• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşe çok takılıyorum..

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.741
19.746
248
28
Merhaba hanımlar çok yanlış olduğunu bilmeme rağmen dış görünüşe çok takılıyorum. Biriyle konuşuyoruz mesela aklımda belli bir kalıp var ona uymuyorsa baştan hiç ısınamıyorum. Mesela sakallı erkek hiç sevmem esmer erkek hiç sevmem.Ama bu kadar takıntılı kalıp yargılarım olunca da şans verebileceğim kişileri de itiyorum maalesef. Yıllardır ilişkim yok diyebilirim ancak çevremde sevgilisi olan arkadaşlarıma bakınca dış görünüş pek önemli değil gibi çok güzel bir kız arkadaşımın sevgilisi mesela ona göre pek de gösterişli değil-doğru kelimeyi bulamadım- ve bence doğru olanda bu . Ama işte şu illa bebek yüzlü zayıf olacak takıntımı atmam gerekiyor:( sizin de bu şekil takıntılarınız var mı yoksa ben mi değişik düşünüyorum?

Bende dıs gorunuse cok takılırdım. Sonra dombılının tekıne asık oldum, ask beni nası kor ettiyse adamın dombılı oldugunu bile bile baktıgımda Brad Pitt goruyordum.
Evlendik, sonra bosandık.
Bence dıs gorunuse takılın ve askın gozunuzu kor etmesine izin vermeyin.

Yok öyle takıntılarım, siz değişik düşünüyorsunuz. Helede Türkiye sakallı ve esmer erkek kaynıyor. Diyelimki istediğiniz tipte bir erkek buldunuz ama karakter sıfır. N'apcaksınız? Size göre yanınıza yakışıyor diye sevgilimi olacaksınız?

Yok öyle takıntılarım, siz değişik düşünüyorsunuz. Helede Türkiye sakallı ve esmer erkek kaynıyor. Diyelimki istediğiniz tipte bir erkek buldunuz ama karakter sıfır. N'apcaksınız? Size göre yanınıza yakışıyor diye sevgilimi olacaksınız?
Bari adam falso cikınca degerdı be yunan heykeli gıbı adamdı der, dombılının bana yaptıklarına bak demez🤣🤣🤣

Bende güzel bir bayanım , oyle derler ama hiç tipli yakışıklı bir sevgilim olmadi . Ben takılmam asla, cok yakışıklı dikkat çekici biri ile de olmak istemem heralde oda benim tipim degil 😜

Dış gorunusle ilgili takinti demeyelimde belli başli begenilerim var ama oyle gözü şu renk olmali, saçı şu renk olmali, agzinin şekli şu olmali gibi asiri detayli değil. Şipariş edilen oyuncak degil insan bu sonuçta 😂

Esmer, kumral olmasi sakalinin şekli vs hic fark etmez ama gozume az bucuk guzel gelecek şekilde eli yuzu duzgun olmali, boyu uzun olmali, kilolu olmamali gibi dusuncelerim vardi, bunlara dikkat ettim genelde. Eşim de istedigim gibi biri oldu.

Ben "sevince onemli degil" dusuncesinde olanlardan degilim. Once gözüm begenmeli sonra kalbim isinmali...

Bence sen etkilenmedin daha kimseden, zor etkileniyorsun
Etkilensen anlamazsin neyi varmis neyi yokmus
Zor seciyorsun belli ki
E her insan ayni olmaz sen de böyle ol, kötü degil her karakter baska
Isinamamissin
Esim de eminim benle evlenmese baska da kimseyle evlenmezdi
Kolay beyenmez asla, ilk kiz arkadasiyim ve karisiyim, düsün
O da öyle gönlünü kaptirmazdi kimseye, icinden gelmiyor, hatta evet beyenmiyor acik acik derdi
Söyle kafam rahat bu adam dönüp de kimseye bakmaz diyorum, öyle de
Seni de ona benzettim ben

Merhaba hanımlar çok yanlış olduğunu bilmeme rağmen dış görünüşe çok takılıyorum. Biriyle konuşuyoruz mesela aklımda belli bir kalıp var ona uymuyorsa baştan hiç ısınamıyorum. Mesela sakallı erkek hiç sevmem esmer erkek hiç sevmem.Ama bu kadar takıntılı kalıp yargılarım olunca da şans verebileceğim kişileri de itiyorum maalesef. Yıllardır ilişkim yok diyebilirim ancak çevremde sevgilisi olan arkadaşlarıma bakınca dış görünüş pek önemli değil gibi çok güzel bir kız arkadaşımın sevgilisi mesela ona göre pek de gösterişli değil-doğru kelimeyi bulamadım- ve bence doğru olanda bu . Ama işte şu illa bebek yüzlü zayıf olacak takıntımı atmam gerekiyor:( sizin de bu şekil takıntılarınız var mı yoksa ben mi değişik düşünüyorum?
Dış görünüş önemli ama Türkiye’de sarışın nerede ve size mi kalacak bakalım😄 öyle yakışıklı sarışın olsa herkes ister.

Sakalli erkek sevmemekte ne bileyim 😆

Takıntı değil ama benim içinde dış görünüş önemliydi, göz beğenmeli ilk önce sonra gönül sevmeli. Nitekim bizde öyle oldu.

Ama tek bir tip belirlemekte çok doğru değil gibi geldi bana.

Back
X