Dış görünüş problemi?

öyle mi diyorsunuz ya. Aslında hemen silip atmak istemiyorum zaten gerçekten konuşması bilgi birikimi entelliği falan etkileyici. Sanırım bir kahve için şans verebilirim. İş için yurt dışında görevde zaten dönecekmiş bir iki aya düşünecek zamanım da var.

Yuz yuze gorusurseniz yine ayni fikirde olursaniz gorusmeyin.Kimse sonradan degistirilmiyo.Adam neyse o yok sonradan sac ektirir yok sonradan kilo verir flan gibi bakan insanlar yuzunden degistiriilmeye calisan insanlarla dolu etrafimiz.Tabi ki ufak tefek giyim tarzi seyler degistirilir.Ama bu onun yapisi adam belki kelliginden memnun.Icinize isinmazsa bosuna vaktini harcamayin.Oda onu oyle sevicek birini bulur.Sizde yine aynı sekilde.Begenmemis olabilirsiniz bu sizi suclu da yapmaz.Ama icinize sinmeyen birseyde olmaz.Ilerde size boyle begendin o zaman istemeseydin diyebilir konusunu acarsan.He dersenki isinirim o ayri tabi.

Ben de genellikle mantığımı kullanan biriyimdir ama konu aşk olunca kalbinde biraz atması taraftarıyım. Yani adam yakışıklı olmayabilir ama senin gözüne hoş gelmeli. Bi çekim oluşması Tabi ki yıllar içinde hepimiz yaşlanıp çirkinleşeceğiz ama o çekim hep var olacak o yüzden zorlamayın başlamadan bitirin bence

İçine sinmiyorsa , tipini ya da söylediği bir seyi beğenmediysen bırak gitsin ya. Erkekten çok ne var :)) daha iyisini bulursun

Dipnot; internetin iyisine güven olmaz. Kadınların nelerden etkileneceği az çok bellidir. DMden yürüyen adamlar da kendilerini bu kategoriye oturtmaya çalışırlar. Hemen inanmayın her dediğine

Sac bukadar önemlimi ya?
Benim esim manken gibiydi saclar falan ama evlendikten sonra saclari dokulmeye basladi su an tamamen kel o eski halinden eser yok yani simdi
dün polis durdurmus ehliyete bakinca bu senmisin yahu saclarin nerde demis polis inanmamis resimdekini o olduguna
Dıs gorunuse bukadar takilma cooook yakisikli bile olsa ilerde nasil olacagini bilemezsin basta saydigin ozelliklerine takıl gönül gözüyle görüyorsan karsindaki her haliyle guzeldir zaten

Ben olsam zorlamam. O kalp bir çarpacak görünce, sonra cirkinlesirse napalım yani ama bile bile hoşuma gitmeyen adamla niye görüşeyim yahu. Önce göz, sonra gönül sevecek. Birinden biri eksik olmamalı bana göre.

Beğenmemişsiniz işte, kendinizi suçlu hissetmeyin, olmaz bu iş.

İnternetten çokça tanışmış hiç de pişman olmamış biri olarak size tek tavsiyem, fotoğraf görmeden uzun süre konuşmayın, flörtöz takılmayın. Konuşma süresi uzadıkça, sonrasında hayal kırıklığına uğrama ihtimali artar ve reddetmek zorlaşır. Bir erkek de fotoğraf gösterme aşamasını geciktirip yazışma işini uzatıyorsa tipine güvenmiyordur ve tipi görene kadar sizi iyice bağlama, reddetmenin zorlaşacağı bir hukuk oluşturma peşindedir.

Her ne kadar “iç güzellik önemli” dedekte işte, her insanın var dış güzellikte baktığı kriterler. İnsanoğlu Ama sen ilk başta kişiliğinden, muhabbetinden etkilenmişsin zaten. Bence yüzyüze de bir şansı hakediyor.

Ben benimkinin fotosunu facebook ta görünce ninesinin yanında aaaa çok büyükmüş bu ya deyiverdim Kadın kızardı bozardı daha 28 yaşında fotoğrafta büyük çıkıyor demiştiYakından tanışıp konuşmaya başlayınca hiçte öyle olmadığını anladım.Bence etkilendiyseniz bi şekilde yüz yüze görüşün yok benim içim almadı hoşlanamadım derseniz ayrılın çok bekletmeyin

Ay kafam çok karıştı kimisi görüşme daha olmaz demiş sizde böyle deyince gerçekten konuşunca etkileniyorum çünkü kafam karıştı şu an

İnsan ilk görüşte beğenmediği birine aşık olamazmış böyle bir şey okumuştum.Zoraki beğenmeye çalışmayın hevesiniz geçince itici gelebilir.
Bu arada ben kel adamla evlenmeyi ya da beraberliği kesinlikle dert etmezdim hatta nedense kellik benim içim güçlü erkek imajıdır.Herkesin zevki başka tabii.Tanıdıkça gözünüz görmeyebilir belki bu durumu.

Ay kafam çok karıştı kimisi görüşme daha olmaz demiş sizde böyle deyince gerçekten konuşunca etkileniyorum çünkü kafam karıştı şu an
Bilemiyorum belki kalbi güzel gelecek fiziksel faktörleri görmeyeceksiniz bile ya da gözünüze hoş gelmeyecek bitireceksiniz.Görmeden görüşmeden bilemezsin ki.Konuşmuşsunuzda bi süre bence bi şans verin derim

Bence görüşmeyin. Hemen görüşme ihtimaliniz olsaydı, bir kez görüşün yine de derdim. Ancak iki ay sonra gelecekmiş. Bu demek oluyor ki siz iki ay boyunca içinize sinmeden konuşacaksınız.
Bu yüzden konuşmayı kesin derim ben.

Beğenmediyseniz boşverin pollyannacılık oynamaya gerek yok içi ne kadar önemliyse dışı da o kadar önemli sevişip aynı yatağa gireceğim adamla içiyle değil dışıyla bu arzuyu hissetmediğim adam dünya iyisi olsa nolur ? İlerleyen zaman hepimizi yıpratacak o zaman da koşullar aynı olduğu için sorun olmaz ama niye gencecik yaşımda nasılsa ileride saçı dökülecek diye beğenmediğim kişiyle birlikte olayım saçma(buradaki saç örneği konuya ithafendi yanlış anlaşılmasın)

İnternete guven olmaz.

Bence insan birlikte olduğu kişiyi beğenmeli, içi önemli ama evlendiğinde de adamı senin içinin alması önemli. Dünya yakışıklısı olmasına gerek yok sen beğen yeterli. Saçı beyazlayacak vs diyor insanlarda e Allah ömür verirse o zamanlara en az 30 sene var yav 30 sene yaşlanmayı mı beklicez

Sizin de eski eşiniz zengindi, eski sevgiliniz best modeldi... Bunlar tek basina ne mutluluk, ne de mutsuzluk sebebi.
Tek bir noktaya odaklanip körlemesine gitmek dogru değil zaten ama ortalama içine sinen birini bulabilir insan illa best model olmaz da hoşuna giden ortalama birini bulur nebileyim.
İlla iki çesit tercih yok ki. ya best modelle mutsuzluk ya da gobekliyle mutluluk seklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…