Dış görünüş

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Merhabalar,

Sosyal medya aracılığıyla biriyle tanıştım. Facebook’ta olan mesleki gruplardan görüp ekledi beni bende meslektaş olduğumuzu görüp kabul ettim. Sonra çok nazik bir şekilde tanışmak istedi. Dün bir yarım saat yazıştık. Bugun de yine yarım saat kadar yazıştık. Birbirimizi hiç tanımadığımız ve görmediğimiz için konuşacak birşey bulamıyoruz gibi konular da çabuk bitiyor. Neyse haftasonu yaşadığım şehre gelmeyi teklif etti, gelsem görüşür müyüz dedi bende olabilir dedim. Ama şu an çok garip hissediyorum. Bu internet tanışmaları beni korkutuyor, nette en güzel halimizi sergiliyoruz Ya beğenmezse diye kötü hissediyorum 😀 dış görünüş olarak güzel bulunurum çevremde ama karşı taraf çok yakışıklı, yani en azından fotolardan öyle görüyorum. Kompleksimde yoktur aslında ama garip bir çekingenlik aldı beni bu kişiye karşı. Yaşlar 26,33.

Hayirlisi olsun bi de toplumsal yerlerde bulusun mazallah bu devirde kimseye guven olmuyor. Ayrica benden en iyi oneri ozguvenli olun. Isterse dunyanin en cirkin kadini olun fark etmez ozguveniniz sizi yuceltir zaten. Hakkinda hayirlisi olsun
Özgüvensiz değilim aslında ama daha önceki ilişkilerim dış görünüş olarak benden daha aşağıda kişilerle oldu. Yanlış anlaşılmak istemem ama hani dışardan bakan beni daha güzel bulurdu. Şimdi bu kişi bünyeme yan etki yapmaz dimi🤪

mevzu bence güzel yada yakışıklı bulunmak olmamalı. tipten ziyade tavırlar önemlidir..
ve evet arabasına binmeyin, kalabalık yerlerde buluşun.
önyargısız ve özgüvenli gidin.
olacağı varsa olur.
Benim yaşadığım şehire gelecek ben kendi aracımla giderim. Evet görüşeceksem bu konuyu aşmam lazım.

Özgüvensiz değilim aslında ama daha önceki ilişkilerim dış görünüş olarak benden daha aşağıda kişilerle oldu. Yanlış anlaşılmak istemem ama hani dışardan bakan beni daha güzel bulurdu. Şimdi bu kişi bünyeme yan etki yapmaz dimi🤪
Kim bilir anam... belki o cok cirkindir oyle dusun :halay:

Ben de eşimle facebookta tanıştım. İlk o mesaj atmıştı. Biz baya baya uzaktık. Çok sıradan bir fotoğrafım vardı. Ona bayılmış. Bu kesin benimle dalga geçer, beni üzer demiştim. Bana göre çok yakışıklıydı. Çok ukala tipi vardı. Evlendik ama. Çok güzel bir kızımız var
🥰 hala çok yakışıklı buluyorum. Yanına yakışmıyorum bazen 🤪

Yorumlara katılıyorum. Mesele özgüvende. Benim dik duruşum, umursamaz hallerim ve ben bilirim tavrım onun hoşuna gider. İlk buluşmada benim gibi yapma. Ben 10 saat otobüsle onun şehrine gittim. İlk ben sarıldım. İlk ben öptüm. 🤦🏻‍♀️ Orda arkadaş düğünü vardı onu bahane ettim. Beraber kaldık. Cesarete bak. O yüzden tanışma hikayemizi çocuklarımıza farklı anlatacağız 😂😂😂

Ben Allahın sevgili kuluymuşum. Karşıma iyi insan çıktı. Sevgilim oldu, en yakın arkadaşım oldu, eşim oldu, bebeğimin babası oldu. Allah senin de karşına iyi insanlar çıkarsın. Çantana biber gazı koy yasal mı bilmiyorum ama

Ben de eşimle facebookta tanıştım. İlk o mesaj atmıştı. Biz baya baya uzaktık. Çok sıradan bir fotoğrafım vardı. Ona bayılmış. Bu kesin benimle dalga geçer, beni üzer demiştim. Bana göre çok yakışıklıydı. Çok ukala tipi vardı. Evlendik ama. Çok güzel bir kızımız var
🥰 hala çok yakışıklı buluyorum. Yanına yakışmıyorum bazen 🤪

Yorumlara katılıyorum. Mesele özgüvende. Benim dik duruşum, umursamaz hallerim ve ben bilirim tavrım onun hoşuna gider. İlk buluşmada benim gibi yapma. Ben 10 saat otobüsle onun şehrine gittim. İlk ben sarıldım. İlk ben öptüm. 🤦🏻‍♀️ Orda arkadaş düğünü vardı onu bahane ettim. Beraber kaldık. Cesarete bak. O yüzden tanışma hikayemizi çocuklarımıza farklı anlatacağız 😂😂😂
Ay ne güzel mutlu son 😂 yok beni o kadar heyecanlandırmıyor atlamam üstüne heralde 🤪

Otelde görüşmeyeceğiz 😀 herhangi bir cafede 😂😂
Ay olsun... Siz yinede dikkat edin. Hatta bi arkadaşınız uzaktan göz kulak olsun. Kafe deyip geçmeyin kafaya koyduktan sonra kahveye ilaç atıp bayıltıp “nişanlım bayıldı” der alır gider. Adamla oturuyorsunuz zaten kimse itiraz etmez.

Tamam bu kadarı olmaz ama imkansızda değil. Dikkat edin.

Back
X