• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış görünüş :(

klasik olucak ama bence dıs gorunus o kadarda onemlı değil..Onemlı olan karakteriyle,tavırlariyla seni mutlu edebilmesidir.Bundan 20 yıl sonra hangimizin güzellgii kalicak ki canım.Yinede daha tanismanız yeni daha cok vakit gecirmelisin,karakterine ısındıkca dıs görünüsünü önemsemezsinn..Yok eger ısınamadın ve dıs gorunus hala problem diosan o zaman bi sorun vardır düsünce ve hislerinde devam etmezsın..

Benim eski esim kadar yakisikli bir erkek hic gormedim sanirim butun karakter kismida yakisikliligina eklenmisti.
0 karakterdi saolsun.
Simdi ise tombik tombik sirin biri beni olağanüstü mutlu ediyor müthiş bir kisilik ve kocaman bir kalbi var.

Benim eşim de aynı, Allah şaşırtmasın tabi ama hiç aldatır gibi bir endişem Yok çünkü çekiniyor herkes ondan :KK48: Bizim düğün çekimini yapan fotoğrafçı bile korkmuştu, abi çok sinirli duruyorsun diye, sıkılmıştı eşim adam nasıl hissettiyse artık :olamaz:
Süper bi evlilik stres Yok bi kere :) komşumu davet ettim eşin gelmez dimi çok korkuyorum abiden dddi :-)

Daha yakışıklısı daha genci çıkar diye beklememi önerenler var ..
biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma
Öyle söyleyenler saçmalıyor .artık bu devir de insan kime güveneceğini şaşırıyor . Birde sırf yakışıklı biri gelecek diye bekleyecegiz öyle mi ? gelmiyor o gemi . Gelse de yüzü güzel olur huyu güzel olmaz sana çektirir. Kimisinin tiği çok olmaz ama huyuna merhametine doyulmaz. Yani hersey biraz da bizim elimizde . Ama bu kişi seni etkilememiş bence ki böyle bir soru soruyorsun bir nebze de olsa ilgilenseydin o lafları göz ardı ederdin zaten . Bir de gönül meselesi Allah kimi nasip ederse ona ısınıyorsun .

Herkese gore yakisikli cirkin farketmez ama senin esin olucak kisiyi cooook yakisikli gormen cok sevmen gerekir bence... daha evlenmeden boyle sanki bi el gb yada bi esya gb yanima yakisirmi o onu dedi bu bunu dedi dersen sevmedigin besbelli tamam gorucu usulu anladikta bu kadarda mantik fazla duygu yok sende hissetmemissin sevmemissin. Ben 17 yasimdaydim esim 26 bi seneye yakin soz nisan oldu. Ben esimin kel oldugunu baskalarindan duyuyodum:) yani saci kili tuyu osu busu degildi . Gozkerinde kendimi goruyodum elleri sicacikti dokundugunda kalbim yerinden cikicak sanirdim bi hafta bi yil olurdu gormesem saatler yetmezdi telefonda...gb gb gb bisuru sey bunlari hissetmediginiz biriyle cok yakisikli vok zengin cok bilmem ne olsada evlenmeyin cunku evlilk cok gercek bisey ve sevgisiz saygisiz asla yurumez ....

Bi kaç ayda evlenmeyi neden düşünüyorsunuz ki zaten ne gelirse evliliklere bu tanımadan evlenme yüzünden gelmiyo mu? Ayrıca diyelim ki tanıdınız iyi biri güvendiniz bunun tipten daha önemli olduğunu bilmeniz gerekir. Ayrıca nerde o ultra yakışıklı karakteri düzgün adamlar? İnsan ömründe ne zaman kaç tanesiyle karşılaşır ki?

Edep,ahlak,ar,namus,vicdan,merhamet,şevkat,vatan sevgisi,anlayış,ön yargısız olmak,iyi bir karakter olmadiktan sonra bir insanda dünyanın en yakışıklısı olsun bu insanla bir ömür gecmez.varsın tipsiz olsun,varsın yanınıza yakışmasın o insanla mutlu olduktan sonra gerisi boş gerisi tefarrüat.şöyle düşünün allah korusun yarın ne olacağımız belli değil en kötü zamanınızda bu insan sizin yanınızda mı olur yoksa sizi hiç düşünmeden kendi hayatına devam mı eder.ama bence birazdaha zaman verin iliskinize iyice bir birbirinizi tanıyın derim ben.bu arada bir laf vardır çok severim."güvenme güzelliğine bir sivilce yeter,güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter diye.simdiden hakkınızda hayirlisini diliyorum.rabbim tüm genç kizlarimiza hayirlisini ve gonullerine gore olanını versin insaallah.AMİNNNN.

Ben dış görünüşe önem verenlerdenim. Sadece ruh güzelliği yetmez, sonuçta koluna girince ruhu görünmeyecek. Yaşınız da henüz beklemeye müsait.

Adama karşı içinizde bi his varsa kaçırmayın derim. Yoksa hiiçç ne onu ne kendinizi oyalamayın..

Ben huyu güzel diye çirkin bi adamla nişanlanmıştım komşular bile laf sahibi olmuştu ayy hiç olmuş mu senin yanına diye. Ben dışardan etkilenen bi insan değilim o yüzden hiç umursamadım bunları fakat ne karaktersiz bi pislik olduğunu öğrendiğimde attım nişanı..

Yani karşıdakinin huyu güzelse çirkin de olsa insanın gözüne güzel görünüyo.

Eşim çok yakışıklı bi adam fakat zamanında beni öyle üzdü ki o tipi sıfatı her şeyi batar olmuştu bana.. hala da eskisi gibi görünmüyo gözüme :)

Yani elektrik meselesi ;)

23 yaşında neden görücü saçmalıklarına giriyorsun ki?
hiç mi etrafında uygun birileri yok?
sonra böyle beğenmediğin ama iyi biri diye kendini kastığın biriyle evlenmek zorunda gibi hissediyorsun. o kadar iyiyse 30'a kadar neden beklemiş?
başka kızlar görememiş mi iyiliğini?
hani o da görücü işlerine girdiyse evlenmek istiyordur anlamında dedim neden bu zamanı beklemiş böyle durumda hani 40 yaşında olur kendi evlenmek istemez anlarım çok kişi var öyle ama şimdi görücü işlerine giren bir erkeğin o zamana kadar evlenmesi lazımdı değil mi?
demek ki başka kızların gördüğü bir falso var.

Milletin lafiyla hareket etmek doğru değil
Karakter en önemli şey ama bende eşimi eline yüzüne bakılır olsun istedim çünkü ondan çocuğum olacak babasına amcasına dedesine babanesine benzeyecek ... Kültürlü güzel zevkli insanlar olsun istedim en çok vakit geçireceğim için zamanla birbirimize benzeyecegimiz için.

cok yaksiikli biri oldu mu kavga ederken yakisikli falan oldugu aklina bile gelmez
yasanilabilinecek birini bulman lazim

Hanımlar merhaba ..
2 aydır görücü usulü tanıştığım biriyle görüşüyorum
Her şey iyi hoş karakter falan süper . Yaşanır bu adamla diyor herkes ..
Ama herkesin ortak kararsız olduğu nokta : dış görünüş
ben 23 o ise 30 yaşında ..
övünmek niyetiyle havalı olmak niyetiyle demiyorum ama herkes benim yanımda daha yakışıklı birinin olması gerektiğini söylüyor .

Bana aşırı çekici gelmiyor tamam ama itici bir tip de değil asla ...

Daha yakışıklısı daha genci çıkar diye beklememi önerenler var ..
biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma .?

Fikirleriniz neler ? Dış görünüş sizce nasıl bir belirleyici olmalı ?

23 yaşında aşık değilsen evlenilmez

Eşimin dış görünüşü öyle ahım şahım değil
Kısa boylu esmer sert yüz hatları ve kocaman bir burnu var
Ama bana göre dünyadaki tek yakışıklı <3
Çünkü aşığım
Sen de aşık olsan zaten sana çok yakışıyosunuz gibi gelirdi

bunların hepsini o insanlar söyledikçe fark ediyordum .
mesela kaç kez görüştük saçlarındaki beyazlar benm hiç ilgimi çekmiyordu .
bir iki kişi söyleyince fark ettim ..

Başkalarının lafıyla evlilik olmaz
Görücü usulü tanışmaya karşı değilim ama demek ki bir duygu gelişmemiş aranızda

Back
X