- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
1.73 boyundayım çocukluktan beri uzundum hem iltifatlar alır hem de '' sırık '' adı altında laflarda duyardım. Çocukken gamsızdım açıkçası pek takmıyordum zaten sporcuydum ilkokuldan bu yana da bırakmadım doğal olarak zayıflığımı koruyordum hep. Ama hala böyle yok zayıfsın yok çok uzunsun beni görmemen normal gibi lafları abartı bi sevide duyacak olsam mesafemi de korurum kaç yaşına gelmiş insanlarız hala böyle şeylere takılı kalmaları onların kendi içlerinde bi eksiklik hissetmelerinden kaynaklıdır bana göre. Kıskançlık yani. Ben çok şükür fiziğimi de boyumu da beğeniyorum spora bile zayıflamak adına değil sağlığım ve enerjim için gitmişimdir hep. İyi ki de bu boydayım. Allah var genel olarak güzel kelimeler kullanırlar aşırı zayıf değil kilolu da değilim. Ama olsam da dediğim gibi bunları sürekli söyleyen biri ile mesafemi koyardım ki giydiğim kıyafetlere karışan arkadaşım sildim en sonundainsan artık alınıp kırılmaktan ziyade rahatsız oluyor, sinirleniyor.
Şuan elbet mesafemi korurum ama çocukken bilemiyoruz ki sadece o sırık kelimesinin hissettiediği duyguyu hatırlıyorum neden ben farklıyım diye.
Çok şükür şimdi iyi hissediyorum kendimi :)