- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Kıskanmıştır boyunu
Şeytan gelip Seni 1.76 yapacağım ruhunu bana sat dese dakika düşünmez emin ol![]()
Ahah ilahi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskanmıştır boyunu
Şeytan gelip Seni 1.76 yapacağım ruhunu bana sat dese dakika düşünmez emin ol![]()
Ben ve ablam da aşırı zayiftik çocukken. Çok zayıfsan bilirsin, önde göbek çıkıyor ister istemez (göbek normal de çok zayıf olunca dışa doğru çıkmış oluyor)bu yüzden bize de hep 'afrikali çocuklar' derlerdi, annemi her gören 'evde yemek mi saklıyorsunuz bu kızlardan' diye sorardı. Kemik torbası, kemiklerin batmıyor mu, iskeletor, vs vs ..Kahkaha atarak dediği için anormal durdu.
güzel bir tonda “Seni görmemek imkansız” demekle kahkaha atarak eliyle uzun işareti yaparak demek çok farklı bence.
Zaten kompleksim olduğunu biliyorum. Ama sadece bu kadın için değil zamanında kilo alamıyorum diye zayıf olduğum için sokağa çıkmak istemiyordum. İskelet, yemek vermiyorlar mı sana, kemiklerin sayılıyor gibi laflar …
Genel olarak insanlar bazı konularda çok acımasız olabiliyorlar.
Ben ve ablam da aşırı zayiftik çocukken. Çok zayıfsan bilirsin, önde göbek çıkıyor ister istemez (göbek normal de çok zayıf olunca dışa doğru çıkmış oluyor)bu yüzden bize de hep 'afrikali çocuklar' derlerdi, annemi her gören 'evde yemek mi saklıyorsunuz bu kızlardan' diye sorardı. Kemik torbası, kemiklerin batmıyor mu, iskeletor, vs vs ..
Biz de duyduk bunları. Ama geçmişte kaldı. Şimdi o teyzelerin hepsi 'masallah manken gibisiniz' diyorlar.
Ben size gulen kadının kötü niyetli olduğunu düşünmedim, kendince salak esprisine gülmüştür belki de. Belki de dediğin gibi o da zorba bir insandir, alttan alta seni ignelemek istemiştir
Ama artık sen zorbalığa uğrayan bir çocuk değilsin ki. Kendini neden böyle görüyorsun?
Farzet ki kadın senin tipini beğenmiyor. Olabilir. Sen onun tipine çok mu bayılıyorsun sankibiraz onemsememeyi öğrenmelisin insanları
Haha ünlü mankenler röportajlarda hep “lisedeyken çirkin ördek yavrusuydum, hiçbir zaman popüler kızlardan olmadım” falan derler. Sizinki de o hesap
Çoğuna göre manken gibi kadınsınız denilebilir (sadece boyla oluyorsa)
Ben mesela uzun kadınlardan hoşlanmam, hoş gelmezler açıkcası ama beğenen beğeniyor. Arkadaşınızın fikri neden bu kadar önemli ayrıca. Boş konuşup komik olmaya çalışmış gibi ya da çekemeyip laf sokmuş diyip geçin.
İnsanlara izin verirseniz gözünüzün üstünde kaş var diye bile yorum yaparlar. Sorun boyunuzda posunuzda değil.
Ne guzel boyun var, kankam ben ondan cok kısayım dıe dalga gecıyor sakasınaBir konuda fikrinize ihtiyacım var. Uzun boylu kadınlar kısa yada orta boylu olanlara göre itici midir?
Yada kötü anlamda farklı mı görünür. Bugün bir arkadaşla konuşurken seni avm de gördüm dedi “ hay Allah ben seni görmedim” dedim “ beni görmemen normalde senin görünmemen mümkün değil” dedi. Ama nasıl gülüyo. Yüzüne baktım haklısın doğru diyorsun beni görmemek imkansız dedim de anlamamıştır büyük ihtimalle.
Boyumda 176
Yıllarca çok zayıftım zayıf ve uzun olunca görüntü haliyle kötü oluyor o yüzden özgüven kaybı yaşadım yıllarca “ çok zayıfsın kilo al yemek yemiyor musun” laflarına maruz kaldım
İlkokul zamanlarımda ilkokul arkadaşlarımın çok zorbalığına maruz kaldım.
şimdi çok şükür İstediğim kilodayım giydiğim üzerime oluyor boyla kiloyu dengeledim ama o günlerdeki iç sıkıntısı kaldı.
160 olsaydım hergun sukrederdım herhalde benden ıyısınKıskançlığından demiştir. Standart değil, ideal boyunuz.
Uzun boylu kadınlar daha gösterişli oluyor tabii iri değilse. Kısa boylular çıtı pıtı oluyor.
Benim boyum 160. Bir daha dünyaya gelsem kesinlikle 175 üstü olmak isterim.
Abarttığınızı düşünüyorum açıkçası..kötü anlamda dediğini de sanmıyorum arkadaşınızın.. Ha diyelim ki kötü anlamda söyledi siz de ona aynı tavrı takınabilirsiniz bi daha yapamaz; "evt haklısın benim de seni görmem imkansızdı zaten" diyip elinizi yere yaklaştırarak kısa işaret yapsaydınızKahkaha atarak dediği için anormal durdu.
güzel bir tonda “Seni görmemek imkansız” demekle kahkaha atarak eliyle uzun işareti yaparak demek çok farklı bence.
Zaten kompleksim olduğunu biliyorum. Ama sadece bu kadın için değil zamanında kilo alamıyorum diye zayıf olduğum için sokağa çıkmak istemiyordum. İskelet, yemek vermiyorlar mı sana, kemiklerin sayılıyor gibi laflar …
Genel olarak insanlar bazı konularda çok acımasız olabiliyorlar.
Tamam abı yaa uzun kızlar guzel ne giyse olur bız kısalar ne yapalım ölelimmi170 boyundayım daha da uzun olmak isterdim.yengemin kardeşi benden daha uzun ve model.çok kıskanırım onuhele şort giyince o uzun bacakları.uzun boylu kadınlara ne giyse yakışır bence hele kiloyla orantılıysa.takılmayın siz.insanlar kıskançlıktan ne diyeceğini şaşırır bazen.
Eşeklik etmiş. Boyunuzda hiçbir şey yok. Keşke o öyle dediğinde siz de “evet canım ya neyse ki ben görünüyorum sen aman dikkat et üstüne basıvermesinler” derdim. Kısasa kısas, ne hissettirdiğini anlardı.Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Uzun boylu kadınlar kısa yada orta boylu olanlara göre itici midir?
Yada kötü anlamda farklı mı görünür. Bugün bir arkadaşla konuşurken seni avm de gördüm dedi “ hay Allah ben seni görmedim” dedim “ beni görmemen normalde senin görünmemen mümkün değil” dedi. Ama nasıl gülüyo. Yüzüne baktım haklısın doğru diyorsun beni görmemek imkansız dedim de anlamamıştır büyük ihtimalle.
Boyumda 176
Yıllarca çok zayıftım zayıf ve uzun olunca görüntü haliyle kötü oluyor o yüzden özgüven kaybı yaşadım yıllarca “ çok zayıfsın kilo al yemek yemiyor musun” laflarına maruz kaldım
İlkokul zamanlarımda ilkokul arkadaşlarımın çok zorbalığına maruz kaldım.
şimdi çok şükür İstediğim kilodayım giydiğim üzerime oluyor boyla kiloyu dengeledim ama o günlerdeki iç sıkıntısı kaldı.
Ulan duyanda beni 1.40 sanacak