• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış görünüş :(

dış görünüş ilk bakışta önemli. sonr bir değeri kalmıyor..
karakter herşeyden önde emin ol..
yakışıklı kocam var ama çirkin olsaydı da sevdirirdi kendini bana kendimi değerli hissetirdiği zaman..
yakışıklılıgın önemi yok tabi çook ta çirkin olmaması kaydıyla ;)

Seviyor olsanız duyduklarınız vız gelir tırıs giderdi. Daha gencini,yakışıklısını bulurum kafasıyla bekleme düşüncesi dahi çok kolay gözden çıkarabileceğiniz fikrini uyandırdı bende.
Öte yandan dış güzellik bir yere kadar tatmin eder insanı,o bir yerden sonra gerçeklerle yüzleşirsiniz zaten.

Canim benim dis gorunus dedigin eger icine sinmeyecek kadar seni rahatsiz ediyorsa onemli olabilir. Ama sen tipinin ortalama oldugunu ve uyumlu oldugunuzu soyluyorsun. Bir muddet taniyin birbirinizi. Inan bana eger hayatimin erkegi dedigin biri cikarsa onu tipi sana herkesten yakisikli gelir.

Ah inanın sadece tipine degil annemle tanıştığında konusurken cekinip halıya bakmasıyla bile alay ediyorlar .
Allah aşkına kim bu gerizekalılar? Ergenler büyük ihtimalle. İyi de siz neden onların ağzını kapatamıyorsunuz? O adamla ister evlenin ister evlenmeyin ama yakınlarınızın dalga geçmesine izin vermemeniz lazım. Ayıp yahu. Bir de adamın yakınlarının sizin arkanızdan sürekli sallayıp dalga geçtiklerini düsünsenize. Ve adam da hiçbir şey söylemiyor onlara ağızlarını kapatmıyor. Kendinizi nasıl hissederdiniz? Berbat ötesi... Şu an adamın bütün bunlardan haberi yok ama bu yapılanın terbiyesizlik olduğu gerçeğini değiştirmiyor. En nefret ettiğim şey bir başka insanla alay etmek, kusur bulmak. Bunu yapanlar İNSAN kavramını haketmiyor çünkü o vasfı taşımıyorlar. Siz o insanları çevrenizden uzaklaştırsanız iyi olur. Zira size bir faydaları olmayacak boş insanlar. Acaba hayatlarında ellerine bir kitap alıp okumuşlar mı çok merak ediyorum.

Ben de aslında böyle istiyorum ama o bana gitgide bağlandığını söylüyor. Benden bir cevap istiyor fazla bağlanmadan

O da yaşı gereği hızlı davranmaya çalışıyor sanırım. Hani yaşı gayet genç elbette ama bazı yörelerde evlilik için geç gözüyle bakılıyor malum. Ama siz çok gençsiniz, siz acele etmeyin hiç bir kararınızda.

Var 3 ayda tanıştık evlendik mutluyuz diyenler ama bana çok korkutucu geliyor şahsen.

Çoğu kişi yazmış zaten sırf evlenmek için evlenme yaşın küçük zaten.Karakteri huyu güzel diyosun ama daha kaç kez görüştünki?hemen anlaşılmaz o işler,aracı kişilere göre çok karakterli iyi olan biri iyi bir koca olamayabilir.İyice tanıman lazım yani.Belki zamanla seversin ama sevmeden evlenme.Bir arkadaşım şu an boşanma aşamasında sevmediği,fiziksel olarak etkilenmediği çok iyi biriyle evlendi.Gerçekten karakteri,mesleği herşeyiyle dört dörtlük.1 çocukları var şu an dokunamıyorum diyor bilmem anlatabildimmi?oda sırf evleneyim, iyi bir eş adayı diye evlendi adam her konuda çok iyi,iyi bir baba ama cinsel hayatları sıfır arkadaşım tiksiniyorum dokunamıyorum diyor.Başka bir kuzenimde en son görüştüğümde keşke aşık olup evlenseydim o heyecanı yaşamak isterdim kocamı sevip sevmediğimi bile bilmiyorum dedi,oda görücü usulü iyi bir adamla evlendi.Yani bir adamla sırf iyi bir adam diye evlenme,sevgi ve mantığı aynı anda yakalamaya çalış.

Hanımlar merhaba ..
2 aydır görücü usulü tanıştığım biriyle görüşüyorum
Her şey iyi hoş karakter falan süper . Yaşanır bu adamla diyor herkes ..
Ama herkesin ortak kararsız olduğu nokta : dış görünüş
ben 23 o ise 30 yaşında ..
övünmek niyetiyle havalı olmak niyetiyle demiyorum ama herkes benim yanımda daha yakışıklı birinin olması gerektiğini söylüyor .

Bana aşırı çekici gelmiyor tamam ama itici bir tip de değil asla ...

Daha yakışıklısı daha genci çıkar diye beklememi önerenler var ..
biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma .?

Fikirleriniz neler ? Dış görünüş sizce nasıl bir belirleyici olmalı ?
yaşın çok genç ve tipe bakarsan kybedersin hep

Ah inanın sadece tipine degil annemle tanıştığında konusurken cekinip halıya bakmasıyla bile alay ediyorlar .
30 yaşında öğretmen birisi karşısındakinin yüzüne bakmadan konuşuyorsa sorun var demektir.Çekinmekle alakası yok bunun bu bir görgü kuralıdır.Biraz sıkıntılı olabilir ki çekingen erkek seviyorsan bilemem ama bence erkek dediğin biraz girişken olmalı.Sonra eşim çok sümsük diye kendine yeni dertler çıkarmaya başlarsın.Bunu 22_23 yaşında bir erkek yapsa bi nebze anlaşılırda 30 yaş için sıkıntılı bir durum benceden

Kusura bakma da etrafındakiler çok terbiyesiz. Onlar bence fikri alınacak insanlar da degiller.
Bi de bunların senin iyiliğini istediğine emin misin. Adamı kabul edersin etmezsin bilemem ama lütfen arkasindan bu şekilde laf söyletme.

Hanımlar merhaba ..
2 aydır görücü usulü tanıştığım biriyle görüşüyorum
Her şey iyi hoş karakter falan süper . Yaşanır bu adamla diyor herkes ..
Ama herkesin ortak kararsız olduğu nokta : dış görünüş
ben 23 o ise 30 yaşında ..
övünmek niyetiyle havalı olmak niyetiyle demiyorum ama herkes benim yanımda daha yakışıklı birinin olması gerektiğini söylüyor .

Bana aşırı çekici gelmiyor tamam ama itici bir tip de değil asla ...

Daha yakışıklısı daha genci çıkar diye beklememi önerenler var ..
biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma .?

Fikirleriniz neler ? Dış görünüş sizce nasıl bir belirleyici olmalı ?
Güzellik gelip geçici.. Önemli olan güzel karakterli olsun.. Takılmayın dış görünüşe. Yaş farkı da bence çok değil.

İçine sinmemiş bunu görüyorum. Ya tanımaya devam et ya da bitir bu ilişkiyi. Bir kere evleneceksin içine sinen biri olsun. :KK74:

Dış görünüş önemli değil. Çünkü beğeniler kişiden kişiye değişir. Ben beğeniyorum ama etrafım yakıştırmıyor, eleştiriyor deseydin aldırma derdim. Fakat sende beğenmiyor gibisin ve bir çekim yok anladığıma göre.

Milletin ne dusundugunu onemseme derimm... onemli olan ic guzellik.

Cok yakisikli olur ama kotu haraketleriyle dunyanin en cirkin insani olur gozunde...

Ama cirkin olur guzel hareketleri ile dunyanin en guzel insani olur senin icinn...

Anlasiyosan seviyosan hic vazgecme derim...simdi boyle iyi huylu adamalar bulmakta zor.. senin icin hayirlisi olsun canim.

Back
X