• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış görünüş :(

Hanımlar merhaba ..
2 aydır görücü usulü tanıştığım biriyle görüşüyorum
Her şey iyi hoş karakter falan süper . Yaşanır bu adamla diyor herkes ..
Ama herkesin ortak kararsız olduğu nokta : dış görünüş
ben 23 o ise 30 yaşında ..
övünmek niyetiyle havalı olmak niyetiyle demiyorum ama herkes benim yanımda daha yakışıklı birinin olması gerektiğini söylüyor .

Bana aşırı çekici gelmiyor tamam ama itici bir tip de değil asla ...

Daha yakışıklısı daha genci çıkar diye beklememi önerenler var ..
biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma .?

Fikirleriniz neler ? Dış görünüş sizce nasıl bir belirleyici olmalı ?
Üstü kapalı söylüyorum yanına yatacak kadar beğenmiyorsan eğer boşver

dış görünüşe bu kadar öenm verme derim karekter çok önemli biraz daha görüş baktın gerçekten ısınamıyosun ayrılırsın

Ben 24 eşim 31 karakterine bak sen kavga sırasında tipi sorun olmuyor çünkü emin ol adam olsn yeter seni gece gündüz ağlattıktan sonra millet ağzı açık güzelliğini izlese fayda yok

şu anlattıklarınızdan hiç biri sizin fikriniz değil.
elalemin fikriyle hareket etmeyin.
kalbinizle mantığınızı birleştirin.
kararı siz verin.

Hanımlar merhaba ..
övünmek niyetiyle havalı olmak niyetiyle demiyorum ama herkes benim yanımda daha yakışıklı birinin olması gerektiğini söylüyor .

biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma .?

Sana bişey diyeyim ben 18 yaşındayım eşim 30 yaşında boyu kısa yakışıklım değil ama son zamanlar yaştan dolayı çok sıkıntı çekiyorsun ve psikolojik baskı eğer sevmiyorsan kimseye ümit verme canım

karakter daha önemli dış görünüş normal olsun ama kişiliği güzel olsun seni mutlu etsin önemli olan bu

Karsina daha yakisiklisi cikar diye onerenler nerden biliyolar belki daha yakisikli birisi cikacak ama karaktersiz olacak. Sen o adami sevmeye basladigin zaman zaten dunyanin en guzel insani gibi gelicek sana yeter ki insan olsun insan yerine koysun.

Eger isinsaydiniz size yakisikli gelirdi. Benimkine herkes tipsiz diyor kahkaha atiyorum. Ben bakmaya doyamiyorum cok yakisikli geliyo. Size cirkin gelsin zaten niye begenesinizki diyorum :) tamamen isinma olayi. Bi de basta begenmeseniz bile tanidikca bi seversiniz o zaman da gozunuze guzel gelir

Beğenmediğin biriyle evlenme tabi ki. Ha biriyle çok yakışıklı diye de evlenilmez. Beğenirsin, aşık olursun, huyuna suyuna bakarsın.
Ama hoşlanmadığın biriyle sırf iyi bir insan diye evlenme. Evlilik farklı bişi, ev arkadaşlığı değil, aynı yatağa gireceksin o adamla.

Size itici ve cirkin gelmiyorsa bence cokta önemli degil karakter inin duzgunluguyle zaten zamanla dis güzellik onemini yitirir.

Aşık olmadan evlenenleri hiç anlamıyorum
Aşktan gözüm kör olmadıysa neden evleneyim ki
Durduk yere iki kişilik sorumluluk ekstrasıyla gelen kv görümce elti ..
Ne gerek var ?
Ayrıca aşık olmadığın birini en önemsiz konuda bile alttan alamazsın
Yürümez yani..
İyide o aşk hali ömür boyu sürmüyor ki. Bende insanlara şaşırıyorum. Duygularla hareket etmek ne kadar doğru ve duygulara nasıl güvenilir bilemiyorum. Çok cesaretliler. ;))))

Hanımlar merhaba ..

Sen zaten aşık değilsin. Asik olsan o kişi zaten sana çekici gelirdi milleti de düşünmezdin. Yaşın genç asik olmayı bekle derim.

İçin ısınmıyorsa evlenme soru işaretleri var belli
daha çocuksun bekleyebilirsin

İyide o aşk hali ömür boyu sürmüyor ki. Bende insanlara şaşırıyorum. Duygularla hareket etmek ne kadar doğru ve duygulara nasıl güvenilir bilemiyorum. Çok cesaretliler. :KK66:)))
Bizim 5 yıl oldu hala aşığım zamanla değişirmi bilemiyorum
Ama mantık evliliği yapsam herşey dört dörtlük olmalı ki bu imkansız
Çok ufak şeyler bile büyük tartışmalara dönebilir
Aşık olmasam hiçbirşekilde alttan alamam diye düşünüyorum
İnsan aşık olunca sevince orta yol bulmak için adım atmak zor gelmiyor
Ki mantıklı olan hiç evlenmemek :KK53:

merak ettiğim ille de aşırı bir etkilenmeyle mi evlenmek gerekiyor ..
mesela yan yanayken heyecanlanıyorum . muhabbetini seviyorum .
ama lise aşkı gibi delicesine etkilenmiyorum . sizce bu yeterli midir :kahve:
Benim için yeterli olur senin için yeterli olmaz bu kişiyle alakalı. Acele etme iyice tanı ölç biç sonra karar ver.

Back
X