• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşe takılıyor musunuz?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhabaa benim için keskin bir kriter değil görüşmeyi tanışmayı kabul ediyorum genelde.
Arkadaşım ise yakışıklı olmayanlarla konuşmayı bile reddediyor sonuçta erkekler o kadar şekilci güzelliğe takıntılı biz niye karaktere bu kadar öncelik veriyoruz ki? Düşüncesi böyle yani.
Görüştüğüm kişi hakkında alaycı konuşur hiç yakıştıramıyorum sana diye.
Yani tamam yakışıklı değil ortalama bir tip işte. Onun yanında huzurlu hissediyorum aramızda bir çekim var. daha önceki flörtlerimde böyle hissetmedim.
Siz dış görünüşe takılır mısınız? Ve eşinizin, sevgilinizin doğru kişi olduğunu nasıl anladınız, hisleriniz nasıldı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabaa benim için keskin bir kriter değil görüşmeyi tanışmayı kabul ediyorum genelde.
Arkadaşım ise yakışıklı olmayanlarla konuşmayı bile reddediyor sonuçta erkekler o kadar şekilci güzelliğe takıntılı biz niye karaktere bu kadar öncelik veriyoruz ki? Düşüncesi böyle yani.
Yani tamam yakışıklı değil ortalama bir tip işte. Onun yanında huzurlu hissediyorum konuşunca içim gıcıklanıyor nasıl anlatsam hislerimi daha önceki flörtlerimde böyle hissetmedim.
Siz dış görünüşe takılır mısınız? Ve eşinizin sevgilinizin doğru kişi olduğunu nasıl anladınız, hisleriniz nasıldı?
Yakışıklı olmasa dahi içinizin biraz ısınması gerekli diye düşünüyorum.

Dış görünüşten ziyade, onun sizde bıraktığı etki önemli diye düşünüyorum. Yani bakarsın öyle ahım sahım yakısıklı değildir ama sende bıraktığı etki farklıdır. Bir heyecan bir kıpırtı bile duyuyorsanız güzellik yakışıklılığın artık çok da önemi kalmıyor bence.
Ben cok yakışıklı bulup, etkilenmiştim. Ama yakısıklılık değildi ilk kriterim anlık çekim hissetmiştim.
Tabii dışını beğenmediğinin içini de merak etmezsin o da ayrı.

Eğer ısındıysan, mimikleri, konuşması, iyi niyetliliği, davranışları, bakışları vs zaten etkiliyor. Dış görünüşüde beraberinde zaten. Doğru kişiyse kafanda hiç soru işareti olmaz, heyecanlanırsın, etkilenirsin bi şekilde kendiliğinden oluyor zaten.

Nişan attığım kişi dış görünüşü çok iyi değildi ortalama çirkinde değildi fakat hijyen sıfırdı, önemli olan kişisel bakım hijyen kendine duyduğu özsaygı birde tavırlar olmalı.

Ben eşimin hareketlerini yabancılara veya bana davranışını daha çok önemserim şahsen. zaten insanlar hep aynı kalmayacak ama karakteri oturduysa kolay kolay değişmez.

ona baktıgımda ne gördüğümdür.
Ben bakınca ne görüyorum , ne hissediyorum. Bana güzel gelmesi yeterli benim için. Çevremde yapılan yorumlara takılmam.

güzellik göreceli, herkes herkese güzel/yakışıklı geleni beğenmez.
gönlünüz ısınmışsa ve tip takıntınız yoksa kimseye de laf düşmez.
başlarda fiziki görünüş etkilese de oturup birbirimizin yüzüne ekmek sürüp yemediğimizden konuşup anlaşıp yüreğimizin ısındıklarını seviyoruz.

eğer internetten falan tanışıyorsam yakışıklı bulmadıklarımı eliyorum, hakkında hiçbir bilgiye bakmıyorum bile.
eğer normal bir ortamda ise o kişide beni etkileyen, dikkatimi çeken ne var ona bakıyorum. yakışıklılık önemli olmuyor pek.

Dış görünüşüne takılırım evet
Ama daha da emin olmak için sohbet ederim. Haraketleri, tavırları, dişleri😆
Düşünce tarzı... her şey bir bütündür

Bazıları var cok yakışıklı ama sohbet ediyorsun beyin bomboş ve itici.
O zaman dış görünüşte bir halta yaramıyor.

Her şey bir bütün halinde ve ayarında olmalı bana göre.

"Dışını begenmedıgımın içini de merak etmem" derler

Yani tamam yakışıklı değil ortalama bir tip işte. Onun yanında huzurlu hissediyorum konuşunca içim gıcıklanıyor nasıl anlatsam hislerimi daha önceki flörtlerimde böyle hissetmedim.
Siz dış görünüşe takılır mısınız? Ve eşinizin sevgilinizin doğru kişi olduğunu nasıl anladınız, hisleriniz nasıldı?
Maalesef bende dış görünüşe bakıyorum dışını begenmediginiz bir insanın içini merak etmiyorsunuz.Tabi taniyinca karakter uyusursa o ayrı.Erkeklerin yuzde 90 i odun zaten sırf dış görünüşüne bakmayip karakter için görüştüğüm birisi beni hayal kırıklığına uğrattiktan sonra artık dış görünüşe de bakıyorum digerinden de hayır yok çünkü

Bence burada sorun sizin kimi begendiginiz ya da beğenmediğiniz degil arkadasinizin hadsizce, kararlariniza karşılık "sana yakistiramadim" demesi. Herkes haddini bilmeli. Ben olsam bu haddi vermezdim ona.

Siz takılmazsınız başkası takılır. Sizin için iyi insan olması önemlidir başkası için hem iyi insan hem de yakışıklı olması önemlidir. Bu çok normal. Dış görünüş bence de önemli ruhlar aleminde de yaşamıyoruz yani🤪 Dış görünüş dediğim yani insan balınca beğenmeli tabi bu görecelidir sizin beğendiğinizi başkası beğenmez vs.

İlk etapta herkes diş görünüşe bakar bence. Sevgilimi ilk gördügümde yakişikli bulmuştum ama daha ziyade beni etkileyen etrafindaki insanlarla kurdugu iletişim, kibar bir insan olmasi ve gülüşüydü.

Back
X