Dış görünüş takıntılarım?

Kendini oldugu gibi kabul eden insan güzeldir.
Geri kalan seyler bakimla, temizlikle ve saglikla alakali..yoksa herkesin kendine göre has bir güzelligi vardir.
Mesela bir kiz taniyorum burnu kemerli..ben kemerli burunlari pek güzel bulmazdim. Ama bu kiz kendisiyle okadar barisik ki icten disari dogru bir güzellik yansitiyordu..her haliyle parliyordu ben burdayim böyleyim diyordu.. o kemerli burun oldu güzel :) anladin mi canim? Baskasinin burnunu vs yaptirma ..kendin ol kendini kabullen yeter.
Tabi insani en guzel gosteren sey kendisini sevmesi ama ben kendi dis görünüşumle barisamiyorym

Onceden yuzumu coook begenirdim ama suan zayiflasam bile memnun olmycam yüzümden biliyorum...

Kızlar bende cok fena dis gorunus takintisi var. Kilo alip kendimi eve kapattigimdan beri hicbir yerimi begenmemeye başladım. 21 yasindayim ve burun estetigi, kas kaldirtma, cene torpuletme ve elmacik kemigi dolgusu yaptirmak istiyorum. Herkes sacmalama senin yuzunde hicbir sorun yok diyo ama ben sanki bu estetikleri yaptirmazsam asla guzellesemicem gibi geliyo. Tabi bu arada ben ogrenciyim ve malesef tek bir estetik yaptiracak param yok! Ailemde de bunlarin hepsini karsilayacak para yok malesef. Ben para biriktirmek istiyorum sizce nasil daha hizli para biriktirebilirim? Yazin calismayi dusunuyorum. Estetik fiyatlari minimum ne kadardir?
Zayıflamaya çalışsan olmazmı insanın kendine güveni geliyor

Zayiflamaya calisiyorum zaten ama artik zayiflasamda yuzumu eskisi gibi begenmicem gibi geliyo. Kusur buldum bi kere
Çıkar aklından bunları başka şeylere odaklan daha küçüksün bunları neden sorun ediyosun hayatın tadını çıkarmak varken neden aklını bunlarla karistryosun

Çıkar aklından bunları başka şeylere odaklan daha küçüksün bunları neden sorun ediyosun hayatın tadını çıkarmak varken neden aklını bunlarla karistryosun
Gercekten bilmiyorum. Garip bi psikolojideyim kendimi cirkin bulmuyorum aslinda ama mukemmelliyetcilik mi basladi artik bilmiyorum olabildigince kusursuz olmak istiyorum. Evet kusursuz insan yoktur ama kendimde en azindan icime daha cok sinen bi dis gorunuse sahip olmak istiyorum. Bu insanlarin sandigindan daha cok yipratiyo beni gece gunduz bunlari dusunuyorum sanki bunlar olmazsa bi daha asla mutlu olamicam gibi geliyo

Estetik kaygılar yüzünden, kendisi ile çok fazla uğraşan insanların sorunlu olduğunu düşünmüşümdür hep.

Sizi tenzih ederim konu sahibi , ama çevremde gördüğüm bu maalesef.
Sevgisizlik, mutsuzluk, güvensizlik vs.
Eskik olanı, bu yöntem ile kapatmaya çalışmak gibi.

Sonuç, birbirine benzeyen bir sürü kadın var zaten, bu sürüye dahil olmamanızı dilerim.

Estetik kaygılar yüzünden, kendisi ile çok fazla uğraşan insanların sorunlu olduğunu düşünmüşümdür hep.

Sizi tenzih ederim konu sahibi , ama çevremde gördüğüm bu maalesef.
Sevgisizlik, mutsuzluk, güvensizlik vs.
Eskik olanı, bu yöntem ile kapatmaya çalışmak gibi.

Sonuç, birbirine benzeyen bir sürü kadın var zaten, bu sürüye dahil olmamanızı dilerim.
O goruntu benimde hosuma gitmiyor. Hokka burunlar, silikonlu dudaklar... Ben oyle beni komple degistirecek estetikler yaptirmam zaten sadece ufak dokunuslar istiyorum

Tabi insani en guzel gosteren sey kendisini sevmesi ama ben kendi dis görünüşumle barisamiyorym

dis görüsünü ameliyat sayesinde degistirir ve o zaman güzel hissedeceksen kendini bu sadece bir illuzyon kandirmaca dan ibaret.. suan seni ne engelliyor ki öyle hissetmek icin? hicbirsey..sadece kendi aklinda kurdugun güzel/cirkin tanimlari..

Ya okudum okudum durdum. Ve bende bi merak uyandirdi. Bi resmini atarmisin bana ozelden canim? Seni gorebilirmiyim?
Ben kac senelik uyeyim burda beni bilen bilir, guvenebilirsin bana. Ciddi ciddi bu saydigin ameliyat ve dokunuslarin gerekliligini gozden geciricem.

Diger bi konu;Bende su gunler cok asiri burun estegi dusunmeye basladim ama cesaret edemiyorum. Belki birbirinizin isine yarariz karar vermekle.

Back
X