Dış görünüş! yetmek yada yetmemek!

bakımsız adamla işim olmaz.. bende olandan fazlasını istemiyorum ki. bende çok bakımlıyım allahıma şükürler olsun. onun da öyle olmasını isterim. hee kimisi diyor ki yok işte metroseksüellik :) ne ilgisi var herkes kişisel bakımına giyimine dikkat etmeli. hele ki erkeğin kötü giyineni hiç çekilmez yani beyaz çoraplı

Dış görünüş bence gayette önemlidir ruhlar aleminde değiliz sonuçta ama illede çok yakışıklı olsun değil bakımlı ve giyim tarzının nasıl olduğu önemli daha çok. Hem sevgilimizi beğensek bile dışarda başkasını görünce aa ne yakışıklı diyebiliriz bunda bişey yok

illa yaki$ikli olmali degildir belki ama
bir erkek kendine ne yakisip, ne yakismadigini bilmeli.

Ornegin:
kirli sakal,
biraz spor kiyafet,
agir bir erkek parfumu,
bakimli eller ve tirnaklar,
birazda simpatik

Bunu yazarken bile eridim, e$imi tarif ettim hehehe

ben güzelliğe aşırı zaafı olan biriyim,dolayısyla dış görünüm önceliğimdir,bunu ruhu ve kişiliği ile de destekleyebiliyorsa ne ala..
ama şu da var ki,insanlar zamanla görünümlerini kaybederler,hep güzel ve hoş kalabilmek zordur bunuda kabullenmek gerek ve sonrasında sadece ruhu ile beslenmeyi de bilmek gerek ,bu olgunluktaki ve zihniyetteki birinin de dışardakilerede sadece güzel olan herşeye bakabildiği gözle bakar dibi düşerek değil..

Tam olarak konuyu anlayamadım ama o fotoğraflardaki erkekleri hiç beğenmedim. Yabancı erkeklere benziyorlar.
Sanırım ben klasik Türk kadınıyım.

Tam olarak konuyu anlayamadım ama o fotoğraflardaki erkekleri hiç beğenmedim. Yabancı erkeklere benziyorlar.
Sanırım ben klasik Türk kadınıyım.

İlk fotoğraftaki Türk ismini bilmiyorum ama dizi oyuncusu. Muhtemelen manken kökenli..

2.fotoğrafdaki yabancı benim dikkatimi çekti ama dibim düşerek bakmadım

İlk fotoğraftaki Türk ismini bilmiyorum ama dizi oyuncusu. Muhtemelen manken kökenli..

2.fotoğrafdaki yabancı benim dikkatimi çekti ama dibim düşerek bakmadım

Cıkssss ben tanımıyorum.
Ama tipleri yabancı gibi sanki?
Yani sanırım ben daha geride kaldım. Öyle fit vicitli,kuaförden yeni çıkan saçlı adam istemem ben!

Dış görünüşü hoş olmayan, bakımsız, temizlik umrunda olmayan, kötü kokan biriyle zaten kafa yapım uyuşuyor, huyu çok iyi diye kimse sevgili olmaz.Önemli olan iç güzellik filan değil.Çok yakışıklı olupta geçimsiz olanı da var , tipi hoş olmasa da ruh ikiziniz gibi olanıda var.Ona karşı hissettiğin duygu hepsinden önemli.

Son düzenleme:
tipin ne önemi var arkadaşım.. ben tam tersi hep çirkin erkekleri çekici bulmuşumdur bugüne kadar ama sevgilim çok yakışıklı. kalbim ona çarptı ve çıkmaya başladık ne yapalım. ama çirkin olup da hoşlandığım bi çok erkek olmuştu. çirkin derken allah'ın yarattığı hiçbişey çirkin değildir. giyinmeyi bilmeyen, bakımsız olanları kastettim.. ayrıca erkek arkadaşın giyinmeyi bilmiyorsa öğretirsin, sevdiğin tarzda kıyafetler hediye edersin. alışverişe birlikte çıkarsınız zamanla uyum sağlar bence..

yakışıklılık önemli değil bence de,
zaten o dibi düşülen erkeklerin ne halt olduklarını çok iyi bilirim.
öyleleriyle de çıktım ancak inanır mısın 1 ay sonra sıkılıyor insan bak bak nereye kadar?
önemli olan kafaların anlaşıp yıllara yeticek şeyler paylaşmaktır.
benim bazı kıstaslarım vardır mesela, koyu tenli beğenmem, kısa boylu sevmem, ter kokan erkeği sevmem. ağzı kokan erkeği sevmem. mesela bunlar olmadığı sürece kafalara bakar iş.
yoksa aktörlere aşık olup evlenelim
ayrıca ben de güzelim ama benden güzelleri de var, yani kim oluyorum ki ben beğenmeyeceğim benim yakışıklı aşkımı:)

Ne dersek diyelim dış görünüş çok önemli....Ama bi yere kadar...Sonrasında insan ruhunu doyuracak şeyler bulmak istiyor.....

bence önce dış görünüş önemlidir.......sonra iç güzelliği gelir tanımadığım adamın içini nasıl bilicem???????eşim yakışıklı ve bakımlı olmasaydı şansı olmazdı en baştan ......ben inanmıyorum iç güzelliği muhabbetine herkes yanında güzel yada yakışıklı biri olsun ister !

Son düzenleme:
Nasılda geliyor aklınıza böyle konular Allah aşkına bravo

Kesinlikle katılıyorum.. Zaten ilk elektrik nasıl alınır ??? DIş görünüş, koku, vs..

Hiç yakışıklı sevgilim olmadı , bazen dışarda yakışıklı erkekler görürüm
Ben nasıl bulamıyorum böyle tipleri derim
Ama dış görünüşten çok kalbi temiz birini bulmak lazım
Ben ikisinide bulamadım
Hem çirkinlerdi , hemde kişiliksizlerdi benim sevgillerim
Hem tipi tipime uygun bir erkek bulmakta zor
Türk erkekleri çok bakımsız

Hiç bir kuvvet bana sırf iyi niyetli diye kalbi temiz diye , pis , kötü kokan , ağzı kokan , dişleri yosun tutmuş (artık sarılığıda geçtim.. böyle erkekler çok mevcut) birlikte olmamı sağlayamaz.. Eğer bir erkeği benimsemişsen seviyorsan muhakkaK bu sana yetiyordur.. DIŞ GÖRÜNÜM KESİNLİKLE ÇOK ÖNEMLİ ama yorumunda bir şey dikkatimi çekti direkt kısa boylu erkek diyip kestirip atmışsın.. KISA BOYLU YAKIŞIKLI ERKEK YOKMU DÜNYADA AYRICA BENİM AŞKIM DA KISA BOYLU AMA ÇOK YAKIŞIKLI KARİZMATİK SON DERECE HASTALIK DERECESİNDE DİYEBİLİRİM HİJYEN MANYAĞI VEDE SEMPATİK.. Böyle genellemeler yapmayalım lütfennn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…