şu da var sen istedikten sonra ailen ne karışır ki.
Mesela benım annem evlenmeden önce hiç yakıştırmazdı benı bunu mu buldun dıye.
Şimdi ise damadını öve öve bıtıremez ve şuan çok yakıştırıyor. Evlendıkten sonra fikirleri dğeişebilir .

O yüzden kimsenin dediği senı ılgılendırmesın sen AŞK 'ına bak .

bende işte uzun olmasını isterdim :KK43: hayırlısı yaaa

Güzele bir günde doyulur. Güzel huya bir ömür doyulmaz. Lafını çok severim ben. Çokta doğrudur bence. Uzun boylu kocanın tek avantajı üst rafta olan seKeri unu bana vermesi. Ki bunu da herzaman yapmaz yada bıdıbıdı yapar sandalye kullanarak kendim alırım e eee ne işime yaradı.

ama minyon zayıf böyle giderse kendimi daha zayıflamak zorundaymış gibi hissedicem sanki o_O

bende işte uzun olmasını isterdim :KK43: hayırlısı yaaa
Anladığım kadarıyla sen bunu ılerde sorun edersın. Keşke uzun olsaydı dersın ve kendı kendını mmutsuz edersın benden söylemesi..

Boya, dışarıdan nasıl göründüğünüze filan takılma. Saçma şeyler bunlar. Mutluysan anlaşabiliyorsan seviyorsan kaçırma derim...

Benim fikrim once dis gorunum. Fizik olarak iyiyse bir adam icini taniyip karar vermek icin onu tanima firsati veririm her ikimizede. Baktim icide iyi karakterli biri sartlar ve enerjimiz tutuyorsa birlikte olurum.

Boy konusu bana göre hiç önemli değil. İki kişi anlaştıktan ve bunu kafada çözdükten sonra gerisi önemli değil. Fakat bu konuyu çözebilecek olsaydınız burada bize bile sormazdınız. Aklınızın bir köşesinde boy sorunu hep olacak ve gelen her olumsuz eleştiride eşinizden biraz daha soğuyacaksınız.

Senin aklında büyük bir soru işareti var ve bu adamın boyu kafanızda hep bir soru işareti olacak kalacak gibi. Millet ne der diye düşünmekten kendinizi yiyip bitirirsiniz. Çünkü dış görünüşe önem veren birine benziyorsunuz.

herkes için bunu cevabı değişecektir.

dış görünüşün 1. öncelik olduğu bir kişiye de başka bir öneri vermek doğru gelmiyor bana. yani sen bunu kafaya takıyorsan takıyorsundur, telkinle olacak bir iş değil.

kopyalayıp yapıştırıyorum.. :KK5:

Back
X