• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli dış görünüş hakkında konular açmamin sebebi gerçekten bu konuda problem yaşamam.

Biraz chatgbt ile sohbet ettim dış görünüşünle ilgili problemdir dedi
chatgpt'yi de mi bozdun da sorun senin dış görünüşündedir dedirttin yahu? genelde devreleri yansa bile böyle cevap vermez. herkes yalakalık yapmasından şikayetçiyken hem de 🥴🥴

Edit: bıktırmış da olabilirsin

Biraz chatgbt ile sohbet ettim dış görünüşünle ilgili problemdir dedi zaten bu zamana kadar çirkin olduğumu çoğu insandan duydum işittim çevremde.
sanal zeka bir hekimden daha iyi bilemez. psikiyatride '' refere olma'' durumu dediğimiz hale doğru son sürat gidiyorsunuz.

oldukça insani bir şey, herkes yaşayabilir, ancak haddinden fazla alınganlık, her şeyi kendine yorma vb birtakım yakınmalarınız var gibi duruyor.

en kısa sürede psikiyatri polikliniğine başvurun, bir tedavi düzenlensin, düzenli kullanımda kolayca atlattığınızı,kafaya takmaların azaldığını ve inşallah bazalinize-normal halinize döndüğünüzü göreceksiniz.

dermansız bir dertmiş gibi sanki, hayıflanıp ah vah edip kendine acıyarak , aksiyon almamak resmen sizin yaptığınız. hayır çözümü olmayan bir şey olsa tamam da, tedavisi olan bir şey yaşadığınız. her insanın da başına gelebilecek bir şey. ayıplanacak- utanacak bir şey yok ki.

bu saatten sonra da yardım almazsanız, gökten şifa inmesini beklersiniz herhalde . ne diyeyim.

Ben sanayide yaşıyorum, ben n'apayım? En ufak bir yürüyüşten nefret ediyorum bunlar yüzünden. Diğer tarafa yürüsem Suriyeliler. Her şeye de başlık açmayın. Ülke kadını olarak basimizdakiler ülkeyi kadınlar için güvensiz yapmak için elinden geleni yapıyor.

Ben sanayide yaşıyorum, ben n'apayım? En ufak bir yürüyüşten nefret ediyorum bunlar yüzünden. Diğer tarafa yürüsem Suriyeliler. Her şeye de başlık açmayın. Ülke kadını olarak basimizdakiler ülkeyi kadınlar için güvensiz yapmak için elinden geleni yapıyor.
Kardeş konuyu okudun mu? Kadin bana sarkıntılık ettiler dememiş ki. Hatta tam tersini demiş 😀 Konu Suriyelilere, güvenliğe nasıl geldi 😅

Normalde kısa elbise giyen birisiyim bir gün yeni bir elbisenin popo kısmı az havada kaldı gibi geldi ama 1 cm falan ancak. Yolda giderken karşıdan gelenlerin sanki hepsi bana bakıyor gibi hissediyordum. Çünkü o elbiseyi anlık, denemeden üzerime giymiştim ve o 1 cm dengesizlik gözüme batmıştı, çıkmam lazımdı.

Hani popoma bakıyorlar gibi değil o 1 cm lik dengesizliğe bakıyorlar gibi. Yani gökyüzüne bakan bile bana öyle geliyordu. Bazen biz neye inanırsak öyle zannediyoruz oysa sıradan bir gün ve her zaman giydiğim boydaydı ☺️

Arkadaşım tesettüre girdiği zaman herkesin ona kötü kötü baktığını düşünüyordu oysa oldukça muhafazakar bi şehir neredeyse herkes kapalı ama herkes ona kötü bakıyordu. Bence böyle bir şey yok

Bende miyop, astigmat, bir gözümde katarakt var. Yolda yürürken arkadaşımla görüşeceğimiz zaman kaldırımda onu ararım,uzaktan bakarım nerde diye, gözümü çok kısıyorum miyop olduğum için:) kimse aa bu çirkin diye yolunu değiştirmez.

O sırada belki sana değil de bir başkasına bakıyordu. Ya da dalgındı. Ben otobüste,metroda bazen birine bakarken daldığımı fark ediyorum. Ama aslında o kişiyi incelediğim için değil, o an dalgın dalgın düşündüğüm için öyle. Bunu fark edenler " ne bakıyor manyak mıdır nedir" demiştir belki 🤣🤣

Kendini kötü hissetme lütfen, kendini her halinle olduğun gibi sev. 💖

Bende miyop, astigmat, bir gözümde katarakt var. Yolda yürürken arkadaşımla görüşeceğimiz zaman kaldırımda onu ararım,uzaktan bakarım nerde diye, gözümü çok kısıyorum miyop olduğum için:) kimse aa bu çirkin diye yolunu değiştirmez.

O sırada belki sana değil de bir başkasına bakıyordu. Ya da dalgındı. Ben otobüste,metroda bazen birine bakarken daldığımı fark ediyorum. Ama aslında o kişiyi incelediğim için değil, o an dalgın dalgın düşündüğüm için öyle. Bunu fark edenler " ne bakıyor manyak mıdır nedir" demiştir belki 🤣🤣

Kendini kötü hissetme lütfen, kendini her halinle olduğun gibi sev. 💖
Bu gece barda cilveli cilveli dans edip disari cikarken barda oturan birini arkadasim sanip "mirabaaa" dedim, degilmis ahshhd
Neyse sonrasinda bu sebeple tanistik ama yine de durduk yerde adamin birine iş atmış gibi oldum.
Kahrolsun miyop+astigmat

Bu gece barda cilveli cilveli dans edip disari cikarken barda oturan birini arkadasim sanip "mirabaaa" dedim, degilmis ahshhd
Neyse sonrasinda bu sebeple tanistik ama yine de durduk yerde adamin birine iş atmış gibi oldum.
Kahrolsun miyop+astigmat
Eee sonra ne oldu🤣🤣

Ara bitip biz arkadaşlarla geri içeri girdik. 5-10 dakika sonra malum şahısla tuvaletlerin önünde karşılaştık. Tanıştık, ayaküstü 3-4 dakika sohbet ettik, instagram alışverişi yaptık. Gecenin devamında da mesajlaştık :D
Sende de ne maceralar var 🤣🤣 seninle yaşayan insan yaşlanmaz gibi geliyor bana :) en son hayatında birisi vardı onunla konuşmayı kestiniz mi

Sende de ne maceralar var 🤣🤣 seninle yaşayan insan yaşlanmaz gibi geliyor bana :) en son hayatında birisi vardı onunla konuşmayı kestiniz mi
Ahshfs tabii erkekler tuvaletinin önünde ve kapısı açıkken konuşmasak iyiydi. Grubun gitaristini pisuvarda işerken görmek çok keyifli olmadı :D
Onunla ara sıra görüşüyoruz ama bir ilişki yok. O dünden razı da ben sorguluyorum hala.

Ahshfs tabii erkekler tuvaletinin önünde ve kapısı açıkken konuşmasak iyiydi. Grubun gitaristini pisuvarda işerken görmek çok keyifli olmadı :D
Onunla ara sıra görüşüyoruz ama bir ilişki yok. O dünden razı da ben sorguluyorum hala.
Bu sabah sana yazdı mı peki hiç? Ben de birkaç gün önce AVM'ye alışverişe gitmiştim. Lavaboya gidecektim o an dalgınım ,bir yandan da telefondan bir şeyler okuyordum, meğer erkek wcsinin önünde bekliyormuşum tam kapının girişinde duruyorum. Bir adam yanıma kadar geldi beni bekledi. Ben de niye bana bakıyor acaba diye düşündüm, kafamı bir kaldırdım " aaa erkekler tuvaletinin önündeyim hemen tabanları yağla" dedim içimden. O an rezil olmuş gibi hissettim kendimi dfjdkdkfhjik ben yoldan çekilince adam da gitti hemen.

Bu sabah sana yazdı mı peki hiç? Ben de birkaç gün önce AVM'ye alışverişe gitmiştim. Lavaboya gidecektim o an dalgınım ,bir yandan da telefondan bir şeyler okuyordum, meğer erkek wcsinin önünde bekliyormuşum tam kapının girişinde duruyorum. Bir adam yanıma kadar geldi beni bekledi. Ben de niye bana bakıyor acaba diye düşündüm, kafamı bir kaldırdım " aaa erkekler tuvaletinin önündeyim hemen tabanları yağla" dedim içimden. O an rezil olmuş gibi hissettim kendimi dfjdkdkfhjik ben yoldan çekilince adam da gitti hemen.
Yok yazmadı ama öyle sabah kalkınca yazacak kadar bir durum yok şu an. Öyle bir mesaj beklemiyorum yani.

Ya sen yine iyi, tuvaletin kapısında beklemişsin. Ben İzlanda'da erkeklerin soyunma ve duş alanına dalmıştım ahhsf karşıdan anadan üryan adam sallaya sallaya geliyor, şok oldum ahshfhs

Ay konuyu çok saptırdık, özür dilerim konu sahibinden.

Back
X