• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüş problemi?

Dış görünüş ilk intiba için çok önemlidir fakat sonrası için her şey değildir. Zaman geçtikçe hayata bakış açısına, karakterine, zekasına vs bakılır. Dış görünüş daha geri planda kalır.

Hiç içinize sinmediği için zorlamayın en iyisi. Sonradan ısınacağınızı düşünmüyorum açıkçası

Siz saniyormusunuz hayatiniz boyunca hep boyle kalacaksınız
Kilo alacaksıniz belki sizinde saclarınız dökülecek, hamilelik sonrası catlaklar yüzlerde lekeler vs vs
Beğenmediyseniz içinize sinmediyse görüşmeyin

Çok çirkin biri değil aslında ama genel anlamda tam içime sinmedi diyebilirim :KK43: biraz zaman tanısam mı diye düşünüyorum
belki adam da aynı duygulardadır sizi fazla beğenmemiştir.hem o kadar kariyerliyse ve karekterliyse kadınlar arasında favoridir.kat kat güzel kadınlar bulur çıkacak

evlenmelik adam diye düşünüyordum ki tam şu an işler değişti :D biraz zaman versem belki ısınırım diyorum ama bilemedim
Senin internette evlenmelik adam dediğin bu kişinin düşündüğün gibi olması için bence kadir gecesi doğmalıydın... yani kimsecikler fark etmemiş ama sana denk gelmiş... mahalleden bahsetmiyoruz bu arada internetten bahsediyoruz..

Evet normalde öyle ama işi gereği erkek erkeğe çalışıyor birde farklı bir şekilde tanıştırıldık aslında o kısım karışık biraz ama cidden iyi birisi baya. Dış görünüş pek içime sinmedi işte :(
Bu iş olmaz içine sinmemiş belli bugün olmasa yarın, ilerde problem olacak ve bitecek gibi. Belli ki dış görünüş senin için diğer bütün şeylerden önemli, öyleyse dış görünüşünü beğenmediğin biriyle olmaz. İlla olacak diye bir şey yok. İyi bir tanıdık olarak kalsın yoksa mutsuz olabilirsin ilerde.

belki adam da aynı duygulardadır sizi fazla beğenmemiştir.hem o kadar kariyerliyse ve karekterliyse kadınlar arasında favoridir.kat kat güzel kadınlar bulur çıkacak
Aslında bunu dile getiriyor evlenmek istesem çoktan birini bulurdum diye. Beni beğendiğini her fırsatta da dile getiriyor.

Senin internette evlenmelik adam dediğin bu kişinin düşündüğün gibi olması için bence kadir gecesi doğmalıydın... yani kimsecikler fark etmemiş ama sana denk gelmiş... mahalleden bahsetmiyoruz bu arada internetten bahsediyoruz..
Ben zaten güvenmem yüzde yüz kimseye. Sadece görüşene kadar hissettiklerim bu yöndeydi asıl görüştükten sonra emin olacaktım güvenecektim ama şu an biraz soğudum. Acele mi ediyorum diye düşündüğüm için yazdım.

Aslında bunu dile getiriyor evlenmek istesem çoktan birini bulurdum diye. Beni beğendiğini her fırsatta da dile getiriyor.
kendinizi bu kadar çabuk kaptırmayın.nette düzgün adam 200 de bir ancadır.gerisi aynı anda 3 5 kadınla konuşur hepsine ayrı yalanlar sıralarlar.kendileri hakkında verdikleri bilgilerinde yüzde doksanı yalandır.dikkatli olun derim

Arkadaşlar yakın zamanda biriyle tanışmıştım internetten her şeyiyle dört dörtlük biri gibi gerçekten kendini geliştirmiş olması, işi gücü maddi durumu, beyefendiliği, kültürü, insanlığı ciddi anlamda iyi yani. Bende haliyle şans vermek istedim. Zaman ilerledikçe tabi görüntülü de konuştuk ama şöyle bir sorun oldu ki dış görünüşünü o kadar da beğenmedim. Saçları yok hafif kel gibi. Başkalarına bu konuda akıl vermek cidden kolaymış ya içi iyi olsun dışına bakma herkes ilerleyen zamanlarda değişecek saçı dökülecek belki kilo alacak derdim ama kendin olunca öyle olmuyormuş. Öncelikle biraz hayal kırıklığına uğradım. Bir anda gözüme eskisi kadar çekici gelmemeye başladı. Yanlış mı düşünüyorum acele mi karar veriyorum soğumakta yanlış mıyım biraz daha zorlasam mı sizce kendimi zaman tanısam mı?
Eşim nişanlıyken baya kıvırcık gür saçlıydı bir yarardı saçını için giderdi 🤭 şuan 7 yıllık evliyiz kafasının ortası kel en nefret ettiğim şeydi halbuki 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben olsan netten tanıdığım kişiye bu kadr çabuk güvenmem

Herkes dogustan güzel olacak diye birsey yok estetik diye birsey var maddi durumu iyiyse ektirsin saç

Arkadaşlar yakın zamanda biriyle tanışmıştım internetten her şeyiyle dört dörtlük biri gibi gerçekten kendini geliştirmiş olması, işi gücü maddi durumu, beyefendiliği, kültürü, insanlığı ciddi anlamda iyi yani. Bende haliyle şans vermek istedim. Zaman ilerledikçe tabi görüntülü de konuştuk ama şöyle bir sorun oldu ki dış görünüşünü o kadar da beğenmedim. Saçları yok hafif kel gibi. Başkalarına bu konuda akıl vermek cidden kolaymış ya içi iyi olsun dışına bakma herkes ilerleyen zamanlarda değişecek saçı dökülecek belki kilo alacak derdim ama kendin olunca öyle olmuyormuş. Öncelikle biraz hayal kırıklığına uğradım. Bir anda gözüme eskisi kadar çekici gelmemeye başladı. Yanlış mı düşünüyorum acele mi karar veriyorum soğumakta yanlış mıyım biraz daha zorlasam mı sizce kendimi zaman tanısam mı?
Sanal tanışma online görüşme

Yüzyüze görüşmeden adım atmayın

Canım, ilk izlenim ilk buluşma her zaman ıcın onemlıdir.. Insan ne hissettiğini iyi veya kotu o zaman anlar.. Maalesef ki sen de Görür görmez bır soğukluk, negatif enerji olmuş bile.. Ne yaparsan yap zorlama ile birini sevemezsin yada hoşlanamazsın kendıini hiç yorma derım. Arkadaşada umut verme daha fazla.. Sonradan daha çok üzülmesine sebep olma..

Ayrıca beğenmemıs de olabilirsin.. Evet iç güzellikte önemli ama dış görünüşe bakmayan mı kaldı? Gayet doğal bır durum bu yüzden suçluluk duymamalısın..

Kellige bile artık çözüm var inşallah mesele sadece kelliktir. Durumu iyiyse ileride yaptırması için ona diyebilirsiniz

Bilmiyorum ben de biraz şekilci biriyim o yüzden çok kızamadım size. Biraz şans verin belki kalbinizi kazanır. Yapamıyorsanız uzatmazsınız

Back
X