- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ben çok şekilci değilimdir, o yüzden size hak veremiyorum. Evet birini tanımak istemem için elinin yüzünün biraz düzgün olması gerekirdi ama saçı dökülmüş diye kimseyi silmedim, eşim de kelleşmişti tanıştığımızda :) Benim için esas önemli olan fikirleri, zekası ve entellektüel birikimiydi, gerisi geçici çünkü.
Sanal ortamda tanışmak ile yanyana gelmek çok farklı. O yüzden bence bir kahve içelik buluşun; bir edası bir bakışı fikrinizi değiştirebilir.
Şapkalı gördümİnternette peruklu muydu adam?
Yuz yuze gorusurseniz yine ayni fikirde olursaniz gorusmeyin.Kimse sonradan degistirilmiyo.Adam neyse o yok sonradan sac ektirir yok sonradan kilo verir flan gibi bakan insanlar yuzunden degistiriilmeye calisan insanlarla dolu etrafimiz.Tabi ki ufak tefek giyim tarzi seyler degistirilir.Ama bu onun yapisi adam belki kelliginden memnun.Icinize isinmazsa bosuna vaktini harcamayin.Oda onu oyle sevicek birini bulur.Sizde yine aynı sekilde.Begenmemis olabilirsiniz bu sizi suclu da yapmaz.Ama icinize sinmeyen birseyde olmaz.Ilerde size boyle begendin o zaman istemeseydin diyebilir konusunu acarsan.He dersenki isinirim o ayri tabi.Arkadaşlar yakın zamanda biriyle tanışmıştım internetten her şeyiyle dört dörtlük biri gibi gerçekten kendini geliştirmiş olması, işi gücü maddi durumu, beyefendiliği, kültürü, insanlığı ciddi anlamda iyi yani. Bende haliyle şans vermek istedim. Zaman ilerledikçe tabi görüntülü de konuştuk ama şöyle bir sorun oldu ki dış görünüşünü o kadar da beğenmedim. Saçları yok hafif kel gibi. Başkalarına bu konuda akıl vermek cidden kolaymış ya içi iyi olsun dışına bakma herkes ilerleyen zamanlarda değişecek saçı dökülecek belki kilo alacak derdim ama kendin olunca öyle olmuyormuş. Öncelikle biraz hayal kırıklığına uğradım. Bir anda gözüme eskisi kadar çekici gelmemeye başladı. Yanlış mı düşünüyorum acele mi karar veriyorum soğumakta yanlış mıyım biraz daha zorlasam mı sizce kendimi zaman tanısam mı?
Sac bukadar önemlimi ya?Arkadaşlar yakın zamanda biriyle tanışmıştım internetten her şeyiyle dört dörtlük biri gibi gerçekten kendini geliştirmiş olması, işi gücü maddi durumu, beyefendiliği, kültürü, insanlığı ciddi anlamda iyi yani. Bende haliyle şans vermek istedim. Zaman ilerledikçe tabi görüntülü de konuştuk ama şöyle bir sorun oldu ki dış görünüşünü o kadar da beğenmedim. Saçları yok hafif kel gibi. Başkalarına bu konuda akıl vermek cidden kolaymış ya içi iyi olsun dışına bakma herkes ilerleyen zamanlarda değişecek saçı dökülecek belki kilo alacak derdim ama kendin olunca öyle olmuyormuş. Öncelikle biraz hayal kırıklığına uğradım. Bir anda gözüme eskisi kadar çekici gelmemeye başladı. Yanlış mı düşünüyorum acele mi karar veriyorum soğumakta yanlış mıyım biraz daha zorlasam mı sizce kendimi zaman tanısam mı?
İnternetten tanıştığınız birine nasıl güveniyorsunuzişi gereği görevde zaten bir iki aya gelecek o zaman bir çay kahve içerim en azından diyordum tanımak için ama şu an kararsızım biraz düşüneceğim
Ben benimkinin fotosunu facebook ta görünce ninesinin yanında aaaa çok büyükmüş bu ya deyiverdimKadın kızardı bozardı daha 28 yaşında fotoğrafta büyük çıkıyor demişti Yakından tanışıp konuşmaya başlayınca hiçte öyle olmadığını anladım.Bence etkilendiyseniz bi şekilde yüz yüze görüşün yok benim içim almadı hoşlanamadım derseniz ayrılın çok bekletmeyin
Her ne kadar “iç güzellik önemli” dedekte işte, her insanın var dış güzellikte baktığı kriterler. İnsanoğlu
Ama sen ilk başta kişiliğinden, muhabbetinden etkilenmişsin zaten. Bence yüzyüze de bir şansı hakediyor.
Her ne kadar “iç güzellik önemli” dedekte işte, her insanın var dış güzellikte baktığı kriterler. İnsanoğlu
Ama sen ilk başta kişiliğinden, muhabbetinden etkilenmişsin zaten. Bence yüzyüze de bir şansı hakediyor.
Ay kafam çok karıştıBen benimkinin fotosunu facebook ta görünce ninesinin yanında aaaa çok büyükmüş bu ya deyiverdimKadın kızardı bozardı daha 28 yaşında fotoğrafta büyük çıkıyor demişti Yakından tanışıp konuşmaya başlayınca hiçte öyle olmadığını anladım.Bence etkilendiyseniz bi şekilde yüz yüze görüşün yok benim içim almadı hoşlanamadım derseniz ayrılın çok bekletmeyin
Bilemiyorum belki kalbi güzel gelecek fiziksel faktörleri görmeyeceksiniz bile ya da gözünüze hoş gelmeyecek bitireceksiniz.Görmeden görüşmeden bilemezsin ki.Konuşmuşsunuzda bi süre bence bi şans verin derimAy kafam çok karıştıkimisi görüşme daha olmaz demiş sizde böyle deyince gerçekten konuşunca etkileniyorum çünkü kafam karıştı şu an
Yok öyle bişey kendimden biliyorumİnsan ilk görüşte beğenmediği birine aşık olamazmış böyle bir şey okumuştum.
Beğenmediyseniz boşverin pollyannacılık oynamaya gerek yok içi ne kadar önemliyse dışı da o kadar önemli sevişip aynı yatağa gireceğim adamla içiyle değil dışıyla bu arzuyu hissetmediğim adam dünya iyisi olsa nolur ? İlerleyen zaman hepimizi yıpratacak o zaman da koşullar aynı olduğu için sorun olmaz ama niye gencecik yaşımda nasılsa ileride saçı dökülecek diye beğenmediğim kişiyle birlikte olayım saçma(buradaki saç örneği konuya ithafendi yanlış anlaşılmasın)Arkadaşlar yakın zamanda biriyle tanışmıştım internetten her şeyiyle dört dörtlük biri gibi gerçekten kendini geliştirmiş olması, işi gücü maddi durumu, beyefendiliği, kültürü, insanlığı ciddi anlamda iyi yani. Bende haliyle şans vermek istedim. Zaman ilerledikçe tabi görüntülü de konuştuk ama şöyle bir sorun oldu ki dış görünüşünü o kadar da beğenmedim. Saçları yok hafif kel gibi. Başkalarına bu konuda akıl vermek cidden kolaymış ya içi iyi olsun dışına bakma herkes ilerleyen zamanlarda değişecek saçı dökülecek belki kilo alacak derdim ama kendin olunca öyle olmuyormuş. Öncelikle biraz hayal kırıklığına uğradım. Bir anda gözüme eskisi kadar çekici gelmemeye başladı. Yanlış mı düşünüyorum acele mi karar veriyorum soğumakta yanlış mıyım biraz daha zorlasam mı sizce kendimi zaman tanısam mı?
İnternete guven olmaz.Arkadaşlar yakın zamanda biriyle tanışmıştım internetten her şeyiyle dört dörtlük biri gibi gerçekten kendini geliştirmiş olması, işi gücü maddi durumu, beyefendiliği, kültürü, insanlığı ciddi anlamda iyi yani. Bende haliyle şans vermek istedim. Zaman ilerledikçe tabi görüntülü de konuştuk ama şöyle bir sorun oldu ki dış görünüşünü o kadar da beğenmedim. Saçları yok hafif kel gibi. Başkalarına bu konuda akıl vermek cidden kolaymış ya içi iyi olsun dışına bakma herkes ilerleyen zamanlarda değişecek saçı dökülecek belki kilo alacak derdim ama kendin olunca öyle olmuyormuş. Öncelikle biraz hayal kırıklığına uğradım. Bir anda gözüme eskisi kadar çekici gelmemeye başladı. Yanlış mı düşünüyorum acele mi karar veriyorum soğumakta yanlış mıyım biraz daha zorlasam mı sizce kendimi zaman tanısam mı?
Eski flörtüm best modeldi. Şu six packsleri olanlardan. 3 ay dayanabildim. İnanılmaz sıkıcı bir çocuktu.
Evlendiğim adam kelli, göbekli biri. Ama sor bana dünyaya değişmem. Yavrusuna karga kuzgun görünürmüş ya. Yanında en mutlu ve huzurlu olduğum insanDünya nüfusu 7 milyar ama insan ruh eşini bulunca tek 1 taneye düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?