Dış görünüş! yetmek yada yetmemek!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Şimdi yazacaklarım bir dert değildir uzun süredir düşündüğüm bir konuyu sizlerle istişare etmek istiyorum.
Şimdi kimse inkar etmesin her insanın hoşuna giden Erkek tip'leri vardır.
örn: spor giyinen sakalsız bıyıksız, yazın yüzücü atleti ile dışarda gezebilen sportif gözlükler vs
örn: takım elbise, günlük kullanımda resmi gömlekler bez pantolonlar
Ben iki tipinde yakışıklı olanı kendine yakışanı giyeni severim beğenirim amma velakin bir erkek kısa boylu olupta buna rağmen boyunu basık gösterecek şeyler giyiyorsa sevmem
bakımsız olmasıda onemli tabiki
mesela diyelim bir sevgiliniz var ve hayalinizdeki gibi birisi değil dişlerini fırçalamıyor güzel giyinmiyor yada sizin istediğiniz şekilde giyinmiyor. böle bir durumda bence o kişi isteyene yetmiyor!veya siz uzun boylu istiyorsunuz hep ksıa denk geliyor..bir arkadaşımın parfüm kullanmayan bir sevgilisi vardı parfümü hoşuna giden erkeklere dibi düşerdi
Dış görünüşün önemsiz olduğunu soyleyen insan bence çok yanılmıştır
Neticesinde dış görünüş dışarıya göz kapatma olayınında bir neticesidir bence.
yani size çok iyi yeten bir sevgilniz varsa siz dışarda gordugunuz yakışıklı erkeklere dibiniz düşmez.
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz

Dibi düşmek mi ? Hem de erkekler için.Yavrum erkek mi kalmadı da sokaktaki erkeklere dibin düşecek?

görüntüsünde çok rahatsız eden bir şey yoksa ya da hijyen sorunu yoksa yani beğeni oluştuysa sevgili olunur zaten. hayatta mutlaka sevgilimizden daha yakışıklı erkekler ya da bizden güzel kızlar vardır. mühim olan bir beğeni oluştuysa bir daha kimseye bakmamak ve anlaşmaktır.

seninle aynı fikirdeyim diyebilirm ama yakışıklılıktan önce temiz olmalı bir erkek.kaşının gözünün güzel olması değil benim için öncelik.ama dişini fırçalamıyor kişisel temizliğine dikkat etmiyorsa açıkçası elini tutmaya bile çekinirim ne kadar iyi anlaşırsak anlaşalım temiz değilse tahammül edemem ben

Son düzenleme:
kimsenin mühim olan kalbi diyerek dişlerini fırçalamayn pis bir adama katlanacağını sanmıyorum. ama aynı şekilde sadece yakışıklı ve güzel kokuyor diye de birine katlanılmıyor!!!

Bugüne kadar gördüğüm hiç bi erkeğe dibim düşmedi açıkcası :)
Bir erkek parfüm sıkıyo yakışıklı hoş giyiniyo diye onada dibim düşmez...

Gerçekten seviyosam etrafıma bakmam bile
Ama bakımlı olunması şart tabi
En azından bi dişini fırçalasın giyimine özen göstersin bu herkesin yapması gereken bişey!

kesinlikle katılıyorum tatlım sana
ben bakımlı bir bayanım ve yanımda gezdirdiğim erkeğinde yanıma yakışmasını isterim.yakışıklı olsun demiyorum.giyimine kuşamına dikkat etsin diyorum.tırnağından ayakkabılarına kadar temiz olsun isterim.eşimi şuan ben giydiriyorum resmen...ve açıkça söylüyorum seni bu şekilde yanımda gezdirmem...kiloluysa fit olacak örneğin...ne bileim dış görünüş önmeli degil diyenlere de katılmıyorum...bir kadın bir erkekten ya da tam tersi ilk olarak nasıl etkilenir hiç konuşmamış ..tabiki dış görünüşünden....(a karşıdaki çocukta çok iyi birine benzio demeyiz ilk baktıgımızda ne hoş ne karizmatik vb. derz) ben böyle düşünüyorum...başka yorumlara saygılar

sözlerinin altına imzamı atabilirim tatlımmm benim aklıma görede kesinlikle doğrusun.... samanlık seyran veya gönül gözü gibi şeyler pekde gerçek gelmio açıkçası hemde zaten ilk görünümden bahsediyoruz sonuçta.... ilk bakışta ruhunu göremiyoruz insanın malesef

LÜTFEN DİKKAT
ben burda ''şunu beğenmem bunu beğenmem''şunla sevgili olurum bunla sevgili olurum ''diye birşey yazmadım lutfen yorumlar sadece düşüncelerinizden ibaret olsun eleştirilerden değil
DİBİ düşmekten kasıt'' geberip gitmek dönüp bakmak değildir beğenmektir!

mübalağa ile yazmış olabilirim

sizi tebrik ediyorum gayet açık doğal sözlülükle yazdıgınız ıcın.
evet benimde erkek arkadaşlarım giyim kuşam konusunda benden çekinmişlerdir.
ben bakımlıysam oda olmalı ben güzel giyiyorsam oda giymeli.
maddiyatla pek alakalı değildir güzel görünmek emektir bence! bu yuzden tasarımda en çok emek sonucunda ççıkar

Dış görünüş önemli değil diyen bayan yalan söyler !
Dış görünüş önemlidir herkesin bi dengi vardır..
Ben spor giyiniyorum yanımda yazın şu sıcağında takım elbise giyip beyaz gömlek kösele ayakkabıyla dolaştırmam kimseyi..
Yada tam tersi ben klasik giyinip topuklularla kumaşlarla günlük hayatta dolaşıyorsam,yanımda da spor biri komik durmaz mı sizce?
Herşeyin yeri ve zamanı olduğunu düşünüyorum..Takım elbise iş,özel günlerde giyilir,sporda tatil gönlerinde,boş günlerinde giyilir..

Tahammül edemeyeceğim erkek tipi : Kumaş pantolon giyen,kösele ayakkabı giyen,beyaz gömlek giyen,saçlarını inek yalatmış gibi tarayan bi kilo jöle süren,bakımsız,geliyooom gidiyooom diye konuşma tarzı olan :S ve en kötüsü de at yarışı ganyan vs oynayıp kahve kültürü olan !

Son düzenleyen: Moderatör:

demin bir yazı okudum alıntı taşıyamadıgım için paylaşamıyorum burda ama sanırım bu forumun tamamı yakışıklı birini görünce kafasını çeviren bakanları kötü kadın ilan edenlerle dolu... insan doğası bu yanlış bişey sölememişsin ki ama sivri çıkışlarda dikkat çekici geldi banaaa

teşekkür ederim evet kotu birşey demedim sadece dış görünüş olarak istediklerimiz olmayınca o istediklerimiz dışarda olunca bakabiliyoruz dedim.
kaslı vucutlu bir erkeğin yüzücü atleti giydiğinde ne kadar dikkat çektiğini b iir düşünün..
ben yolda asla kafam başka yerde değil ona buna bakan biri değilim genellikle yere bakarım önüme bakarım.
ayrıca dışarda yanında kız bile olsa yakışıklı adamlara bakan çok kız var bu kötü birşey:2: herkez inkar eder ama bunca bakanlar kimler bilmiyorumki

Kesinlikle katılıyorum. Beraber olduğum insan dünyanın 8. harikası
olsun diye bir takıntım olmaz ama bakımlı olması, temiz olması,giyinmeyi bilmesi
elbette önemlidir. Oy oy oy zevklidir benim aşkım Mis gibidir hem de
Arada kıskançlık krizlerim tutar ama olsun

evet genelde dış görünüş önemli değil derler ama öyle değil olay . .

dış görünüş derken kendine yakışanı giymeli , temiz olmalı , bakımlı olmalı . .aslında dış görünüş derken yakışıklılık değilde kıyafet vs.. gibi şeyleri düşünüyorum ben . . çünkü insanı giydiği kıyafet çok farklı gösteriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…