- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
kesinlikle katılıyorum tatlım sana
ben bakımlı bir bayanım ve yanımda gezdirdiğim erkeğinde yanıma yakışmasını isterim.yakışıklı olsun demiyorum.giyimine kuşamına dikkat etsin diyorum.tırnağından ayakkabılarına kadar temiz olsun isterim.eşimi şuan ben giydiriyorum resmen...ve açıkça söylüyorum seni bu şekilde yanımda gezdirmem...kiloluysa fit olacak örneğin...ne bileim dış görünüş önmeli degil diyenlere de katılmıyorum...bir kadın bir erkekten ya da tam tersi ilk olarak nasıl etkilenir hiç konuşmamış ..tabiki dış görünüşünden....(a karşıdaki çocukta çok iyi birine benzio demeyiz ilk baktıgımızda ne hoş ne karizmatik vb. derz) ben böyle düşünüyorum...başka yorumlara saygılar
kesinlikle katılıyorum tatlım sana
ben bakımlı bir bayanım ve yanımda gezdirdiğim erkeğinde yanıma yakışmasını isterim.yakışıklı olsun demiyorum.giyimine kuşamına dikkat etsin diyorum.tırnağından ayakkabılarına kadar temiz olsun isterim.eşimi şuan ben giydiriyorum resmen...ve açıkça söylüyorum seni bu şekilde yanımda gezdirmem...kiloluysa fit olacak örneğin...ne bileim dış görünüş önmeli degil diyenlere de katılmıyorum...bir kadın bir erkekten ya da tam tersi ilk olarak nasıl etkilenir hiç konuşmamış ..tabiki dış görünüşünden....(a karşıdaki çocukta çok iyi birine benzio demeyiz ilk baktıgımızda ne hoş ne karizmatik vb. derz) ben böyle düşünüyorum...başka yorumlara saygılar
LÜTFEN DİKKAT
ben burda ''şunu beğenmem bunu beğenmem''şunla sevgili olurum bunla sevgili olurum ''diye birşey yazmadım lutfen yorumlar sadece düşüncelerinizden ibaret olsun eleştirilerden değil
DİBİ düşmekten kasıt'' geberip gitmek dönüp bakmak değildir beğenmektir!
mübalağa ile yazmış olabilirim
demin bir yazı okudum alıntı taşıyamadıgım için paylaşamıyorum burda ama sanırım bu forumun tamamı yakışıklı birini görünce kafasını çeviren bakanları kötü kadın ilan edenlerle dolu...insan doğası bu yanlış bişey sölememişsin ki ama sivri çıkışlarda dikkat çekici geldi banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?