Neden yasak ki ?:))))))))) anladım zaten de bu tip konu yasak benim bildiğim kadarıyla BDV'de, o yüzden kasıtlı sordum
bir dert yok konunun içinde
açık açık yazsan, biz de ona göre cevap versek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yasak ki ?:))))))))) anladım zaten de bu tip konu yasak benim bildiğim kadarıyla BDV'de, o yüzden kasıtlı sordum
bir dert yok konunun içinde
açık açık yazsan, biz de ona göre cevap versek?
Bak bu iyi fikir:)Ikisinide çıkar listeden gelecek olan 3.teklife yönel derim
Tipini beğenmeyip reddedince ahi çıkıyor: ))))reddedince sonra vicdan azabı çekiyorum bak onu beğenmedim bir mal geldi şimdi diye: ))))Şimdi İlk çekim de önemli bence...Tipini hiç begenmediğim birine şansta vermezdim sanırım.
Yoluma bakar, hem tipi hem huyu bana hitap edecek birini beklerdim :)
Hem yakışıklıı olsun hem adam olsun en iyisi:)ama iki özellik aynı kişide olmuyor maalesef
Neden karşı çıktılar.beğeni esigim yuksektir. tarkani falan mesela yakisikli bulmazdim. fikret kuskan nejat isler gibi o tipleri yakisikli bulurdum. kenan imirzalioglu olsun tarkan olsun begenmezdim.
esime hic bakmadim bile alici gozle ilk gördüğümde. yakisikli değildir. ruyamda evlendigimi falan goruyordum onla ne alaka diye uyaniyordum.
sonra cok sevdim. herkes karsi cikti evlenmeme hic gözüm gormedi. hala cok.seviyorum.
Aşık olduğun mutluluk getirmiyor.aşık olmadığınında her yaptığı gözüne batıyorSeçmece mi bunlar ay hangisine aşıksan onu seç aaaa
İkisini de ele o zaman. Seçmeyle aşık olunmaz hadi ben şuna oluyum diye demekki ikisi de doğru kişi değilAşık olduğun mutluluk getirmiyor.aşık olmadığınında her yaptığı gözüne batıyor
Aşık olduğun mutluluk getirmiyor.aşık olmadığınında her yaptığı gözüne batıyor
Ben dış görünüşünü beğenince aşık oluyorum görüntüyü beğenmeyince hiç konuşmuyorumİkisini de ele o zaman. Seçmeyle aşık olunmaz hadi ben şuna oluyum diye demekki ikisi de doğru kişi değil
Tipini beğenmeyip reddedince ahi çıkıyor: ))))reddedince sonra vicdan azabı çekiyorum bak onu beğenmedim bir mal geldi şimdi diye: ))))
Şimdi öyle yapıyorum sevgilim var 3 yıldır ama eski sevgilim mesaj yazdı cevap vermedim sonra aradi açmadım zamanında sevmiştim ama karaktersizdi o yüzden ayrildim adam değildiIkisinden de uzaklas. Baska biriyle denersin
Ya ben oyle dusundum görüntüsünü beğenmeyip reddedigim oldu sonra çok mutsuzluk yaşadım acaba ahlarimi çıkıyor diye düşünüyorum rüyama bile giriyorNiye ahi çıksın yahu söz verip yarı yolda mi bırakıyorsunuz sanki...Beğenmemekte bir hak yani :)
O malların karşınıza cikacagi varmış zaten ille bir şeye baglamaniza gerek yok.
Demekki henüz doğru insan çıkmamış karşınıza,bekleyin derim :)
Bir derdim var da ilk konum:))))Dış görünüşü iyi olan (çok yakışıklı) ama insanlıktan adamliktan nasibini almamış birine aşık olur muydunuz.ya da sırf tipini beğenmediğiniz için reddettiginiz oldumu tanıma şansı bile vermeden.
Mutlu son:))ben aksine iyice uzaklaştım kaçtım ve sonra yine aynı nedenle reddettim fikrim hiç değişmedi.Evet sırf beğenmediğim için istememiştim tabiki bunu yüzüne söylemedim yeni bir ilişkiye hazır değilim gibi bahanelerle atlattım hep. İşin kötüsü arkadaşlarıma kuzenlerime de fikirlerini sormuştum ve "saçmalama hiç yakışmıyorsunuz" gibi yorumlar aldım hepsinden. "Iy hiç albenisi yok bu ne böyle" diyen bile olduKimse beğenmedi sevdiceğimi
9-10 ay gibi bir süre bekledi beni vazgeçmedi çok aşıktı. Sonra nasıl oldu ne ara oldu bilmiyorum bende kör kütük aşık oldum. 2 senedir birlikteyiz.
![]()
Yakışıklı olan adam değilse sonra nefret ediliyor zaten ama begenmedigin insanla da olmuyor işte burada mı hata yapıyorum diye düşünüyorum sırf iyi biri diye şans verilir mıınsanlıktan adamlıktan nasıbını almamıs bır ınsan gozume yakısıklı gorunmezdı
yakısıklılık kavramım farklı benım sanırım
evet tıpe bakarım sahsen eşimin elı yuzu duzgun
ama karaktersız olsa dunya yakısıklısı da secılse ı ıh. olmaz
yaslanıcaz burusucaz sısmanlıcaz hastalanıcaz
orda yakısıklılık kalmayacak burda da guzellık
ozaman ne olacak :)
karakter daha onemlı
hayır sırf ıyı bırı dıye de sans verılmezYakışıklı olan adam değilse sonra nefret ediliyor zaten ama begenmedigin insanla da olmuyor işte burada mı hata yapıyorum diye düşünüyorum sırf iyi biri diye şans verilir mı
Süper yazmışsın: )ben bir kere sevmedigim birine şans verdim ve sadece 4 ay sürdü yanında ne olursa olsun mutlu olamıyordum sırf o seviyor diyede çekilmiyor değer veriyordu seviyordu ama olmadıhayır sırf ıyı bırı dıye de sans verılmez
bırlıktelık acayıp baska bır cekım
dusunsene belkı ondan coluga cocuga karısıcaksın akraba olacaksınruhuna sana da hıtap etmelı
senın tarzın olmayan bır adamla da sırf ıyı dıye olmaz
o uyumu buldugun yakaladıgın an ıste bu dıyorsun zaten
:)
görünüşün aşkla alakası yok senle de iyi kötü güzel çirkinle de alakasi yok... Cunku seçimi senin yapabildigin birsey değil ask.. Seçimi ask yapar sen sadece yaşayıp yasamayacaginin kararını verebilirsin burda da mantık girmeli devreye ki verecegin karar seni yaniltmasın ask derken hüsran olmasin yasadiginBir derdim var da ilk konum:))))Dış görünüşü iyi olan (çok yakışıklı) ama insanlıktan adamliktan nasibini almamış birine aşık olur muydunuz.ya da sırf tipini beğenmediğiniz için reddettiginiz oldumu tanıma şansı bile vermeden.