- Konu Sahibi agresifkiz
Eski eşim zengin değildi hanlmefendi. Hiçbir mesajımda zengin ifadesini kullanmamışımdır. Benim hayat standartlarımı yükseltti demişimdir. O da yaptığımız iş sebebiyle (ihracat) 30’dan fazla ülke gördüğümüz için. Adanalı memur bir ailenin çocuğuydu. Belki aileden görseydi bu kadar hırslı olmazdı ve bizde boşanmamış olurduk. Türkiye derecesi yapmış endüstri mühendisiydi. Boşanırken istanbul’da bir dairemiz vardı, o da bana kaldı. Kendisi boşandıktan sonra İsviçre’ye yerleştiği ve ordan distribütörlük aldığı için zenginlemiş. Bu da beni hiç ilgilendirmiyor. Benden sonrası tufan.Sizin de eski eşiniz zengindi, eski sevgiliniz best modeldi... Bunlar tek basina ne mutluluk, ne de mutsuzluk sebebi.
Tek bir noktaya odaklanip körlemesine gitmek dogru değil zaten ama ortalama içine sinen birini bulabilir insan illa best model olmaz da hoşuna giden ortalama birini bulur nebileyim.
İlla iki çesit tercih yok ki. ya best modelle mutsuzluk ya da gobekliyle mutluluk seklinde.![]()
ikinci eşim için ortalama ifadesini kullanmışsınız. Bu konuda bende kendimi ortalama görüyorum. Onun benden eksisi göbeği var ve kel. Bunlarda benim gözüme hiç bir zaman batmadı. Birbirimize bir çok konuda denk geldiğimiz, kendi ortalama özelliklerimizle, ortalama bir hayata kanaat getirdiğimiz için mutluyuz.
kendileri ortalamanın üstünde olan (konu zenginlik değildi ama madem siz kullandınız zenginlik, dış görüntü... insanlarda elbette mutludur. Kimisi Hermes çantayla mutlu olur, kimisi Range Rover’a binmekle, kimisi yanında manken gibi bir kadınla gezmekle. mutluluktan beklentiyle alakalı. Benim kriterim bunlar değildi. Ben kendim gibi olabildiğim, sohbet etmekten keyif aldığım, huzur bulabildiğim birini istedim. Allah’ta gönlüme göre verdi. Allah herkesin yuvasında mutluluk versin